İzmir'deki Falcılar

çimentepede ayseli bileniniz var mı nasıl bakıyo acaba iyi mi? bakla falı bakıyomuş sanırım fiyatı 30 tlymiş

küçük parkta sanırım kafenin ismi telveydi orda bi kadın vardı ismi songül gibi bir şey. benim ve arkadaşlarımın herşeyini bilmişti gelecekle ilgili söylediği herşey çıkmıştı kadının resmen. hatta arkadaşım bu dediğin çıkarsa seni ziyarete gelicem hediye vermeye demişti de çıkmıştı valla o dediği. sonra tekrar gittik bıraktı bu işi dediler. fincanı açmadan ve yüzünüze bile bakmadan hızlı hızlı konuşarak bakıyordu. o kadını bilen var mı ya çok istiyorum tekrar gitmek

Merhaba arkadaşlar bu gün fısıltı cafe mustafaya fal baktırdım. Buradan paylaşmıştım geçen haftada Gülsüm e baktırmıştım. Gülsüm yirmiye bakıyor , Mustafa tarota otuzbeşe bakıyor kahveye dahaucuza bakıyor.
Karşılaştıracak olursak mustafa çok çok daha iyi .
Genel kanımız falcıların geçmişi iyi bildikleri ama mustafa gerçekten bundan onbeş sene önceki olayı bildi ve 1999 da bu olmuş dedi . Diğer falcılar bu olayı sevda , Murat dahil diğer falcılar bu olayı yuvarlak laflarla soylemişlerde on -onbeş yıl gibi sözler söylemişti . Bana yıl vermesi etkiledi .
Ayrıca sürümcemede olan bir işimi bildi ve sonućlanacagi zaman için üç vade verdi ve fal baktırdıktan üç saat sonra bu işim sonuca bağlandı . Zaten kemeraltina da o iş için gitmiştim beklerken fal baktırayım demiştim .
Kısacası beğendim ve en az dört beş ay fal baktırma ihtiyacım olmayacak gibi .
Bu arada Ramazan diye bir falcıdan bahsetmiştim kemeraltındayken onuda bulayım dedim kendisini görmedim ama kaç paraya baktığını öğrendim seksen liraya bakıyormuş çok pahalı geldi o yüzden denemeye cesaret edemedim . O hatayı iki sene önce Sibel e kırk lira vererek yaptım ve hiçbir sşeyi bilemedi.
Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar

Ramazan nerede bakıyormuş peki.

Kemeraltı babacan kafe birgüle gitmiştim Evet yaz ortası 9aylık sevgilimle ayrıydık baktığımda ve barışmamış dönüşü pek mümkün değildi ağustos gbi baktırmıştım şimdi aralık sonundayız bu kadar ay ayrı kaldık ve bana o zaman falımda dönecek sana hemde hiç tahmin etmediğin gibi ciddi gelecek demişti. Öyle de oldu 2 gündür çok şaşkınım araya onca giren aydan sonra sevinemiyorum bile çünkü bunca zaman unutmak için çabaladım ve de tam unuttum diyeceğim an karşıma geldi hemde öylesine değil evlilik düşüncesiyle birgüle haftasonu tekrar gidicem bakalım

Nikoyada gideriz arkadaşımla ama ona daha çok fal baktırmaya değilde terapi gibi ama oda nokta atışı yapıyor dedikleri tutuyo nikoya kahve ama birgüle tarot baktırmıştım. Birgül daha ciddi bakıyo ve daha yavaş karışık değil net konusuyo

Kemeraltı babacan kafe birgüle gitmiştim Evet yaz ortası 9aylık sevgilimle ayrıydık baktığımda ve barışmamış dönüşü pek mümkün değildi ağustos gbi baktırmıştım şimdi aralık sonundayız bu kadar ay ayrı kaldık ve bana o zaman falımda dönecek sana hemde hiç tahmin etmediğin gibi ciddi gelecek demişti. Öyle de oldu 2 gündür çok şaşkınım araya onca giren aydan sonra sevinemiyorum bile çünkü bunca zaman unutmak için çabaladım ve de tam unuttum diyeceğim an karşıma geldi hemde öylesine değil evlilik düşüncesiyle birgüle haftasonu tekrar gidicem bakalım

