izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selamlar canım aman dikkat et uyku düzenin çok önemli allah korusun başta psikilolojik
rhatsızlıklar olmak üzeri bir çok hastalığın habercisi.eyvahedigeldismile
kendimden biliyorum canım:1ninca:
bebeğin için sağlığına dikkat et.kimse ona seninkadar ii bakamzvereliniortak

mine resminiz çok şeker:) maşallah size:)

canım çok teşk ederim.çok saol.opuyorumnanaktan
bu resimde henüz 1haftalık anneydimopuyorumnanaktan
ve 15gün sonra hastalandım ve 15 kğ aldım kullandığım ilaçalrdan dolayı:1no2:
.resimdeki hallerimi çok özlüyorum.
vercem inş bu kiloları zamanla:Saruboceq:

günaydınn kızlar nasılsınız görüşemiyoruz.Yeni arkadaşlar hjoşgeldiniz.Biri bahçecikte oturuyomuş galiba bende yuvacıktayım.

merhaba canım.evet ben bahçecikteyim sizde yakınmışız negüzel.bebeğinizde benimkine yakın yaş olarak.gerçektede hepinizle görüşmek isterim malum burda pek arkadaş çevrem yoka.s.

mine benim adımda mine adaşız seninle :) kaç yaşındasn?
sen çalışmıyorsun di mi? zaten burda leyla (lapetus) hariç kimse
çalışmıyor ev hanımlarıyız :) aman hiç kilo deme ben hamileliğimde tam
34 kg aldım daha 12 kg verdim. gerisi kaldı gitmeye niyeti yok. ya vericez ya da kendimizi böyle kabullenicez. en iyisi kafaya takmamak. ben günde 4 sefer basküle çıkar tartılırdım eşim en sonunda kızdı baskülün pilini çıkardı götürdü attı 6 ay tartılmayıda yasakladı :) bende şuan tartılamıyorum kaç kiloyum bilmiyorum ama takmıcam artık

merhaba canım benşm adım emine
bende çocuk gelişimi okuduğum halde çalışmıyorum oğlum çok hareketli bırakıcak yerim yok.yani ev hanımıyım işler hiç bitmiyor malesefmafoldumben
inş bayramdan sonra bebişlerimizide alır buluruz süper olur
bol bol kaynatırız kaydirigubbakcemile2

saoll emınecımm:)
emıneydı galıba:)
ben konaga gıdıorum canım gulcın hanıma

evet canım adım eminekaydirigubbakcemile5
bende hamileyken yürüyüş yolunca kadın doğum hastanesinn dr olan inci çavuşoğluna gidiyordum.doğumumuda kadn doğumda yaptım .
bidaha hamile kalırsam cankat tıp merkzi var funda hanım ona gitcem :lepi:

selam kızlar.ben de varım.karamürsele taşındım ama eşim hala gölcükte görevli olduğu için sık sık gölcükteyim :)

mavi egecim selam bende gölcüğe çok yakınım kızın kaç yaşında? benimde çok tatlı bir oğlum var 22 aylık.bigün oturup kaynatalım .benim burda pek arkadşım yok istanbuldan geldim.belki bizim gazımıza gelir başka kızlara gelir bebekleriyle :) nedersin?

eminecımm bebeımın ısmını kayra dusunuoruzz ıcımıze o sındıı daha guselını bulmassakk o olcakk..
dogum tarıhı bellı dııl daha pazartesı bellı olcak nasıpsee..
ayy eed canımm cokk hareketlı bebeımm cokk tekmıkk atıoo:) kırcak kaburgalarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…