İzmir'deki Falcılar

Ferhatı bulamayınca bende Niyazinin yerine Menekşeye gittim iyiydi bana göre benim karakterimi bildi ailemin özelliklerini söyledi rahatsızlıklarını şimdiki zaman iyiydi kendisi pozitif biri asık suratlı da değil.

Kızlar merhaba, yenigirnedeki nergis hanımdan haberiniz var mı? İyi kötü herhangi bir yorum gitmiş kişilerden alabilir miyim?

merhaba arkadaşlar

yaklaşık iki yıldır müjgan'a gidiyordum ve tutturduğunu düşünüyordum ama işle ilgili söylediği şey çıkmayınca umudumu yitirdim ve bir daha gitmeme kararı aldım. ayrıca tarihleri de tutturamıyor hiç. genel itibariyle başarılı buluyordum ama hevesim kaçtı ve artik yeni arayışlar içerisindeyim.

takipteyim burayı.

Merhaba ben az önce aradım bodrum cafeyi burda okuduğum için bodrum cafe ferhata baktırayım dedim malesef işten çıkardık dediler Teo varmış birde başka birisini söyledi.Sevdam cafede Selim için iyi bakıyor diyorlar hala orda mı baktıran var mı Selime ?
Ferhat alsancakta çalışıyo artık

Dedikleri çıkıyo mu şu an canım ben çok fazla falcıya gidip boşa para harcadım da o yüzden soruyorum
Canım ben zaten gelecekle ilgili hiç bir fala inanmıyorum bende çok gittim neler neler dendi hiç tutmadı kimisi bana şunla evlenceksin ikiz bebeğin olcak derken o kişiden ayrılınca aynı kişi kaderiniz değişmiş ayrılmış demeye başladı.O yüzden Allah bilir diyorum geleceği ben şimdi ki zaman, kim ne düşünüyor hakkımda gibi şeyler için gidiyorum birde dinlemek terapi gibi geliyor.Kişilik tahminleri durum analizleri iyiydi.Olurda çıkan birşey olursa yazarım yine.

kızlar merhaba

3 günlüğüne çeşme izmir yapıcam ve cafe daisy deki müjgan ı arkadaşım önerdi. baktıran var mı? yorum alabilir miyim?
ya da bu falcı çok iyi kesin buna git dediğiniz birisi var mı? (geleceği tutturan)

sevgiler

Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi

Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Ferhata nerde baktırdın?

Kızlar Ferhat daisy cafeden de ayrılmış nerde olduğunu bilen var mı?
Kizlar ferhat suan kemeraltinda cadi cafede kizlaragasina cok yakin. Sokagin girisine cadi asmislar gorursunuz. Orda angel da var duyduysaniz. Ben ona baktirdim angel zaten efsane. Annem de ferhata baktirdi cok nokta atis seyler soylemis memnun kaldik.

Back
X