izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

iyiyim cnm senden naber nasıl gidiyor iyisin di mi? ya ben çok uykusuzum yat kalk yat kalk aha böle oldum kafamçokkarıştı

aynen arkadaşım kaydirigubbakcemile5
bende koşturup durcam oğluşumla

kızlar nie bu hafta sonu buluşmuosunuzda taa ileri tarihte buluşcaksınız anlamadım buluşun gitsin hemen:):)kaydirigubbakcemile2

selamlar buralardayım ben bakıp çıkıyorum kimseler doğru düzgün uğramadığı için bende pek bakmıyorum açıkçası oğlumla boğuşmaktan mahvolmuş vaziyette uğraşıyorum leylacım her aşaması ayrı bi zor bu çocukların ya hiç kolay bi anı olamayacak mı acaba diye merak ediyorum sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla

leylacım ben baharı anneme bırakmayı düşünüyordum ama eğer bakmaya gönüllüyseniz getiririm hihi :))vereliniortak

selam minecim gelemem malesef malum benim huysuz bi oğlum var :)) annemlere bile gidemiyorum artık mahvediyo emir beni hiç oturtmuyo daha kendide yürümeyi tam başarabilmiş değil yürümeye uğraşıyo habire ve sürekli bi yerleri karıştırma derdinde çok tahlikeli ve yorucu bi hal aldı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım size iyi eğlenceler şimdiden

Mine bakılmaz mı ona yaaa süt kokar o daha.Ama çocuk hırpalanmasın uyku saati falan denk gelir.Eve gelir görürüz artık onu.kimse bıdıkları getirmiyomu benim canavar yalnız mı kalacak.sıkışırsam bende babayla yollarım ozaman.asude kalabalıkta dururdu belki Emir.hem böyle böyle alışır belki çocuk.Yiğitte feci hareketli ben cesaret edebiliyosam sen haydi haydi et.
Aslında çocuklar için oyun oynanan bi yer olsaydı rahat olurdu .biz burger kinge gidince sokuyorum Yiğiti top havuzuna o orda oynarken ben rahat ediyorum biraz.

baharı top havuzuna koyduğumu düşünsenize kaybolur :))

büyüsede bende rahat rahat gezsem. gezme performansımda aşırı

düşüş var. bu ben olamam :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…