İzmir'deki Falcılar

Bir iki sayfa geriye gidip okudum. Gulistanin fali 500 liralik degil denmis. Zamaninda bu forumdan cankayada ufacik bir kafede cok da uygun fiyata bakiyordu diye okumustum. Bir de ortadan kaybolunca herkes gulistani soruyordu, e insan haliyle merak ediyor. Demek ki isi ticarete dokmus.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom ne yaptınız baktırdınız mı gülistana fal merak ettim

Baktırdım kız kusura bakmayın hepiniz etkisinden yeni çıktım vallahi ancak yazabildim

Ben kısa seans baktırdım 300tl=yarım saat
Öncelikle cidden profesyonel ve işini ciddiye alarak çalışıyor. Aynen doktor randevusu gibiydi saatinde başladı :)

Önce doğum yılı sordu ben ve karşı taraf. Ben hiçbir ley söylemedim her şeyi teker teker saydı. İlk cümlesi bu herifin hayatında biri var oldu ki doğru yani.

Gelecek çıkar mı bilmem tabi ama bütçeniz varsa bence mutlaka baktırın.Binnazda 2 kez baktırınca 300tl yapıyor zaten ef püf tiplere gideceğinize buna gidin.

Baktırdım kız kusura bakmayın hepiniz etkisinden yeni çıktım vallahi ancak yazabildim

Ben kısa seans baktırdım 300tl=yarım saat
Öncelikle cidden profesyonel ve işini ciddiye alarak çalışıyor. Aynen doktor randevusu gibiydi saatinde başladı :)

Önce doğum yılı sordu ben ve karşı taraf. Ben hiçbir ley söylemedim her şeyi teker teker saydı. İlk cümlesi bu herifin hayatında biri var oldu ki doğru yani.

Gelecek çıkar mı bilmem tabi ama bütçeniz varsa bence mutlaka baktırın.Binnazda 2 kez baktırınca 300tl yapıyor zaten ef püf tiplere gideceğinize buna gidin.
Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bende

Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bende

Yok telefonda baktirdim
Ekim icin bir sey soyledi, Temmuz sonu ve Agustos basi icin bir seyler dedi. Mutlaka yazarim

Yok telefonda baktirdim
Ekim icin bir sey soyledi, Temmuz sonu ve Agustos basi icin bir seyler dedi. Mutlaka yazarim
Tamam canım mutlaka yaz umarım bende en kısa zamanda kendimi toparlarsam maddi açıdan baktırmak istiyorum senin için hayırlısı olan olsun iyi dedikleri hepsi çıksın kötü olanlar olmasın

Kızlar His cafe toprağa fal baktıran varmı aranızda memnun kaldınızmı

Ben buranın sıkı takipcisiyim sadece 1-2 kez yazdım.. arkadas tabsiyesi üzerine gittim eflatun cafede Boncuklu Bayrama.. nokta atışları yaptı ve gelecekle ilgilide söyledi..agustos için biseyler söyledi 7-8 gün içinde haber alcamı falan cıkarsa yazarım tekrar.. gittiğimde 1-2 kişi vardı sıra geldi hemen randevuda almadım belki hafta içi diye tenhaydı.. tavsiye ederim..

Rezalet bir fal deneyimi yaşamak istiyorsanız falci Selim'e gidin. 5 dk süren falda ezberlenmiş şeyleri söyleyip duruyor. Kafanda başka bir erkek mi var? Devlet dairesi, miras vs. Yok yok dedikçe sallamaya devam.

Kızlar Pucca’nın instagramda son fotoğrafının altındaki yorumlarda bir sürü falcı önerisi var izmirde bi bakın isterseniz

arkadaşlar bende şimdiye kadar gittiğim falcıları sizle paylaşayım...
altındağ kadriye:çok hızlı bakıyor soracaklarını sor diyor tutulup kalıyorsunuz sorcak şey bulamıyorsunuzgenel söyleyip geçiyor sormazsanız bitiriyor memnun kalmadım...
fiesta cenk:tarot baktı söyledikleri çıkmadı bildiğim şeyleri tekrarladı.
belevi bedriye:çok genel baktı oalacak dediği hiçbir şey olmadı...
osmangazide pervin:akrabamın evine gelmiş bakmıştı güzeldi ama gelecek için pek birşey söylemedi büyü var demişti...
fısıltıda mustafa:çok salladı yüz mimiklerine bakıyor tutup tutmadığını anlamak için...
ayla:gene bir tanıdık aracılığıyla baktırdım fena değildi ama istediğim gibide değildi...
mendereste kadın adını bilmiyorum:eek:da geçmişimi tekrarladı genelde bana sorarak bakmaya çalıştı fiyasko...
gaziemir kadriye:geçmişle ilgili pek birşey söylemedi daha çok haftalık ve aylık yaşayacaklarımı söyledi isim vererek ve evde birkaç yerde birşeyler gördüğünü ve yerlerini tarif etti.2 cenazeniz var ama sen pek üzülmeyeceksin çok yakındabir haftayı bulmaz demişti.önümüzdeki ayda bir olay yaşayacaksın hem üzülecek hem sevineceksin dedi.bekle sabırsızlık yapıp hemen gelme olduğunda haber ver olmazsa gelirsin dedi.diğerleri geçekleşti şimdi son olayı bekliyorum...
benim deneyimlerim bunlar özet halinde anlatmaya çalıştım.varsa çok iyi bakan geleceğide söyleyen bildikleriniz yazarsanız sevinirim.
kafe falcılarına inanmıyorum evinde bakan ve yıldızname bakan varsa tercihimdir...
Osmangazideki Pervin’e ulaşmam mümkün mü? Çok eskiden gitmiştim ne dediyse çıktı ama kaybettim kendisini..

Kızlar size bir şey soracağım ben İstanbulda yaşıyorum telefondan ali diye birine fal baktırdım İzmirde yazıyor sanırım kalp hastasıymış daha önce baktıran bilen var mı

burdaki yorumları okuyup 212 kafedeki sevgiye fal baktırdım. ucundan kıyısından tutturduğu şeyler oldu. ancak çok alakasız, saçmaladığı şeyler de oldu.ve bu saçmaladığı şeylere renk vermediğinizde sanki tutturmuş gibi algılayıp fal sonuna kadar saçmalamaya devam ediyor. bir de söylediği şeye olumlu olumsuz bir yanıt vermezseniz, yani renk vermezseniz sinirlenip sorun çıkarıyor. konuşma tarzı davranışları son derece kaba ve rahatsız ediciydi. ucundan kıyısından bir şeyler tuttursun konuşma tarzı sorun olmaz diyorsanız deneyebilirsiniz.

Back
X