izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

her dalda ciddi doktor sıkıntısı var geldim geleli kime gittiysem mecburiyetten gittim bende, kadın doğum,cildiye.. diş doktoru desen onu hala bulabilmiş değilim ,:84: allah sağlık versin onların eline düşürmesin ..

ehliyet kursum varya haftaya son. sonra sınav falan varda sonuçta kursa gitmem gerekmio serbest olcam ,başlarda ciddiye almıodum sınav işinide bikaç konu çıktı beni zorluycak

hayırlısı olsun minecim inşallah çalışmak iyi gelir sana bakacak kişide iyi biridir inşallah aklın kalmaz vallahi çocuk iyi güzelde huysuzsa böyle hayatı alt üst ediyo işte kayınvalidemin lafı 'napıcaksın hepimiz böyle büyüttük'

evet ya iyi doktor bulmak çok zor mesela ben gülçin hanımdan çok memnundum ama kime sorsan beğenmiyo demekki çok iyi değil :)) Allahtan çocuk doktorumuzdan memnunum bende izmitte hiç iyi bir cilt doktoruna rastlayamadım en büyük sorunum bu bir rahatsızlığım oldu hala ne olduğunu bilemem çünkü doktorlarda bilemedi iyi bir doktor olsa anlardı ama yok malesef ( dişçimiz çok iyidir ama çokta kazıktır o yüzden kimseye tavsiye edemiyorum artık bende gidemiyorum bir servete mal oluyo

birde biz 5 tane büyüttük biz 6 tane büyüttük diyenlerede sinir oluyorum. büyütmeseydin sahip çıksaydın kendine :) yapmasaydın büyütmeseydin çekmeseydin içimden neler diyorum. sanki her kadın standart aynı özelliklere sahip... kızıma çok güzel bakıyorum çok seviyorum ama hala genel anlamda alışabilmiş değilim. çocuk çok büyük bir güzellik çok büyük bir artı olabilir ama hayatımın şuanki eksileri saymakla bitmez. bir hamilleik geçirdim evrim geçirdim eski halimden eser kalmadı. hala kilo vercem diye uğraşıyorum sanırım önümüzdeki 2-3 yıl hala kilo vermeye uğraşıyor olurum. kimileri beni bu konuda eleştirebilir işte ne güzel çocuğun var sen kilonumu takıyorsun diye ama ben eski halimi özlüyorum. yani bebeğim var diye kendi isteklerimi daha ne kadar görmezden gelebirim ki? eşimde bende ne kadar başka birçocuk istemiyoruz desekte bu çocuk tek kalmaz 5 sene sonrada olsa 10 sene sonrada olsa elbet bir kardeşi olacak. şimdiden onun sıkıntısı bile çöktü içime.

ben hamilelik döküntüsü geçirdim yani bildiğin kurdeşen dökmek. konaktaki cilt druna gitmiştim günde 10 tane sdece kşıntı için ilaç vermişti. yeni doğum yaptığım için antibiyotik, ağrı kesici, vitamin, demir... hapkolik olmuştum o dönemde. bizim diş hekimimizde erkan dalgalı ama o da çok pahalı. eşim 4 implant yaptırmıştı 7500e mal olmuştu cerrah getirmişti vs. en iyisi kendimize iyi bakalım doktorlara gitmeyelim.

ah ah ben neler diyorum içimden bir bilsen mine :)) kayınvalidemin totalde 7 çocuğu olmuş 2 si bebekken ölmüş aldırdıkları ve karnında ölenlerde var birde kayınvalidesi kayınpederi görümce ve kayınlarıyla birlikte oturmuş bütün iş ona bakıyormuş tamam çok zor kimse yapamaz ama evlenirken biliyormuş babasıda demiş yapabilecek misin diye bile bile evlenmiş ee daha ne zor ama sen seçmişsin bana hep bende uykusuz kalırdım sırtım yatak yüzü görmezdi ama hep güler yüz gösterirdim diyo neden çünkü ben göstermiyorum gösteremiyorum çünkü diyorum anne sen osun ben buyum değişemem 30 yaşına gelmişim e biraz uğraş e olmuyo ne yapabilirim yapmacık mı olayım saygısızlık terbiyesizlik yapmıyosam beni böyle idare edin ne olur yani bende başka çocuk istemiyorum cidden istemiyorum yapamam o kadar yoruldum ki anlatamam hem manen hem madden çok yoruldum benim için fazlaymış belki kolay çocuk olsaydı düşünürmüydüm bilemiyorum Allah yavruma sağlık ömür versinde isteyipte evlat sahibi olamayanlar evlat sahibi olsunlar benim yerime diyolar bencillik o çocuğa kardeşsiz mi kalsın e bana sorarsanda ona kardeş olsun diye bir çocuk yapmakta olacak çocuğa haksızlık ilkine kardeş olsun diye çocuk yapmak ben öyle olduğumu bilsem çok üzülürdüm şahsen tabi herkes böyle yapıyor değil ama bana böyle söylendiği için diyorum ayyy ne doluymuşum :)) daha konuşurumda susayım ben

Son düzenleme:
yarın anlatıcam dedim ama unuttum kusura bakmayın. 3 aralık eşimin yaş günüydü sabah telefona bir baktım tarih 3 aralık... tamamen aklımdan çıkmış birden hatırladım hemen kalktım baharı doyurdum sonra taksiyle körfezden kipaya gittim. ordan eşime hediye bakacaktım. girdim kendime alışveriş yaptım yaptım sonra bahar uyandı. eşime hediye almak için vakit kalmadı. pes dedim kendime kaç saat kendim için dolaştım ufacık kipada. sonrada eşime bir gömlek bir hırka aldım çıktım. sonra tekrar taksiyle eve dönerken pastamızıda aldık. eve geldiğimde bahar beni o kadar yormuş olacak ki, adım atacak halim kalmamıştı. şimdi yazınca pek ifade edemedim ama baharla böyle bir işe kalkışmak tamamen bir çılgınlıktı. bide bahar orda uyuyunca kendime bir sürü şey alıpta asıl eşime hediye almayı unutuşum ve son anda birşey alıp çıkmam tam bir komediydi. bazen ben beni çok şaşırtıyorum

herkese merhabalarrrrrr, uzun bir aradan sonra yine burdayim, tanidik tanimadik herkese güzel bir aksam diliyorum

Yorucu olsa da güzel olmus sanki=)

hastalık olmamasına sevindim gerçekten çılgınlık yapmışsın minecim vallahi ben cesaret edemezdim hala da edemiyorum senin kız benim oğlandan daha uslu sanırım

gün geçtikçe uslanıyor sanırım asudecim şimdi sürekli hareket halinde uyandık olduğu her dk oyun istiyor zıp zıp bahar

gün geçtikçe uslanıyor sanırım asudecim şimdi sürekli hareket halinde uyandık olduğu her dk oyun istiyor zıp zıp bahar
bizimkide hareketliydi o yüzden yürütece bindiremedik deli şöfördü kendileri :)) pilsanın çitini aldık iyiki almışız hayatımı kurtardı yürümeyide öyle öğrendi şimdi koşuyo :)) oh ne güzel uslanmasına sevindim darısı başıma; mama yemesi de düzeldi mi bari baharın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…