• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

olur istediğinizi deyin valla:)evet yazın geldim bende buraya inanılmaz fark var yaz kış arası burda:)bütün neşesi yazın bütün sakinliğide kışın:)çok güsel.Bizde haftasonları eşimle izmit merkeze gidios çarşısınıda çok seviorum buranın. Sonra yuvacık tarafları çok güsel oluo yazın tavsiye ederim..kartepe var bide mükemmel doğa:)

biz buralı olduğumuz için incik cincik heryerini geziyoruz zaten ama bende son son gezerim artık. işte yazın sende benim yerime gezersin mesela. ayy bebiş beklemek güzelde düşünüyorum evde 2 kişiydik gayet güzel bir hayatımız vardı. 3 kişi olunca eminim daha da güzelleşecektir ama evde var olmayan bir canlı ufacık minicik bir birey daha katılacak aileye. düşündükçe tuhafıma gidiyor..
sırnaşık şey

ikiz evet canım yuvacık benim köyüm özellikle alabalık tesisleri falan çok güzel :))
yuvacık köyüm derken kızlar dedelerim rizeden göç edince ilk yuvacıga yerleşmişler sonrada acıbadem hastanesini bilirsiniz onun yukarsına yenimahalleye :)))

annelıgı sımdılıkbılmıyorum ama hamıle olmak bıle cok guzel tavsıye ederım ama ben kacayım kızlar artık cok oturamıyorum oğlum huysuzlanıyor karnımda herkese ıyı gunler

sen dinlen rabiş hatta sen son son uyu istersen çünkü anneler topiğinde hep uyuyamadıklarını yazmışlar bebek olduktan sonra. arada uğra ama olur mu

ayy kızlar alakasız olacak ama hafta sonu sekapark neydi öyle yaaa
hatta çarşı naila outlet vs.. heryer inanılmaz kalabalıktı sanki insanlar bayram alışverişine çıkmış gibi
bi rahat rahat gezemedik havalar açsada bizde rahat etsek

ikiz evet canım yuvacık benim köyüm özellikle alabalık tesisleri falan çok güzel :))
yuvacık köyüm derken kızlar dedelerim rizeden göç edince ilk yuvacıga yerleşmişler sonrada acıbadem hastanesini bilirsiniz onun yukarsına yenimahalleye :)))

soğuksuyun orasıda çok güzel ama orası bahçecikinyukarısı oluyor di mi ?

kayınvalidemler akşama gelecekmiş yağızı özlemişler.tatlı yaptım geldim hemen.
aman hamiş arkadaşlar var canları çekmesin sonra...

kızlar ne guzel kaynatmıssınız ben dun yazmıştım yeniköyde oturuyoyurum kalıcı konutlarda 26 yasındayım yaklasık 3 yıllık evlıyım ve bı kac gune doğuracağım bı oğlum olacak ınş. talha keremım :)) bende erken beyın hastasıyım bugun randevum var hatta bakalım ne dıcek doğum ıcın

hadi bakalım hayırlı haberlerle gell..
yaşıtım bir anne daha çıktı bak sevindim şimdi merhaba pınar ya bende adımı söyleyeyim gerçi adım da çoğu insana zor gelir ama nicklede bi tuhaf oluyo asude bende opuyorumnanaktan ben 54 le hamile kalmıştım 67 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 52 kiloydum şimdi 50 kiloyum yapıylada alakalı bi durum ya bu kilo olayı

memnun oldum asude.. evet bünye meselesi ama süt veren anneler çabuk da kg verirmiş.günde 4 lt su içmeye kg mu dayanır kafamçokkarıştı

Arkadaslar yazısırken nerden yazısıyorsunuz ben dırek sayfadan yazıyorum ama takıbı gec oluyo sayfayı yenılemem gerekıyo,sızde burdan mı yazıyorsunuz merak ettım

ayy kızlar alakasız olacak ama hafta sonu sekapark neydi öyle yaaa
hatta çarşı naila outlet vs.. heryer inanılmaz kalabalıktı sanki insanlar bayram alışverişine çıkmış gibi
bi rahat rahat gezemedik havalar açsada bizde rahat etsek

o kadar konser gördüm ama hayatımda hiç bu kadar kalabalık olanını görmedim. ve saat 6 da park edecek yer bile yoktu trafik sıkışmıştı. sekaparkta marina cefeler varya oralarda oturacak yer yoktu şok oldum :1shok: bide birileri çıkmış şarkı söylüyordu ses bile duyulmuyordu kalabalğın gürültüsünden. biz emre aydına kalmadan başka yer gittik. anıtpark varya merkez üniv. nin orda canlı müzüik varmış biz bize oturduk 4 kişi. ben asıl kalabalıktan korktum itiş kakış olurda bebeğe zarar gelir diye

