- 17 Aralık 2015
- 399
- 203
- 103
- 35
Mesaj atamıyorum size. Sizde hesap adları var mudur?Bakiyorlar sanirim intagramda arayip bulabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atamıyorum size. Sizde hesap adları var mudur?Bakiyorlar sanirim intagramda arayip bulabilirsiniz
Ozel msj olarak attim reklam olmasinMesaj atamıyorum size. Sizde hesap adları var mudur?
Ozel msj olarak attim reklam olmasin
SanmamKızlar telefonda bakıyor mu Ferhat veya Angel?
Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcıFerhat'ın gelecekle alakalı söylediklerini yaşayan var mı? Bugün kendisine gittim de. An'daki bilgisiyle şaşırttığı yerler oldu.
Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcı
Cadı cafede demi şu anEvet kesinlikle iyiydi. Teşekkür ederim burada okuduklarım sayesinde gittim zaten
Cadı cafede demi şu an
İlk defa duydum...gelecek ve şuan ile ilgili yorkmları nasıldı?Dün enginar cafe nurhan hanıma gittim çok beğendim açıkcası var mı başka baktıran
şuan ki yorumları cok güzeldi ama dün baktırdım bakalım temmuz 20sinden sonra bir seylerin düzeleceğini söyledi beklemedeyimİlk defa duydum...gelecek ve şuan ile ilgili yorkmları nasıldı?
Ferhat ı beğenen var mı?gidelim mi??
Aaaa boşverelim o zamanPatladı maalesef
Aaaa boşverelim o zaman
Gittiniz miFerhat ı beğenen var mı?gidelim mi??
Gitmedim gitmeyi düşünmüyorum :)Gittiniz mi
Tercih meselesi ve enerji :)Gitmedim gitmeyi düşünmüyorum :)