- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
Gidebildiniz mi selime?Hadi ya keşke vaktin olsaydı uğrasaydın fikir verirdin..ben de bugün o taraflardayım sıra olmazsa baktırıcam:) yazarım buraya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidebildiniz mi selime?Hadi ya keşke vaktin olsaydı uğrasaydın fikir verirdin..ben de bugün o taraflardayım sıra olmazsa baktırıcam:) yazarım buraya:)
BirGidebildiniz mi selime?
perşembe gittim fakat bir hafta izinli dediler ,yokmuş...gidersen yazar mısın düşüncelerini:)Gidebildiniz mi selime?
Yazarım tabi. Çarşamba gidicem bakalım oradamı?Bir
perşembe gittim fakat bir hafta izinli dediler ,yokmuş...gidersen yazar mısın düşüncelerini:)
Esperanzaa Selim hala aynı yerde bir ara izinliydi tekrar geldi ve bomba gibi döndü inan bana Tarot falında olduğu gibi şimdi birde Süryani falı bakıyor olayyy inanın muhteşem söyledikleri kesinlikle çıkıyor başka falcı tanımam Han kafe de mutlaka gidin derimKızlar Selim sanırım Han kafeden ayrılmış. Bu hafta gittim birkaç gün izinli deyip başka birine yönlendirmeye çalıştılar. Başka bir arkadaş da geçen hafta gittiğinde izinli demişler. Neyse, onu bulamayınca Ardaya gittim neconun yerindeki. Kişilik analizleri başarılı diyebilirim ancak bazı çok temel şeyleri bilememesine şaşırdım. Denenebilir ama umduğum kadar çıkmadı. Bulamadım içime yatan birini
kızlar selam, ben ankaradayım, bana izmirde telefonla fal bakan birilerini önerir misiniz?
böyle anı ve yakın geleceği bilsin.. 1 seneyi falan.. çok uzak geleceği söylemesine gerek yok..
telefonda bakan zehra gibi uzun baksın ama 30 dk 45 dk falan baksın.. lütfen önerir misiniz? gerçekten çok acil..
izmirin falcıları meshurmus ltfn kızlar =(
Süryani falı nasıl bişey? İlk kez duyuyorumEsperanzaa Selim hala aynı yerde bir ara izinliydi tekrar geldi ve bomba gibi döndü inan bana Tarot falında olduğu gibi şimdi birde Süryani falı bakıyor olayyy inanın muhteşem söyledikleri kesinlikle çıkıyor başka falcı tanımam Han kafe de mutlaka gidin derim
Tamamen farklı kartlarla ve farklı metotla bakıyor yarım saat süren bir fal ama mükemmel bence baktırınSüryani falı nasıl bişey? İlk kez duyuyorum
Ücreti ne?Tamamen farklı kartlarla ve farklı metotla bakıyor yarım saat süren bir fal ama mükemmel bence baktırın
Canım onu Han cafeyi arayıp sorabilirsin istersenÜcreti ne?
Benim gitmediğim falcı kalmadı sanırım kemeraltı alsancak dolaştım ama kesinlikle Selim e gidin derim gerçekten çok iyiiiKızlar Pasaklı Birsen'e gidenler yazabilir mi? Memnun kaldınız mı?
Bugün üye olup bu şekilde övgüler yazmanız ilginç ?Suryanı falını merak ettıgım ıcın gıtmıstım kesın fıyasko cıkar dıye ucretı ogrendıgımde de dudagım ucukladı ama kendısı ısrar etmeyıp secımı bana bıraktı, ıster tarot ıster suryanı falı dedı. Ama herseyden once gercekcı ve samımıyetı ıcten, ben yapmacık olanları da bılıyorum. Adına Suryanı falı denmıs ama kesın baska bır enerjı ve yardımcı seyler var, sıddetle tavsıye ederım, herseyden zıyade muhabbetı bıle cok guzel sızı rahatlatıyor ve fal secımını de sıze bırakıyor.