İzmir'deki Falcılar

Bir selim muhabbetidir gidiyor bugünlerde ...ilginç! Admiinn bi bakar mısın? :))
Anlamadım burda yazılanlar reklam amaçlımı yoksa itibar edip denemelimiyiz. Zaten eğer bu sitede reklam yasaksa doğrudan mekan isimleri ve falcı isimleri olan yorumlar var bazıları editör tarafından engellenmiş bazıları ise engellenmemiş?? Lütfen aydınlatırmısımız!!!

Merhaba çok önemli cevap verirseniz sevinirim Aslı güdere giden var mı ? İzmir’de yaşıyor kendisi biraz pahalı o yüzden tereddüt ediyorum ... kim olduğunu merak ediyorsanız Google dan bakabilirsiniz

Anlamadım burda yazılanlar reklam amaçlımı yoksa itibar edip denemelimiyiz. Zaten eğer bu sitede reklam yasaksa doğrudan mekan isimleri ve falcı isimleri olan yorumlar var bazıları editör tarafından engellenmiş bazıları ise engellenmemiş?? Lütfen aydınlatırmısımız!!!
BİLemiyoruz ki hangisi reklam?ama bakıyoruz bugün üye olmuş biri ısrarla aynı kişiyi övüyorsa bence bir düşünmek lazım... bence herkesin yorum yaptığı kişileri tercih edin,aynı kişiyi arka arkaya övmüşlerse denemeyin derim ,benim tabsiyem bu

BİLemiyoruz ki hangisi reklam?ama bakıyoruz bugün üye olmuş biri ısrarla aynı kişiyi övüyorsa bence bir düşünmek lazım... bence herkesin yorum yaptığı kişileri tercih edin,aynı kişiyi arka arkaya övmüşlerse denemeyin derim ,benim tabsiyem bu
Çaresiz kaldığım bir dönemde çok ca para kaybettim ben kandırıldım yani olmayacak şeyleri hep onu yaparsak olur bunu yaparsak kesin olur diye kimsenin aynı şeyi yaşamasını istemem para kolay kazanılmıyor neden gereksizce reklam yapayım ki Selim sayesinde doğruları gördüm ben gidersiniz veya gitmezsiniz o sizin seçiminiz tatlım☺

kusura bakmayın ama ben de Selim'i denedim. hiç birşey bilemedi. Ben Çınar'dan vazgeçmeyeceğim sanırım. ikinci kez dediklerini yaşadım. Nazın sırası çok o yüzden kısa kesmeye başladı. Çınar dışında Burcuyu da denemenizi tavsiye ederim. soğuk bir kadın çok iyi tarot bakıyor. uzun bakıyor. Kemeraltında Rober var ondan da çok memnun kaldım. şimdilik bu kadar

kusura bakmayın ama ben de Selim'i denedim. hiç birşey bilemedi. Ben Çınar'dan vazgeçmeyeceğim sanırım. ikinci kez dediklerini yaşadım. Nazın sırası çok o yüzden kısa kesmeye başladı. Çınar dışında Burcuyu da denemenizi tavsiye ederim. soğuk bir kadın çok iyi tarot bakıyor. uzun bakıyor. Kemeraltında Rober var ondan da çok memnun kaldım. şimdilik bu kadar
Rober hangi kafede?

Kızlar foçada meral hanımı arıyorum bileniniz var mı çok yıllar önce gidip memnun kalmıştım ama kaybettim numarasını falan lütfen yardım edin ya da tanıdığınız medyum falan var mı güvenilir

tekrar merhaba arkadaşlar

uzun zaman sonra fal deneyimlerimi paylaşmak için foruma giriş yaptım.buradan okuyup aranızda memnuniyeti yüksek olan falcıların kapısını çaldım bugün kısacası 3 falcı gezdim.birincisi angel polat kafe..;ilk defa baktırdım kendisine fakat bakımından memnun kalmadım daha çok piskolog gibi yaklaşıyor insana bana bir tarih verdi bakacağız bakalım zaman ne gösterecek.ikincisi alsancak efsun kafe boncuklu bayram..;onada ilk defa gittim bakımı iyiydi kafamı kurcalayan konuya ve kişiye direk giriş yaparak başladı fala karamsar hemde çok karamsar konuştu,onunda verdiği bir tarih var onuda zaman gösterecek.üçüncüsü kemeraltı beyzade kafe deşira hanım...;falından memnun kaldım bu günkü ziyaretim ikinci seferdi.bu bayanı bana komşum önerdi yere göğe sığdıramayan bir üslüpla anlatınca bende gittim hakikaten güzel bakıyor bana üç tarih vermişti üçüde nokta atışı gibiydi bugünkü ziyaretimde de bana söylediklerini bekliyorum ama angele ve bayram beyin söylediklerinin tam tersini söyledi çok muallakda kaldım.

sizler bu kişilere bakım yaptırdınız mı? Gözlemleriniz nasıl ? Ençok üzüldüğüm ise hüseyin beyin yeri kafedeki emrenin işten ayrılmış olmasıydı çook üzüldüm çünkü emre fala hakkını veriyordu yani.