Ooo kızlar Maşallah bu ne hız.ış arasında bi bakıyım diyorum sayfaları doldurmuşsunuz.Yetişemiyorum size.

biz buralı olduğumuz için incik cincik heryerini geziyoruz zaten ama bende son son gezerim artık. işte yazın sende benim yerime gezersin mesela. ayy bebiş beklemek güzelde düşünüyorum evde 2 kişiydik gayet güzel bir hayatımız vardı. 3 kişi olunca eminim daha da güzelleşecektir ama evde var olmayan bir canlı ufacık minicik bir birey daha katılacak aileye. düşündükçe tuhafıma gidiyor..
sırnaşık şey

bana gezilcek yerler söyleyin o zaman:) evde 3 kişi olunca da farklı bi güsellik olcak,bütün ilgi onda olcak artık.emmesi, hıçkırması, gazı falan konularınızın başında yer alcak. Ama tadından yenmicek:):) Benim yeğenlerimden tattıklarım bunlar o kadar çok seviyorumki onları diyorum kendi çocuumu nasıl sevicem acaba

Arkadaslar yazısırken nerden yazısıyorsunuz ben dırek sayfadan yazıyorum ama takıbı gec oluyo sayfayı yenılemem gerekıyo,sızde burdan mı yazıyorsunuz merak ettım

evetyani ben burdan yazıyorum cevap yaza tıklıyorum yazıyorum.

pınar hanım kendimi ne tatlısı yaptın diye sormaktan alıkoyamıyorum hatta sen söylemesen bile canım hep çekiyor yemek istiyorum ama yemicem işte yemicem sempatiksalakcinni yiyince balon gibi oluyorum.

sonbaharcım sen 6 da park edecek yer bulamamşsın canım biz saat 2 bçk gibi evden çıktık sekapark yolumuzun üstü görsen varya canım arabaların hepsi kaldırımların üstüne park etmiş trafik sıkıştı falan rezillikti vallahi daha o saatten uçurtma tepesinde sahnenin karşısında yer kapmış millet oturuyolar akşama kadar nasıl beklediler bilmem :DDDDD

ben şimdi gideyimde ders çalışiim biraz malum kpss:) muhabbetinize yarın katılcam ama tekrar çok tatlısınız hepiniz:) hem belki yarına kadar değirmendereden de katılanlar olur:) öperim hepinizi..

büşracım yenimahalle dediğin bizim burası heralde bende yenimahalede oturuyorum da gerçi sevmiyorum ben burayı mafoldumben

sonbaharcım sen 6 da park edecek yer bulamamşsın canım biz saat 2 bçk gibi evden çıktık sekapark yolumuzun üstü görsen varya canım arabaların hepsi kaldırımların üstüne park etmiş trafik sıkıştı falan rezillikti vallahi daha o saatten uçurtma tepesinde sahnenin karşısında yer kapmış millet oturuyolar akşama kadar nasıl beklediler bilmem :DDDDD

uçutma tepesine uzaktan bakınca yüzlerce hatta belki binlerce insan kafası küçücük küçücük hay allahım foto mak yanımda olsaydı inan çekerdim o nasıl bir tabloydu öyle

pınar hanım kendimi ne tatlısı yaptın diye sormaktan alıkoyamıyorum hatta sen söylemesen bile canım hep çekiyor yemek istiyorum ama yemicem işte yemicem sempatiksalakcinni yiyince balon gibi oluyorum.

kaydirigubbakcemile3 hafif bi tatlı sütle yapılıyo aslında sana ve bebişe de çok faydalı sende yap arada ye canım.sağlık ocağından süt almaya başladın mı.
yalancı tavuk göğsü yaptım canım avucunun içini yala canın çekmesin

aaaaa asudecim neresindesin sen biz depremden önce oğuz cami var cezaevinin az üst tarafında ordaki binalarda oturuyoduk sonra radar yolunda yeni yapılan binalardan ev aldık annemler şimdi ordalar bende sahildeyim :)))

Back