Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Gülistanın falı size yeterli gelmedi mi nasıldı acaba 500 tl diye biliyorum az para değil de ondan soruyorumKızlar selam. Bu aralar dertliyim fala ihtiyacım var. Bir çok kişiye gittim, en son gulistana batırdım psikolojim alt-üst. Kızlarağası desira ve asiyeyi merak ediyorum. Tavsiye eder misiniz?
desira bana cıkmadı. 3 kere denedim.Kızlar selam. Bu aralar dertliyim fala ihtiyacım var. Bir çok kişiye gittim, en son gulistana batırdım psikolojim alt-üst. Kızlarağası desira ve asiyeyi merak ediyorum. Tavsiye eder misiniz?
Ay gulistan yarim saat 300 valla inanın değmez. bilemedikleri oldu su anla ilgili, bildikleri de tabi. Ama ben enerjisini sevemedim acikcasi bir de sevdanin enerjisini zerre sevmemistim ayni oranda. Fundaya bende gidiyorum tatlı bayağı bildikleri de oluyor bilemediği de. Ecem şu anı güzel biliyor. Angela 9 sene evvel gitmiştim memnun kalmamıştım. Angel ıyi midir? Denemek isterim. Bir de Alsancakta başka deneyip memnun kaldığınız var miMerhaba Gülistanın falı size yeterli gelmedi mi nasıldı acaba 500 tl diye biliyorum az para değil de ondan soruyorumBen arada Alsancak da Efsun kafede Fundaya gidiyorum bazen de kemeraltında Angel.Terapi gibi de geliyor sohbet edebiliyorum.Ama gelecek konusunda fala inanmıyorum.Şu an ve geçmiş daha çok.
Gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu az da olsa? Yani çok yakın gelecekAlsancak fiesta cafe de Sevgiye baktırdım şu anımı ve geçmişi iyi bildi.
Canım o kadar fal baktırdım kimse geleceği bilemiyor tabi yüzde 50 tutma şansı oluyor bazı durumların ya olacak ya olmayacak bunlarda şansa artık tutarsa zaten gelecek Allah bilir diyorum öyle olmasa fal bakanlar loto toto oynar zengin olurdu.Gülistan gerçekten çok fazla yapmış bakım ücretini belki de az ama öz müşteri olsun kalabalık olsun istemediği içindir.Hiç gitmedim kendisine ama çok duydum ismini burda.Sevgi hanıma yeni gittim durum analizleri iyiydi gelecek inanmasam da daha yeni, oldu ki tutan birşey olursa yazarımGelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu az da olsa? Yani çok yakın gelecek
Bugün deneyeceğim sevgiyi. Yanı şunun oluru var bunun yok dese kafi. Kemeraltina inanın gitmek istemiyorum bur çok denediğim fos çıktı ki en son sevdaya gittim bu kadar mı birinin enerjisinden hoşlanmam, o da benden hoşlanmadi sanırım ha ha ben izleme gittim çok tatlıdır ama maalesef pek iyi değildi. Fazla hem de çok fazla üstün koru baktı. Özlem yerine ecemi tavsiye ederim. Tavsiyelere açığım bu aradaCanım o kadar fal baktırdım kimse geleceği bilemiyor tabi yüzde 50 tutma şansı oluyor bazı durumların ya olacak ya olmayacak bunlarda şansa artık tutarsa zaten gelecek Allah bilir diyorum öyle olmasa fal bakanlar loto toto oynar zengin olurdu.Gülistan gerçekten çok fazla yapmış bakım ücretini belki de az ama öz müşteri olsun kalabalık olsun istemediği içindir.Hiç gitmedim kendisine ama çok duydum ismini burda.Sevgi hanıma yeni gittim durum analizleri iyiydi gelecek inanmasam da daha yeni, oldu ki tutan birşey olursa yazarımAngel ise hoş sohbet birisi o da durum analizlerinde şu an geçmiş de iyi yani sohbet edip bir nevi terapide oluyor Funda da öyle benim için.Eskiden Sibel vardı kemeraltında o da iyiydi ama malesef bırakmış.Mesela benim gittiklerim içinde şununla olcak dedikleri kişiyle olmayınca bu kişi senin kaderinden çıkmış olmayacak demişlerdi o yüzden gelecek inanmıyorum ben falda.Alsancakda birde Şık cafe Özlemi diyorlardı ama ona gitmedim yada eskiden gittim unutmuş olabilirim merak ediyorum.
Ben iki sene evvel gitmiştim o fiestadaydi bayağı sallamıştıAaaa unutmadan Alsancak’taki Canan’a gittim benim enerjim tutmadı . Çok höt höt biri kemeraltından transfermiş daisy de . Beğenmedim
Müjganı artık söylemiyorum bile :)) berbatBen iki sene evvel gitmiştim o fiestadaydi bayağı sallamıştıdaisy yi pek sevmiyorum müjgan da bayağı atmıştı
Canım Sevgiye gittin mi nasıl memnun kaldın mıBugün deneyeceğim sevgiyi. Yanı şunun oluru var bunun yok dese kafi. Kemeraltina inanın gitmek istemiyorum bur çok denediğim fos çıktı ki en son sevdaya gittim bu kadar mı birinin enerjisinden hoşlanmam, o da benden hoşlanmadi sanırım ha ha ben izleme gittim çok tatlıdır ama maalesef pek iyi değildi. Fazla hem de çok fazla üstün koru baktı. Özlem yerine ecemi tavsiye ederim. Tavsiyelere açığım bu arada
Gittim. Aslında iyi bir falci ama hep söyledikleri zaten bende olan rutin şeyler. Sen kilo aldığını düşünüyorsun almadin, işini yeni açtın, trafik korkun var, ayakkabı duskunusunvs. Eski ilişkimde olan hislerimi söyledi ama onunla ilgili detay sorduğumda zaten fal bitmişti soru kısmındaydik bu yüzden arayışta dedi geçti mesela. Beni bana anlatmamasini tercih ederdim. En son efsun cafe dileki deneyeceğim bir. Merak ediyordumCanım Sevgiye gittin mi nasıl memnun kaldın mı
Ay evet daisy yi cidden sevmiyorum. Bi kaan iyiydi o da para düşkünü çıktı kendi yerini açınca dolandırmaya kalktı beni devamlı müşterisiydim. Şimdi yerini kapatmış daisy ye dönmüş. Yazık etti halbuki iyiydi. Murat daisy de mi? Merak ettimde cikarsa dedikleri haber edin lutfenMüjganı artık söylemiyorum bile :)) berbat
Bu arada siz asiyeye gittiniz mi bir arkadaşım tavsiye etmişti deCanım Sevgiye gittin mi nasıl memnun kaldın mı