izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

sen nerde oturuon emınee?lkac yasındasın ?kac yıllık ewlısın canım?bende golcukluyumm ..
derınceye gelın geldımm amaa..

canım ben 26 yaşındayım 3yıllık evliyim.ben bahçecikteyim :)
o tekmeleri kaburganın acımaları çok özleyeceksin şimdiden tadını çıkar :)

canım , kızım daha 9 aylık.görüşrüz tabii neden olmasın

3 yıllık ewlıyımm 23 yasındayım canımm dogma buyume golcuklıuyumm..derınceye gelın geldımm..ew hanımıyımm aılem golcukte yasıo gelıp gıdıoruzz ıste kısaca bole canım

selam arkadaşlar nasılsınız baya kaynatmışsınız bende okudum şimdi. kızımla uğraşıyorum. ya ben tekmeleri hiç özlemedim özlediğim tek şey deliksiz uyku :))

ayy mınecım yaal allah yardımcın olsunn canımm yaa atlatcan bunlarıda bızı de ole gunler beklıoo:)

slcn canım aman sen lohusayken dikkat et uykuna uykun ozman çok önemli bebek uyudukça sende uyu boşver evi pislensin temizlenir.öncelik bebeğin olsun .
tecrübe konuşuyorr:)

dogru dıon emıne kızz sen paylas tecrubelerını..

ya canım dısım agrıo cokk ne hapı ıcıyımmkı?korkuom bıse olur dıe

canım sen kaç yaşındasın?
kaç çocuk var?
zamanla insan uykusuzluğa alışıyorbayanssulusmile

bende 24 yaşındayım ilk bebeğim benim 2 aylık olcak ayın 21 inde. geceleri bebek uyuyunca uykum gelmiyor uyuyamıyorum sabahlarıda o uyanıyor ben uykusuzluktan gözümü açamıyorum kızım gündüzleri hiç uyumuyor en fazla 1 saat. geceleride saatte bir iki saatte bir acıkıp uyanıyor. 6 aylık olunca düzene giriyor diyorlar inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…