İzmir'deki Falcılar

:KK54::KK54:Merhaba ben yeni üye oldum baştan sona yazılan herşeyi okudum birçok falcıyada gittim güzel şeylerde söyleyen oldu kötüde ama tabiki iyilere inanmak istiyorum gerçekten falları birebir yaşadım diyen varmı Ecem çok mantıklı şeyler söylüyor Vatikan falında anı ve olayları o insanı yorumluyor bakalım.karşıyakadaki doğa hanımı çok merak ediyorum bide gülistanı telefon varsa gönderebilirmisiniz bana Kahveci güzelindeki medyum uzaya giden varmı aacaba gitçem merak ediyom
Ilk defa duydum onu kahveci güzeli nerde bide gidersen haber verir misin bilip bilmediğini

Gittim kahveci guzeline kizlaragasinda hemen giriste uzay bey duvara bakip konusuyo herseyi bildi tavsiye ederim

Ilk defa duydum onu kahveci güzeli nerde bide gidersen haber verir misin bilip bilmediğini

ECEMİN GELECEKLİ İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ ÇIKMIYOR.
ÇOK DENEDİM YANILTIYOR İNSANI BİRAZ ANALİZ YÖNÜ İYİ AMA GERİSİ ÇOK VASAT BENCE
MEDYUM UZAYI BAŞKA DENEYEN VAR MI

Reklama girmez canim reklam yapanlar belli ediyor kendini merak etme biz burda sadece deneyimlerimizi paylasiyoruz
Benim bahsettiğim kişi bana bir çalışma yaptı ve neyi neden yaşadığımı bir bir söyledi şok oldum binlerce fala bedeldi. aileme atalarıma kadar dayandı konu yaşadıklarımı bırakın neden yaşadığımı öğrendim ve en önemli olan sonunda şifalanmış olmamdı. Ruhumu sıkıştıran neyse ondan kurtardı beni o dönem falcı falcı gezmemin nedenini ortadan kaldırdı ruhen tedavi oldum diyebilirim. yani sorun ortadan kalktı fala ihtiyacım kalmadı.
ben yine de burdan yazmayı pek tercih etmiyorum isteyen olursa özelden yazabilir oradan vereyim bilgilerini.

Benim bahsettiğim kişi bana bir çalışma yaptı ve neyi neden yaşadığımı bir bir söyledi şok oldum binlerce fala bedeldi. aileme atalarıma kadar dayandı konu yaşadıklarımı bırakın neden yaşadığımı öğrendim ve en önemli olan sonunda şifalanmış olmamdı. Ruhumu sıkıştıran neyse ondan kurtardı beni o dönem falcı falcı gezmemin nedenini ortadan kaldırdı ruhen tedavi oldum diyebilirim. yani sorun ortadan kalktı fala ihtiyacım kalmadı.
ben yine de burdan yazmayı pek tercih etmiyorum isteyen olursa özelden yazabilir oradan vereyim bilgilerini.
İyi geceler
Benimle de paylaşabilir misiniz bu kişinin bilgilerini kek kek

Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)
Banada gönderebilirmisiniz ayten hanimin numarasini teşekkurler

Back
X