Çok özür diliyorum bahsettiğim kişi birgül hanım değil aliço kafe esen hanımdı aradan uzun zaman geçince hatırlamakta zorlandım

zamanında bu topiği az mı okumadım.. şuan çoğunun adını bile hatırlamadığım bir sürü insana gittim kemeraltında. hepsi fasarya boş çıktı. hiç kimsenin dediği olmadı. bir sürü paramdan oldum ve kırılan umutlarım da cabası. bu fal işi gerçekten saplantı gibi. o dönem çok mutsuzdum ve bir ayrılık yaşamıştım. gittiğim hiçbir falcıyla tatmin olmuyordum. hepsi de birbiriyle alakasız şeyler söylüyordu, nitekim kimsenin dediği çıkmadı:)) ne geri dönen oldu ne yeni biri girdi hayatıma. ben yine yapayalnız:KK14: neyse ki şuan içimden zerre kadar gelmiyor falcıya gitmek. oraya vereceğim 20,30 lirayla gider üstüme başıma bişey alırım, kendimi mutlu ederim.

bir dönem benim gibi falı saplantı haline getiren arkadaşlara naçizane tavsiyem şudur ki, baktıracaksanız da kırk yılda bir o da keyiften baktırın. paranızı boşa heba etmeyin..

Arkadaslar cook sayfa sayisi olmus karistirdim biraz.genelde cafelerden bahsedilmis.ben cafe falcilarina guvenemiyorum.izmirin ilcelerinde falan mistik bi havasi olan.belki hocalik yapan birbildiginiz var mi

Merhaba arkadaşlar bu gün fısıltı cafe mustafaya fal baktırdım. Buradan paylaşmıştım geçen haftada Gülsüm e baktırmıştım. Gülsüm yirmiye bakıyor , Mustafa tarota otuzbeşe bakıyor kahveye dahaucuza bakıyor.
Karşılaştıracak olursak mustafa çok çok daha iyi .
Genel kanımız falcıların geçmişi iyi bildikleri ama mustafa gerçekten bundan onbeş sene önceki olayı bildi ve 1999 da bu olmuş dedi . Diğer falcılar bu olayı sevda , Murat dahil diğer falcılar bu olayı yuvarlak laflarla soylemişlerde on -onbeş yıl gibi sözler söylemişti . Bana yıl vermesi etkiledi .
Ayrıca sürümcemede olan bir işimi bildi ve sonućlanacagi zaman için üç vade verdi ve fal baktırdıktan üç saat sonra bu işim sonuca bağlandı . Zaten kemeraltina da o iş için gitmiştim beklerken fal baktırayım demiştim .
Kısacası beğendim ve en az dört beş ay fal baktırma ihtiyacım olmayacak gibi .
Bu arada Ramazan diye bir falcıdan bahsetmiştim kemeraltındayken onuda bulayım dedim kendisini görmedim ama kaç paraya baktığını öğrendim seksen liraya bakıyormuş çok pahalı geldi o yüzden denemeye cesaret edemedim . O hatayı iki sene önce Sibel e kırk lira vererek yaptım ve hiçbir sşeyi bilemedi.
Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar

Ben Mustafaya 20 tlye baktirmiştim ama bana soyledigi hicbir sey cikmadi maalesef

Berki kişisel olarak cok severim.ilk falı cok iidir.gecmişi ve bugunu bilir gelecego bilemez.yakınen bilirim.gülsümün dediği hiç bişey çıkmadı söylemiştim çıkarsa söylerim diye.gecen ben de cuma susuz derede fatma bacoya bakla baktırdım.o da iyi değildi.ama iyi birisi denk gelir de agzım açık kalırsa söyliycem hatunlar.

