- 11 Şubat 2020
- 1
- 0
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ReklamBu sayfa sayesinde Erkoç Beyi keşfettim. İlk öncelikle teşekkür ederim. Gerçekten yorumları okuyarak yola çıktım ve başarılı bir falcı buldum. Artık devamlılığım olduğu gibi çevreme de yaymaktan hiç şüphe duymayacağım. Teşekkürler "Kadınlar Kulübü" Ahmet Bey'in Kahve Evi kahveciler sokağı. Erkoç Bey pişman olmayacaksınız. Emin olun.
Benim sorduklarim hep gelecekte bakip gorecegiz dediler cok merak etmistim ben de. Birisi yazmis olmadi diye nihayet bi yoruma ulasmis oldukKızlar GÜLİSTAN gerçekten memnun kalan var mı
Anladım teşekkür ederimBenim sorduklarim hep gelecekte bakip gorecegiz dediler cok merak etmistim ben de. Birisi yazmis olmadi diye nihayet bi yoruma ulasmis olduk![]()
Bu sayfa sayesinde Erkoç Beyi keşfettim. İlk öncelikle teşekkür ederim. Gerçekten yorumları okuyarak yola çıktım ve başarılı bir falcı buldum. Artık devamlılığım olduğu gibi çevreme de yaymaktan hiç şüphe duymayacağım. Teşekkürler "Kadınlar Kulübü" Ahmet Bey'in Kahve Evi kahveciler sokağı. Erkoç Bey pişman olmayacaksınız. Emin olun.
Muğla’da bir yere gitmiştim fakat çok yüksek fiyat çekmişti size tavsiyem aydın Bağarası bülbül hoca hoş kendisi vefat etmiş ama oğlu ve damadı bakıyormuşKızlar Muğla Yerkesik'teki Havva Hoca'ya giden var mı? Olumlu da olumsuz da yorum çok o yüzden merak ediyorum sizlerin yorumunu
Ben ona gitmedim de bi arkadasimin isini onlar da cözemedi ya bülbül hoca hakkinda soru sormadim ama biseyler anlatmisti cok oldu bu konu geceli sorabilirim yine. baska birine cozdurmustu. Boyle yorum yazdikca arkadaslarla nerelere gidip geldigimiz ortaya cikiyorMuğla’da bir yere gitmiştim fakat çok yüksek fiyat çekmişti size tavsiyem aydın Bağarası bülbül hoca hoş kendisi vefat etmiş ama oğlu ve damadı bakıyormuş
Bunu bi arkadasim icin sordum bu arada belirteyim. Ben daha önce gitmistim ne dedigini ne oldugunu hatirlamiyorum. Arkadasim sorar misin ddi kendisi siteyi benden rica etti biliyo sıkı takip ettigimi bu konudaKızlar Muğla Yerkesik'teki Havva Hoca'ya giden var mı? Olumlu da olumsuz da yorum çok o yüzden merak ediyorum sizlerin yorumunu
Bende devamlı birisine iskambil baktırıyorum anlık nasıl tutuyor mu merak ettimBen su ara daha evvel bakim yaptirdigim birine iskambil baktirdim bi de onu denedim memnun kalmistim. Simdilik pozitif ama vadesi var daha. olumlu cikarsa burada yazacagim sizlerle paylasacagim![]()
Kesinlikle evetBende devamlı birisine iskambil baktırıyorum anlık nasıl tutuyor mu merak ettim