İzmir'deki Falcılar

Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir
Bu reklam muhabbetinden sonra bir deney yaptım ve yanılmadım. Fallar ve falcılar falan fasa fiso kızlar bunu fark ettim. Çünkü fal bakan bir arkadaş bana bizi aslında psikolog olarak kullanıyorsunuz çünkü biz daha ucuzsuz dedi düşündüm doğruydu. Bizler en mahrem en özel şeylerimizi bir bakıcıyla paylaşıyoruz. Kimseye güvenmeyen insanlarız. Gelecek kaygısı olan insanlarız. Beklentilerimiz yüksek. Ama tanımadığımız insana herşeyi anlatıyoruz.
Ve tekrar diyorum bence dikkatli olun kızlar. Çünkü yaptığım deneyde insanların korkunç ve kötü olduklarını gördüm. Saflık ve hayat uğraşıyla değersiz hisseden bizlere dışlanma hissinden başka birşey vermediğini gördüm. Çünkü o duyduğum lafı birine söyledim ve deney için gittiğim falcı ben sadece fal bakarım dedi. İyiymiş. Umarım sadece bir rastlantısaldır.
Bizim kararlarımızdan başka hiçbiriyle geleceği şekillendirmez. Olduğumuz kişi yüzünden başımıza gelenler bizim sorumluluğumuzdur diye düşünüyorum.

Hayatta herşey gönlünüzce olsun
Huzurlu mutlu ve ışık içinde kalın

Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir
Bu reklam muhabbetinden sonra bir deney yaptım ve yanılmadım. Fallar ve falcılar falan fasa fiso kızlar bunu fark ettim. Çünkü fal bakan bir arkadaş bana bizi aslında psikolog olarak kullanıyorsunuz çünkü biz daha ucuzsuz dedi düşündüm doğruydu. Bizler en mahrem en özel şeylerimizi bir bakıcıyla paylaşıyoruz. Kimseye güvenmeyen insanlarız. Gelecek kaygısı olan insanlarız. Beklentilerimiz yüksek. Ama tanımadığımız insana herşeyi anlatıyoruz.
Ve tekrar diyorum bence dikkatli olun kızlar. Çünkü yaptığım deneyde insanların korkunç ve kötü olduklarını gördüm. Saflık ve hayat uğraşıyla değersiz hisseden bizlere dışlanma hissinden başka birşey vermediğini gördüm. Çünkü o duyduğum lafı birine söyledim ve deney için gittiğim falcı ben sadece fal bakarım dedi. İyiymiş. Umarım sadece bir rastlantısaldır.
Bizim kararlarımızdan başka hiçbiriyle geleceği şekillendirmez. Olduğumuz kişi yüzünden başımıza gelenler bizim sorumluluğumuzdur diye düşünüyorum.

Hayatta herşey gönlünüzce olsun
Huzurlu mutlu ve ışık içinde kalın
Çoğuna terapi oluyor aslında falcı muhabbeti. Çok ciddiye alınmadığı sürece eğlenceli. Ama şu var ki hayatında çözemediği, sonunu kestiremediği veya merak ettiği bişey olmayan dertsiz tasasız kimse falcıya gitmeyi alışkanlık haline getirmez bence. Maalesef hayatımızda kötü giden zamanlar oluyor ve duyacağımız olumlu tek bir cümle moral oluyor. Gideceğimiz falcıları iyi seçmeliyiz, insanların dugularıyla umutlarıyla 25-30tl için oynayan falcılardan Allah bizi korusun:KK43:

Arkadaşlar herkese Merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyorum ve yeni üye oldum. İzmir de eğer fal bakımı için birini arıyorsanız kesinlikle önereceğim tek isim var. Cafe de çalışmıyor. Sadece bağımsız çalışıyor. Falı Açmadan müthiş bir şekilde bakıyor. Yaklaşık 40-45 dakika sürüyor bakımları. İsmi Mizgin telefonu 0.... 30 Tl bakımı. İnanın Değer. El falı da müthiş bakıyor. Allahtan gelen bir yeteneği var kızın. kesinlikle tavsiye ederim. Geçmiş şu anki durum ve gelecekle ilgili müthiş bakım yapıyor. umarım sizlerinde hayatına dokunur. ben ona danışmadan hiçbir şey yapmıyorum neredeyse. Hayatımın meleği oldu. Sizlerinde hayatına dokunması dileğimle.. sevgiler..Şelale..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese Merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyorum ve yeni üye oldum. İzmir de eğer fal bakımı için birini arıyorsanız kesinlikle önereceğim tek isim var. Cafe de çalışmıyor. Sadece bağımsız çalışıyor. Falı Açmadan müthiş bir şekilde bakıyor. Yaklaşık 40-45 dakika sürüyor bakımları. İsmi Mizgin telefonu 0..... 30 Tl bakımı. İnanın Değer. El falı da müthiş bakıyor. Allahtan gelen bir yeteneği var kızın. kesinlikle tavsiye ederim. Geçmiş şu anki durum ve gelecekle ilgili müthiş bakım yapıyor. umarım sizlerinde hayatına dokunur. ben ona danışmadan hiçbir şey yapmıyorum neredeyse. Hayatımın meleği oldu. Sizlerinde hayatına dokunması dileğimle.. sevgiler..Şelale..
eeeeee başka....... burda telefon numarası vermek yasak güzel kardeşim artık insanlar üzerinden nemalanmaktan vazgeçin ..... insanları fal cafe bile olmayan bi yere yönlendirmeye çalışıyorsunuz ayıp ya gerçekten ayıp. Burası kadınlar kulübü burda yalnız kadınlar var niye insanları ne olduğu belirsiz yerlere yönlendiriyosunuzzzzz üstelik yaşı çok küçük genç kızlar da olabilir.... sayfa yöneticilerini göreve davet ediyorum böyle yazıları hemen engellesin .............reklamlarınızdan da sıkıldı millet artık !!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
asla reklam amacım yok sadece insanlara umut olması için bir tavsiyede bulundum. numara yazmak zorundayım ulaşmak isteyenler açısından. inanıp inanmamak sizlere kalmış..

