• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

fenerbahçe adın emine mi mine mi anlamadım, yanlış sölemiim sooora:)

adım emine canım :) ama sen mine de diyebilrsin :1:
her kafadan bir ses çıkıyo hadi bakalım ne olcak?
pc anlayan biri bi liste yapsa süper olur gün yer ve saat konusunda sonrada eleme yaparız.kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar.Herkes nasıl özledim sizi.Bıdıklar nasıl.
geçmişi okuyamadım buluşmamı var.nerdde ne zaman.Bende gelirim.

merhaba kızlar
2 ekimde buluşuyoruz ozman hadi hayırlısı.
peki yer neresi?
haftasonu gelemeyenler için birde haftaiçi buluşma ayarlarız.maksat görüşmek olsun ;)

ayy ben gelebılırm belkı kesın bıse demıyımm dogumdan oncekı son haftamm moral olur hemm belkıı ayy inşallahh gelebılırım bı aksılık olmassaa

2ekim güzel tarih doğumum 5 ekim nasipse ama yarın doktora ısrar edicem alıcaksan 1 ekimde al artık takatım kalmadı 3ün 5in lafını yapma leyn bana ozaman yer aramanıza gerek yok =)) buluşma yeriniz konak hastanesi kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
2ekim banada uyar, (tabi bir aksilik çıkmazsa) her cumartesi boşum cadı kızımı alır gelirim bırakıcak birini bulursam daha rahat ederim yoksa muhabbet etmek yerine kızın peşinde koşup dururum:) yer olarakta bana her yer uyar:)

selam izmitin güzel hatunları

sonbahar ha bu resimdeki bahar hanımmmı ne kaa büyümüş kuzum maşallah :nazar:

evet cnm baharcık o resimdeki. boyu uyuzuyorda kilo almıyo zayıf bebiş

ayy ben gelebılırm belkı kesın bıse demıyımm dogumdan oncekı son haftamm moral olur hemm belkıı ayy inşallahh gelebılırım bı aksılık olmassaa

ben doğumdan önceki gece ncitynin önünde keyfinn de oturuyordum serin serin ertesi gün gittim . bebiş olduktan sonra insan eve tıkılıyor biliyorum senin için zor çok ağırlaştınız ama hem bebiş hem kış mevsimi derken.. sen bence çık son son gez cnm.

2ekim güzel tarih doğumum 5 ekim nasipse ama yarın doktora ısrar edicem alıcaksan 1 ekimde al artık takatım kalmadı 3ün 5in lafını yapma leyn bana ozaman yer aramanıza gerek yok =)) buluşma yeriniz konak hastanesi kaydirigubbakcemile3

5 ekimde doğsun bebiş, benm doğum günümfde 5 ekim güzel şanslı bir tarihtir bende söylemesi
kaydirigubbakcemile3

Back
X