izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ya ben aradığım hiçbişeyi bulamıorum izmitte yine bulamadım outlete gittim ordan ncity sonrada fethiye.aradığım altı üstü bi pantolon önceden gördüğüm bi pantolon hemde. outlette yeni mağaza görmedim henüz yanlış hatırlamıosam park bravo açılıo bu hafta içi yeni o kadar. şansıma da kimse yoktu rahat rahat gezdim ama nafile:)

şansa bak sendeki memlekete gidince bak belki oralarda bulursun bişeyler gerçi bayram için mi bakıyordun sen pantolonu?

evet ya neyse artık sorun değil bi elbise aldımda geçen gün sonradan beğenmedim gidip değişcem onu bakalım giyeris bişiler zaten şu güzelim izmitin bi de büyük alışveriş merkezi olsa tadından yenmicek tek eksiği o :)

o da açılır inşallah ya benimde sinir olduğum her yerde lcw var ne gerek var bu kadar çok açılmasına onun yerine başka mağazalar açılsa süper olacak :129:

evet ya lcw, koton ve defacto heryerde bide tamam güsel şeyler oluyoda herkeste oluo ve birileriyle pişti ihtimali olması o kadar yüksekki sevmiorum ben öle:) beğensemde almıorum bazen :) herşeyi diil ama mesela pantolonu nerde bulsam alıcaktım dün:) bide düz renk şeyleri alıorum genelde oralardan

önceden outlette smart mağazası vardı muhteşem bi mağazaydı üstüne tanımam herşeyi bulduğun bir yerdi eşimle hala aklımıza geldikçe deriz niye kapandı yaaa diye ikimizde ne arasak orada bulurduk yok şimdi öyle bir mağaza daha :95:

inşallah onun gibi başka mağazalar açılır izmitin ihtiyaacı var buna daha doğrusu biz hanımların var

benle asude olmasa yine gelen giden yok , ben yarından sonra 10 gün kadar giremem bakalım döndüümde ne olcak:)

10 gün kendi kendime konuşurum artık bende 10 gün temizlik olayına dalacağım bakalım evim aldı başını gidiyo babası oğluna bakacak bende evin altından gireceğim üstünden çıkacağım Allah bana kolaylık versin 10 günde biter inşallah e birde arada bayram ziyaretleride olacak :119:

mecbur yorulucam valla diyorum ya alt üst girmedik yer kalmayacak Allahın izniyle aman tertemiz olsunda yorulayım boşver :))

ya evet temizlik yapmak yoruo ama sonra kafan rahatlıoya senden mutlusu olmuoy heryer ışıl ışıl:)e hadı kolay gelsin o zaman şimdiden sana

amin inşallah valla içim dışım açılacak şöyle heryer pırıl pırıl olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…