arkadaşlar bende şimdiye kadar gittiğim falcıları sizle paylaşayım...
altındağ kadriye:çok hızlı bakıyor soracaklarını sor diyor tutulup kalıyorsunuz sorcak şey bulamıyorsunuzgenel söyleyip geçiyor sormazsanız bitiriyor memnun kalmadım...
fiesta cenk:tarot baktı söyledikleri çıkmadı bildiğim şeyleri tekrarladı.
belevi bedriye:çok genel baktı oalacak dediği hiçbir şey olmadı...
osmangazide pervin:akrabamın evine gelmiş bakmıştı güzeldi ama gelecek için pek birşey söylemedi büyü var demişti...
fısıltıda mustafa:çok salladı yüz mimiklerine bakıyor tutup tutmadığını anlamak için...
ayla:gene bir tanıdık aracılığıyla baktırdım fena değildi ama istediğim gibide değildi...
mendereste kadın adını bilmiyorum

da geçmişimi tekrarladı genelde bana sorarak bakmaya çalıştı fiyasko...
gaziemir kadriye:geçmişle ilgili pek birşey söylemedi daha çok haftalık ve aylık yaşayacaklarımı söyledi isim vererek ve evde birkaç yerde birşeyler gördüğünü ve yerlerini tarif etti.2 cenazeniz var ama sen pek üzülmeyeceksin çok yakındabir haftayı bulmaz demişti.önümüzdeki ayda bir olay yaşayacaksın hem üzülecek hem sevineceksin dedi.bekle sabırsızlık yapıp hemen gelme olduğunda haber ver olmazsa gelirsin dedi.diğerleri geçekleşti şimdi son olayı bekliyorum...
benim deneyimlerim bunlar özet halinde anlatmaya çalıştım.varsa çok iyi bakan geleceğide söyleyen bildikleriniz yazarsanız sevinirim.
kafe falcılarına inanmıyorum evinde bakan ve yıldızname bakan varsa tercihimdir...