izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhaba kızlar bende derincede oturuyorum , ne güzel başlık açmışsınız yeni gördüm gerçi çalıştığım için pek sık girip bakamıyorum,benimde 1,5 yaşında bir kızım var 3yıllık evliyim fırsat buldukça girip size bir selam veririm:)

ben hamileyken buluşmayı çok istiyordum burdan şeyma ve selvihanla görüştüm. şeyma benim canım arkadaşım oldu, selvihanda sağolsun hastanede doğum yaptığımda aradı geldi kendiside kızıda çok tatlılar. burdan çok güzel dostluklar doğacağına inanıyorum. şimdi kızım çok ufak körfezde oturuyorum kızımla ne otobüse binebilirim ne de buluştuğumuz yerde uslu durur. beni mazur görün. ama eğer izmitte buluşursak sabah eşimle evden çıkıp anneme giderim kızımı anneme bırakıp gelebilirim sadece böyle olur. güzel bir buluşma organize edelim sibel ve selcanda ekimde doğum yapacaklar. o yüzden eylül ayı içerisinde bir gün ayarlayalım diyorum ben.

öyleyse ben önayak olemmi bu buluşma işine:) ben bi gün söyliim kimler için uygun bakalım. haftaya çrşmba mesela?? güne karar verebilirsek saate de veririz sonra

slmm kızlarr

iiyim mınecım nolsunnn safakk sayıyozz kuzuumla napakk 10 ekımde dogumm nasıpsee cokk stress basladıı yaa tırsıom cokk nasıl olcakk dıeee allah yardımcım olsun benım we herkesınn....bulusmayı ayarlayın sız ben musaıt olursam gelebılırımm kocamın bı gunu bı gunune uymuo da:)

hadi kızlar yaaaa
bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyin ve her pc açtığınızda bi bakın yenilik varmı diye?
2 dk vakit ayırın lütfenn

Kızlar bende gelmek isterim ama çalıştığım için hafta içi gelemem,ancak hafta sonu buluşmalarına katılabilirm,gelemezsemde şimdiden iyi eğlenceler

buluşmamı var gelmeyi isterim ama totomu kaldıracak takatım yok habire kasığıma bıçak saplanıp duruyo sandalye tepesinde sizide korkutmayım durduk yerde :))
zaten sadece ctesi günleri izmit günüm (

bende haftasonu çıkamam kızlarr o zaman siz haftasonu ayarlayın çoğunluk haftasonu çıkabilcek . bol bol resim çekinirsiniz bende onlara bakarım artık:):)

ya nasıl yapsakki acep? bana çarş da cteside uyar tek sorun annemin evde olması annem evde olsun ki baharı bırakabiliyim yoksa başka engelim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…