Ben burada kimi reklam kimi fikrini paylaşanlar olmalı diyenlerdenim yoksa fikir alışverişinde nasıl olunacak bende birini önerdim tekrar öneririm bu piyasada çok param gitti sapık biri büyücü bir kadın kuranın şifresini çözmenin adıyla işlemler oooo neler gördüm. o kadın benim üzerimdekini söyledi ve saygım sonsuz geyik yapmıyor evet sert bir hatun his cafede adi burcu benim hayatımı düzenledi buyuculere karsi reklam değil fikrimi paylaştım bu siteyi çok seviyorum paylaşımları keyif verici .

zaten şu an kendisi üçyolda bi cafede fal bakımına başladı. artık bunun üstüne bir şey demiyorum. inanıp inanmamak sizlere kalmış...........kendi reklamım asla değil hiç anlamam ben de ona bakım yaptırıyorum. sadece ihtiyacı olanlara faydalı olması açısından paylaştım.. sevgiler..

Ben burada kimi reklam kimi fikrini paylaşanlar olmalı diyenlerdenim yoksa fikir alışverişinde nasıl olunacak bende birini önerdim tekrar öneririm bu piyasada çok param gitti sapık biri büyücü bir kadın kuranın şifresini çözmenin adıyla işlemler oooo neler gördüm. o kadın benim üzerimdekini söyledi ve saygım sonsuz geyik yapmıyor evet sert bir hatun his cafede adi burcu benim hayatımı düzenledi buyuculere karsi reklam değil fikrimi paylaştım bu siteyi çok seviyorum paylaşımları keyif verici .
Bak şimdi kendin söylemişsin başıma şu geldi bu geldi sinirlendiğim şey insanlara numara verip tanımadığı kişilerin evlerine yönlendirenler bu hatalı

Karşıyaka'da ki Müjgan Cafe Tülin'e giden var mı, tarotu mu, kahvesi mi iyi?

Ben orada baktırmıştım ismini hatrlamıyorum genç bir bayandı, küçük bir oğlu vardı. Çok negatifti bir dövmediği kalmıştı

Hımm kimdi acaba, Tülin'i önerdiler bana da bir de buralarda bir üye yanlış hatırlamıyorsam %70 çıktığını yazmıştı ondan. Topiği de bir inceleyeyim :)

Hımm kimdi acaba, Tülin'i önerdiler bana da bir de buralarda bir üye yanlış hatırlamıyorsam %70 çıktığını yazmıştı ondan. Topiği de bir inceleyeyim :)

Karşıyaka Müjgan Cafe Tülin' e gittim.
Orta bence ama unutmazsam bakalım çıkacak mı dedikleri :)
Aşk hayatını biraz karıştırdı.
Yine samimiyetsiz gelmedi, enerjisi iyiydi yani sırf etkilemek için keskin konuşmalar yapmadı, tekrar gitme konusuna açık sayılırım.

Karşıyaka Müjgan Cafe Tülin' e gittim.
Orta bence ama unutmazsam bakalım çıkacak mı dedikleri :)
Aşk hayatını biraz karıştırdı.
Yine samimiyetsiz gelmedi, enerjisi iyiydi yani sırf etkilemek için keskin konuşmalar yapmadı, tekrar gitme konusuna açık sayılırım.
Nasıl biriydi? Benim dediğim genç bayanmı acaba??koyu renk saçlı kısa boylu biri, oğlu vardı küçük.

En son gittiğim falcılar: enginar cafe derya abla ;iyi bir kadın ama çok bilemedi,başarılı bulamadım
Destinanın yeri kumru,bazı şeyleri bildi ama enerjimiz tutmadı
Nişan cafe naz hanım bazı şeyleri bildi enerjisi güzel ama gelecek ile ilgili çıkmadı
Destinanın yeri mehtap bence en başarılı içlerinde oydu enerjisi ve falı güzel ,gidilir

En son gittiğim falcılar: enginar cafe derya abla ;iyi bir kadın ama çok bilemedi,başarılı bulamadım
Destinanın yeri kumru,bazı şeyleri bildi ama enerjimiz tutmadı
Nişan cafe naz hanım bazı şeyleri bildi enerjisi güzel ama gelecek ile ilgili çıkmadı
Destinanın yeri mehtap bence en başarılı içlerinde oydu enerjisi ve falı güzel ,gidilir
Ben de deryaya gitmiştim yorumları merak ediyordum. Bana çok güzel şeyldr söylemişti vallahi keşke çıksa. Ben tarot baktırmıştım kahvede nasıl bilemiyorum.

Back
X