Berki kişisel olarak cok severim.ilk falı cok iidir.gecmişi ve bugunu bilir gelecego bilemez.yakınen bilirim.gülsümün dediği hiç bişey çıkmadı söylemiştim çıkarsa söylerim diye.gecen ben de cuma susuz derede fatma bacoya bakla baktırdım.o da iyi değildi.ama iyi birisi denk gelir de agzım açık kalırsa söyliycem hatunlar.
Yaaa :(((( ah benim falcım istanbulda kaldı...ama artık o da bilemiyor. Eskiden kapıdan girerken nerden geldiğimi ve sonucun ne olacağını söylerdi :((( Bu gerçekten doğa üstü bir güç,işte milyonda bir çıkar bilebilen tabii :((

Bugun bende şirinyerde bi falcıya gittim yegenimin tavsiyesiyle..duydunuzmu bilmiyorum adı ilgenmi ülgenmi ne..gecmişi bildi gelecekle ilgili tarihler verdi..oğlumun okul hayatını anlattı gercektende öyle..kızımında su anki hayatını anlattı ve tarihler verdi cok sasırdım..kahve falı ama fincanı acmıyor..dogum tarihlerini alıyor..yanımda ablam vardı onada baktı şok olduk...kocasının hasta oldunu ogluyla sorunları oldugunu vs..tavsiue ederim 25 tl bakıyor caffede...randevu alıyosunuz..bende cok gittim falcılara ama bi nergiz bide bu derim

Merhaba size izmir de baktırdığım birkaç falcıyı anlatayım:

nişan Cafe Berk: elime tutuşturulan kağıt dolayısıyla götürüldüğüm yamuk yumuk bir yer. sırf fal merakım var diye öyle bir yerde oturdum yoksa oturulcak bir yer değil. orta yaşlı birini göremedim (ben hariç) hepsi çok genç kişiler.. kahve baktıdım üst kata çıktım hızlı konuşuyor evet, diğer falcılarla birbirlerine laf sokmaktan benim falımın 3 dakikasını yedi. yarısında da 5 -6 kere hapşurdu. ne bildi derseniz ben de bilmiyorum fal mı baktırdım 15 lirayı direk mi verdim?? hiç bilmiyorum

Alsancak Şık cafe Kumru: irice bir bayan. sizle fazlaca muhatap olmadan aynı kelimeleri 'ben sana söyliyim' 'kafan çok karışmış' 'ben kesinlikle ve kesinlikle böyle görüyorum' diye belki otuz defa tekrarladı bunların dışında 3 ya da beş kelime etti etmedi pek bi soru da sordurmadı.. resmen paramla trip yemeğe girmişim. bi de çok iddalı konuşmuyo mu? açıkcası hiç beğenmedim.

Efsun Cafe Yeliz: baştan bi saçmaladı sonra artık enerji kanalıma mı girdi naaptı sonradan durumu toparladı çünkü başta söyledikleri benimle ilgili değildi. Sert bir bayan kendi doğruları var ve faldaki durum onun hayat görüşünün dışında çıkmadıysa olay ya da kişi ''işe yaramaz'' olarak niteleniyor. Fena değil.

Alsancak Müjgan Cafe Tülin: bu kadın mı çok iyi, ben mi gününe denk geldim hiç bilmiyorum bana beni ekrandan okurmuş gibi anlattı. kendi kelimelerimle olayları tarif etti aynı benim anlattığım gibi. anı bilmek de bir sanat evet kadın anı çok iyi yorumluyor. yani kısaca okuyor resmen. fazlaca nokta atışı oldu. gelecek çıkar mı bilmem de ben anlık çok memnun kaldım. çok da pozitif şeyler çıkmadı gerçi ama olsun.yine de tekrar giderim.

Kızlarağası Polat Cafe Angel: çok da ahım şahım bir falcı değilmiş. bildi de sorarak bildi diyelim. bu böyle mi? şu söyle mi? diye sorup o dogrultuda birseyler cıkardı evet tuttu da. ama geleceği bilemem.

Kızlarağası Ferhat: Tatlı dilli birisi Angel dan daha pozitif geldi. genel şeyler söyledi bakalım bekleyip görücez.

Beyzade cafe Deşira: türkce kelime bilgisi cok olmadığından tam söyleceklerini ifade edemediğini sanıyorum. kendisinde 3 tane varlık varmış ikisini göndermiş çünkü biri şeytani olarak kötülüklere vesvese veriyormuş diğeri taciz ediyormuş. bunlardan kurtulmuş. şimdi sadece ruhani olan kalmış. onu da göndermemiş çünkü fal bakamayabilirdim dedi. Genel fal baktı. Güzeldi yine gidebilirim.

Back
X