Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar falcı geçmişim var ilk defa duydum bu ismi:))fiestada kemal iyi diyorlar,cafe 232 de muzaffer izgü sokağında murat ve sevgi var,murat a baktırmadım çook sıra vardı ama sevgi nin bildikleri oldu...his cafe var orda da toprak ve batu var..ikisi de iyi ,alsancakta olacağını düşündüğüm için o taraftan adres verdim:)Kimse tanimio mu bu aşkını?? H.sonu izmir e gitcktm de baska onerebilcegnz falci varsa yazar msnz??
Berk dediğiniz kişi şuanda nişan cefedeki kişiyse eğer tariflerinize uygun bence gayet başarılı bakıyor. Geçmiş ve şimdiki zamanı nokta atışlarıyla tutturdu gelecek için kısa süreli vade verdi. İnşallah çıkarbilmiyorum ki... Daha önce dediğinz yere gitmedim. Ama sakallı, esmer hafif göbekli, hızlı konuşan diksiyonu düzgün biri... bu arada yer chickinn değil doga cafe sokagıymış geçince farkettim. Münire nin 2 yan dükkanı...
berk dediğiniz kişi 5 para etmez dolandırıcı biridir uzak durmanızı tavsiye ediyorum kemeraltında kendisini çok kez ziyaret etdim bu kişi müşterisine askıntılık etdi diye bıçakladılar oda yetmedi alsancakda nişan cafede daha önce çalışırken kafasını sopayla kırdılar şimdi inanmıycaksınız ama başınıza geldiğinde keşkelere sığınmayın ve uzak durun derim sapık sapkın biri gay numarası yapıyor aslında değil evli 2 çocuğu var bilgilerinize ve nişan cafede çalışan bir çocuk uyuşturucu satmakdan içeri atılmış bu da ayrı bir konuBerk dediğiniz kişi şuanda nişan cefedeki kişiyse eğer tariflerinize uygun bence gayet başarılı bakıyor. Geçmiş ve şimdiki zamanı nokta atışlarıyla tutturdu gelecek için kısa süreli vade verdi. İnşallah çıkarGidilip denenebilir
Pasakli birsen:) teyzemin fal meraki vardi ..oraya gitmistik yalin ayak dolasan bir kadin di..teyzem her soyledigi cikti demisti.öncelikle geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
ama geçmişte olan bizim bilmediğimiz (büyü,nazar vb) gibi şeyler gözle görülemeyen varlıkların insanı bir araç (sizin deyiminizle falcı) olarak kullanmasıyla öğrenebiliyoruz.
izmir'de bu konuda benim tek tecrübe ettiğim kişi örnekköy'de ki kirli birsen olmuştur.
kendisi sudan bakıyor ve manevi varlıklarla bir iletişimi söz konusu.üzerimde ki nazar,büyü cin mussallatı gibi şeyleri bildirmişti.evimize yapılan büyüyü onun sayesinde kaldırabilmiştik.kirli birsen'i sıkıntılarınız varsa öneririm.yardımcı olur.
geleceğe dair de bir şeyler söylüyor.ve hiçbiri çıkmadı.çıkmaz da zaten.o ilim Allah'ın katındadır.
Bir gün bir sürü üyelik alıp yaptığınız reklamlar yüzünden çarpılacaksınız, demedi demeyintelvecem cafe deki ecemi denemelisniz
Valla burda bir sırrımı paylaşıyım sana..o kadının normalde kaybetmezdim bende o dönemde 10 yıl önce söylediklerinden korkmuştum ve kadına bir daha gitmem diye düşündüm..Yıllar gectikce her söylediğini yaşayınca hep aklıma geldi o kadın.ve cok ucuz bi fiyattı falı..biz 8 kız falan gitmiştik.ozaman daha üniversitedeydim..herkese güzel güzel fal baktı.bana gelince yıldıznameyi açtı ve ben sana bakamam boşuna para verme dedi..git para almayan nefesi kuvvetli gercek bi hoca bul dedi..neden dedim şaşırdım..bana yılını ayını bulundugum ortama kadar söyleyerek burda şu isimli kadının birşeyi seni sahiplenmiş dedi.ben anlamadım ve hiç anlamam böyle şeylerden..senin ilişkin olsa bile sürmez cünkü seni kıskanır karşı tarafa seni çirkin gösterir yada sen ilişkin olunca mutsuz olursun evliliğe gitmez dedi.bana nerde yakalandıgımı buna tarihine kadar tarif etmese inanmıcaktım ama şoookk olmıştum.ve o gittiğim guruptaki herkes bana imrenirdi..okudugum okula, aileme,en güzelimiz sensin kız derlerdi..yanii ve inan benim ilişkilerim bi şekilde olmuyo.ve dediği gibi daha evlenmedim yaşım 36..bende bulmak istiyorum okadını ama semti bile tam hatırlamıyorum..yani büyü var gel bozalım yada ağırlık var demedi.söyledi ve git para almayan ulvi bi hoca bul dedi
Buldunuz mu hasta var mi?Valla burda bir sırrımı paylaşıyım sana..o kadının normalde kaybetmezdim bende o dönemde 10 yıl önce söylediklerinden korkmuştum ve kadına bir daha gitmem diye düşündüm..Yıllar gectikce her söylediğini yaşayınca hep aklıma geldi o kadın.ve cok ucuz bi fiyattı falı..biz 8 kız falan gitmiştik.ozaman daha üniversitedeydim..herkese güzel güzel fal baktı.bana gelince yıldıznameyi açtı ve ben sana bakamam boşuna para verme dedi..git para almayan nefesi kuvvetli gercek bi hoca bul dedi..neden dedim şaşırdım..bana yılını ayını bulundugum ortama kadar söyleyerek burda şu isimli kadının birşeyi seni sahiplenmiş dedi.ben anlamadım ve hiç anlamam böyle şeylerden..senin ilişkin olsa bile sürmez cünkü seni kıskanır karşı tarafa seni çirkin gösterir yada sen ilişkin olunca mutsuz olursun evliliğe gitmez dedi.bana nerde yakalandıgımı buna tarihine kadar tarif etmese inanmıcaktım ama şoookk olmıştum.ve o gittiğim guruptaki herkes bana imrenirdi..okudugum okula, aileme,en güzelimiz sensin kız derlerdi..yanii ve inan benim ilişkilerim bi şekilde olmuyo.ve dediği gibi daha evlenmedim yaşım 36..bende bulmak istiyorum okadını ama semti bile tam hatırlamıyorum..yani büyü var gel bozalım yada ağırlık var demedi.söyledi ve git para almayan ulvi bi hoca bul dedi
Arkadaşlar bu siteyi sürekli takip ediyorum. Buraya bir falcı hakkında yazmak istedim. Cunki gerçekten son 6 aydır ona gidiyorum ve dedikleri çıkıyor. Ben emekli bi maliye memuruyum. Atamalarimdan tutun da kızımın hayatindaki erkek arkadaşina kadar alacak oldugum paraları ve satilacak mallarımın tarihine kadar her şeyi bildi dedigi cıkti. Nişan cafede naz hanım var tavsiye ederim. Bilginiz olsunBuldunuz mu hasta var mi?