birde hatay yeşilyurtta Müge diye bir bayan varmış daha önce kafesi varmış kapatmış şimdi çağıran olursa evlerde bakıyormuş.Bu bayana baktıran oldumu acaba genç bir bayanmış tavsiye edermisiniz?
Merhaba phaselis07, bu bahsettiğiniz hatay yeşilyurttaki Müge hanım, esra. com sitesindeki Müge Işınsu adlı falcımı acaba? Google'ye Müge Işınsu yazınca çıkıyor. Daha önce Kızlarağasında kafede çalışmış şimdi evinde bakıyormuş, daha önce internette kendisine fal baktırmıştım bütün sıkıntılarımı kendi sıkıntılarıymışcasına her sıkıntımı bildi ve genel anlamda falını çok beğenmiştim, fakat artık internetten fal bakmayı bırakmış galiba fal baktırdığım sitede kendisini göremiyorum, kendisini bulabilirim ümidiyle uzunca bir süredir forumlarda ve fal sitelerinde sürekli arayış içindeyim. Eğer falcı Müge hanımı (Müge Işınsu'yu) tanıyan birileri varsa bana buradan veya özelden yazsın çok minnettar kalırım.

Ben bir arkadaşımı yolayıp denedim .arkadaşşım anlata anlata bitiremedi titredim dedi ,süryani falı baktrmış farklı kartlarla yarım saate yakın geçmiş ve gelecek saat ,saat söylemiş gün degil saat veriyomuş .bende. O şokla gittim ama yurt dışındaymış artık orda çalışcakmış . Numarası facbook .instgram nasıl ulaşcam . Ulaşan kızlar bana ne olur ulaşsın . Selim gerçekten iyi ve iyiler izmirde kalmıyor ..

Merhaba çok önemli cevap verirseniz sevinirim Aslı güdere giden var mı ? İzmir’de yaşıyor kendisi biraz pahalı o yüzden tereddüt ediyorum ... kim olduğunu merak ediyorsanız Google dan bakabilirsiniz
Merhaba Aslı hanıma gittiniz mi beğendiniz mi ve ücreti nedir

ya eski flörtüm fal baktırmaktan çok hoşlandığını söylemişti.. baya her hafta falan gidiyormuş :-) Şimdi onu stalklarken selim adında birinin fotosunu beğendiğini gördüm. gay bir tipi var saçları uzun siyah, ve iri. Kesin falcı eminim.. Ama profilinde hiç reklam yapmamış bişey yazmıyor..Bu selim hangi kafe de nerede bilen var mı? Bende gideceğim..

ya eski flörtüm fal baktırmaktan çok hoşlandığını söylemişti.. baya her hafta falan gidiyormuş :-) Şimdi onu stalklarken selim adında birinin fotosunu beğendiğini gördüm. gay bir tipi var saçları uzun siyah, ve iri. Kesin falcı eminim.. Ama profilinde hiç reklam yapmamış bişey yazmıyor..Bu selim hangi kafe de nerede bilen var mı? Bende gideceğim..
Bu forumu biraz inceleseniz görürdünüz nerde çalışıyor? Selim i sürekli gündeme getirmeye çalışan birileri var sanırım??böyle yaptığınız sürece tam tersi olacak bilginiz olsun...haa bu arada ben gittim çok da başarılı bulamadım

Bu forumu biraz inceleseniz görürdünüz nerde çalışıyor? Selim i sürekli gündeme getirmeye çalışan birileri var sanırım??böyle yaptığınız sürece tam tersi olacak bilginiz olsun...haa bu arada ben gittim çok da başarılı bulamadım
yok vallahi, profilime bakarsanız normal bir insan olduğumu görürsünüz.. normalde falla da çok ilgilenmiyorum ama çok enteresan o çocuk fal baktırmayı çok seviyormuş hatta bana sormuştu falcı biliyor musun diye. Her hafta falan gidiyormuş. Stalklarken de denk geldim, demek ki bu adamada gitmiş.. bu falcı şimdi benim adamı da tanıyor, yorum yapmasına gerek kalmaz belki :D.. Nedenim cidden garip ama tanımıyorum sadece kafesini öğrensem bi gitcem, merak ettim. Geçmişe de bakmaya erindim 900 küsür sayfa kimbilir hangisinde lafı geçiyor

evet birsürü isim sayıyor onlardan biri elbet oluyor çevremde yani tesadüfen mi bilmem ama tutturduğu birkaç isim var, birkaçı da benimle alakası olmayan isimlerdi. bir isim daha söyledi kaza geçirecek üzüleceksin dedi.(arkadaşıma da aynısını söylemiş ama farklı isimle, ortak arkadaşımız değil yani :KK70:) şu an hayatımda olan kişiyle 4 yıl sonra evleneceğimi söyledi ve kaderime yazıldığı zamanı söyledi. bir de adaçayı içersem olumsuzlukları atabileceğimi söyledi, arkadaşıma da öyle..
Merhaba Sevda hanımın dediklerini yaşadınız mı

Back
X