İzmir'deki Falcılar

Merhaba arkdaşlar şimdi bir falcıdan çıktım tabi çok beğenince yazmak istedim kahveci necati yada necomuydu unuttum ☺️ Arda diye birine baktırdım tespitler mükemmel çıkıp çıkmayacağı konusunda bilememiycem tabi en yakın tarih ekimin 2. Haftası çıkarsı söz yazıcam ama gerçekten çok beğendim denemenizi tavsiye ederim kocaman öpüyorum sizi

Mekan kemeraltında kızlarağasının yanında falcılar sokağından girince sonra kalıyor neco yada necati diye bir yer hayır başka arda varsa hata olmasın iyi fallar

Var mı önerisi olan çok gidesim var bu aralar :)

Fısıltı Cafe Ömer hatırlamıyorum bile neler dedi çünkü çıkmadı.Genel şeyler anlatıyordu.
Cafe Fiesta Sevgi evde arkadaşım baksa daha güzel bakardı, çok kötü çok...
Asma altı Cafe Destina geçmişi tutturuyor ileriye dönük ne yazık ki tutmadı.
Asmaaltı Cafe Mehtap enerjisi güzel güldürüyor, eğlendiriyor ama sanırım 6 kez gittim ona tanıyor artık ve ileriye dönük tutmadı.

Var mı önerisi olan çok gidesim var bu aralar :)

Fısıltı Cafe Ömer hatırlamıyorum bile neler dedi çünkü çıkmadı.Genel şeyler anlatıyordu.
Cafe Fiesta Sevgi evde arkadaşım baksa daha güzel bakardı, çok kötü çok...
Asma altı Cafe Destina geçmişi tutturuyor ileriye dönük ne yazık ki tutmadı.
Asmaaltı Cafe Mehtap enerjisi güzel güldürüyor, eğlendiriyor ama sanırım 6 kez gittim ona tanıyor artık ve ileriye dönük tutmadı.
Ben de yazdıklarının hepsine gittim aynı düşüncedeyim,menekşeyi deneyebilirsin arkadaşıma dedikleri çıktı ama bana çıkmadı...neconun yerindeki ardaya gittim evet biliyor ama gelecekle ilgili söylediklerinin vadesi var bilemiyorum ama şuanı, hayatında biri varsa ya da adaylar varsa onlarda tam isabet yani..bir de alsancakta his cafe var orda da toprak arkadaşıma dedikleri çıktı ,ben orda başkasına baktırdım bir bayandı o bilemedi ben de çıkmadı yani..bunlardan birini deyebilirsin

Yanlışınız var menekşe tarota bakar kahve içersiniz kapatırsınız ama tarota bakar fincana hiç bakmaz bile diyebilirim açar yanında durur ama
hiç gitmediyseniz bence bir şans verin kendinize
Gerçi bana sormamışsınız ama ben yinede cevap verdim

Yanlışınız var menekşe tarota bakar kahve içersiniz kapatırsınız ama tarota bakar fincana hiç bakmaz bile diyebilirim açar yanında durur ama
Evet kağıt üzerinden bakıyor ama kahve diye geçiyor o ,ayrı tarotlar var biliyorsunuz..çalışan arkadaş kahve mi tarot mu diye sorduğunda kahve diyoruz yani anlatabildim mi?

Hatta hayatınızdan memnun musunuz diye sorarak başlar kağıtları açmaya di mi:)))

Ben sizi doğrudan tarot bakırdınız sanmıştım. Diğer arkadaş da kahve dediği için acaba tarot mu kahve mı diye ikileme düştüm:) Kahve de olsa tarot bakıyor sanırım yakın zamanda gideceğim ücreti hakkında bilginiz var mı kahve falının ?

Ben kahve içiyorum gittiğimde
zaten menekşe tarot bakar fincanı açar yanında durur arasıra bakar bazen hiç bile bakmaz ücreti 25 tl perşembe ve pazar günleri 12 den sonra bakıyor

Karşıyaka Müjgan Cafe Tülin' e gittim.
Orta bence ama unutmazsam bakalım çıkacak mı dedikleri :)
Aşk hayatını biraz karıştırdı.
Yine samimiyetsiz gelmedi, enerjisi iyiydi yani sırf etkilemek için keskin konuşmalar yapmadı, tekrar gitme konusuna açık sayılırım.
dedikleri çıktı mı birde nerede bu cafe canım

dedikleri çıktı mı birde nerede bu cafe canım

Ekimde ve ocakta aşk hayatımda bir şeyler olacak dedi bakalım bekliyorum.
Onun dışında daha vadeler var biraz da unuttum açıkçası :)
Karşıyaka çarşıda, karakol sokağına girince sağ tarafta bir Şener pasajı var, içeri bakınca tam karşıda Müjgan Cafe Fal Bilim Merkezi yazıyor.

Ekimde ve ocakta aşk hayatımda bir şeyler olacak dedi bakalım bekliyorum.
Onun dışında daha vadeler var biraz da unuttum açıkçası :)
Karşıyaka çarşıda, karakol sokağına girince sağ tarafta bir Şener pasajı var, içeri bakınca tam karşıda Müjgan Cafe Fal Bilim Merkezi yazıyor.
teşekkürler canım :)

Merhabalar.. fiesta kafede aşkın varms ama oradan ayrılmş yeni yerini bilen var mı acaba??

Back
X