Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bu gün fısıltı cafe mustafaya fal baktırdım. Buradan paylaşmıştım geçen haftada Gülsüm e baktırmıştım. Gülsüm yirmiye bakıyor , Mustafa tarota otuzbeşe bakıyor kahveye dahaucuza bakıyor.
Karşılaştıracak olursak mustafa çok çok daha iyi .
Genel kanımız falcıların geçmişi iyi bildikleri ama mustafa gerçekten bundan onbeş sene önceki olayı bildi ve 1999 da bu olmuş dedi . Diğer falcılar bu olayı sevda , Murat dahil diğer falcılar bu olayı yuvarlak laflarla soylemişlerde on -onbeş yıl gibi sözler söylemişti . Bana yıl vermesi etkiledi .
Ayrıca sürümcemede olan bir işimi bildi ve sonućlanacagi zaman için üç vade verdi ve fal baktırdıktan üç saat sonra bu işim sonuca bağlandı . Zaten kemeraltina da o iş için gitmiştim beklerken fal baktırayım demiştim .
Kısacası beğendim ve en az dört beş ay fal baktırma ihtiyacım olmayacak gibi .
Bu arada Ramazan diye bir falcıdan bahsetmiştim kemeraltındayken onuda bulayım dedim kendisini görmedim ama kaç paraya baktığını öğrendim seksen liraya bakıyormuş çok pahalı geldi o yüzden denemeye cesaret edemedim . O hatayı iki sene önce Sibel e kırk lira vererek yaptım ve hiçbir sşeyi bilemedi.
Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar
Kemeraltı babacan kafe birgüle gitmiştim Evet yaz ortası 9aylık sevgilimle ayrıydık baktığımda ve barışmamış dönüşü pek mümkün değildi ağustos gbi baktırmıştım şimdi aralık sonundayız bu kadar ay ayrı kaldık ve bana o zaman falımda dönecek sana hemde hiç tahmin etmediğin gibi ciddi gelecek demişti. Öyle de oldu 2 gündür çok şaşkınım araya onca giren aydan sonra sevinemiyorum bile çünkü bunca zaman unutmak için çabaladım ve de tam unuttum diyeceğim an karşıma geldi hemde öylesine değil evlilik düşüncesiyle birgüle haftasonu tekrar gidicem bakalım
Başka neler bildi Esen Hanım? O anki durumu da yorumlayabiliyor mu?Çok özür diliyorum bahsettiğim kişi birgül hanım değil aliço kafe esen hanımdı aradan uzun zaman geçince hatırlamakta zorlandım
Merhaba arkadaşlar bu gün fısıltı cafe mustafaya fal baktırdım. Buradan paylaşmıştım geçen haftada Gülsüm e baktırmıştım. Gülsüm yirmiye bakıyor , Mustafa tarota otuzbeşe bakıyor kahveye dahaucuza bakıyor.
Karşılaştıracak olursak mustafa çok çok daha iyi .
Genel kanımız falcıların geçmişi iyi bildikleri ama mustafa gerçekten bundan onbeş sene önceki olayı bildi ve 1999 da bu olmuş dedi . Diğer falcılar bu olayı sevda , Murat dahil diğer falcılar bu olayı yuvarlak laflarla soylemişlerde on -onbeş yıl gibi sözler söylemişti . Bana yıl vermesi etkiledi .
Ayrıca sürümcemede olan bir işimi bildi ve sonućlanacagi zaman için üç vade verdi ve fal baktırdıktan üç saat sonra bu işim sonuca bağlandı . Zaten kemeraltina da o iş için gitmiştim beklerken fal baktırayım demiştim .
Kısacası beğendim ve en az dört beş ay fal baktırma ihtiyacım olmayacak gibi .
Bu arada Ramazan diye bir falcıdan bahsetmiştim kemeraltındayken onuda bulayım dedim kendisini görmedim ama kaç paraya baktığını öğrendim seksen liraya bakıyormuş çok pahalı geldi o yüzden denemeye cesaret edemedim . O hatayı iki sene önce Sibel e kırk lira vererek yaptım ve hiçbir sşeyi bilemedi.
Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar
YaaaBerki kişisel olarak cok severim.ilk falı cok iidir.gecmişi ve bugunu bilir gelecego bilemez.yakınen bilirim.gülsümün dediği hiç bişey çıkmadı söylemiştim çıkarsa söylerim diye.gecen ben de cuma susuz derede fatma bacoya bakla baktırdım.o da iyi değildi.ama iyi birisi denk gelir de agzım açık kalırsa söyliycem hatunlar.
Aylin hanım, özelden mesaj attım. Giderseniz bizle de paylaşın nasıldı diye lütfen olur mu :))))Hepyeşil İstanbuldaki falcın kim nerede bakıyor. Ocak sonu İstanbul'a gitme planım var.
Mesajınızı aldım çok teşekkür ederim. Fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama ara ara İstanbul'a gidiyorum. Eğer gidersem mutlaka paylaşırım.Aylin hanım, özelden mesaj attım. Giderseniz bizle de paylaşın nasıldı diye lütfen olur mu :))))