İzmir'deki Falcılar

gamzelita Emel hoca bana lazım numarasını yollar mısın lutfen

Allah aşkına bornovadaki Emel i bilen varsa versin boşunu Kemalpaşa ya taşınmış bi ara ne bulunmaz kadınmış ya

Merhaba 5-6 sene once yanlış hatırlamıyorsam kızlarağasinda kahveci ömerde yaşlı kadın lakaplı bi bayana fal baktırmıştım bana üniversiteye istanbula gideceğimi hic hayal edemeyeceğim kadar farklı kültürde biriyle evlilik yapicağimi hayal edemiceğim bi hayat süreceğimi söylemişti ve şuanda bi afganla ciddiye giden bir ikişkim var söyledikleri bire bir çıkıyor ama o bayani izmire geldim bulamadım ismini hatırlayamıyorum ama aranızda yaşlı kadını bilen varsa şuanda nerde oldugunu yazarsa sevinirim:)

Canım erkoç olması lazım gercekten güvenilir bir falcı 3 soru istiyor sizden sonra falına başlıyor oyle dıgerlerı gibi 5 dakıka bakıp soru cevap yapmıyor en kısa falı 15 dakika pişman olmazsın

Bende bugun için randevu alıp gittim okadar falci gezdim dolaştım ama bunun kadar iyi bir falci gormedim denemelisiniz gayet hayatiniz ve yasantinizda nokta atislar yapiyor isim harf ve tarih konularinda keskin bilgiler veriyor ahmetbeyin kahve evi falci erkoc mutlaka deneyin gorun isterim

Canım erkoç olması lazım gercekten güvenilir bir falcı 3 s
.oru istiyor sizden sonra falına başlıyor oyle dıgerlerı gibi 5 dakıka bakıp soru cevap yapmıyor en kısa falı 15 dakika pişman olmazsın
Neyle bakıyor fala canım?
Ahmetbeyin kahveevi yavudi olan 1 falcı var mutlaka denemelisiniz
Canım daha detaylı bilgi verirmisin lütfen

Canım vatikan. Falı bakıyor denemelisin bence piyasadakiler gibi soru cevap yapan biri değil pişman olmassın

Vatikan falı bakıyor soru cevap yapan biri değil pişman olmassın

Bugun gittim yine ben cnm baya yogun olmasına ragmen bekleyenler fazlaydı ama hafta içi sakindir die düşünüyorum yardımcı olurlar sana gidince

Back
X