- 5 Aralık 2015
- 8
- 0
- 1
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülsüm'ün bana baktığı şeyler şu ana kadar çıktı. Vadesi olanları da heyecanla bekliyorum. Elektrik meselesi yine de. Ben beğendim.Gülsüme başka fal baktıran yok mu . Yine sevdaya gitmek istemiyorum ama fal baktirmam gerek . Birde polattan ayrılan fatoşun nerde olduğunu bilen varmı
Nalana gidersen izlenimlerini burdan paylaşırsan sevinirim . O nasıl bakıyormuş merak ettimEvet haklisin, nalani met ettiler, tarot baliyormus
Geleceği bilmem ama seni ve karşındaki kişiyi düşüncesini pasaklı Birsen iyi tarif ediyor ayrıca bazı dualarda veriyor derdinizle ilgili .DDG, post: 43971254, member: 488081"]Arkadaşlar iyi akşamlar. benim sevdiğim bey işi dolayısıyla maalesef çook uzaklarda şuan. bundan 2 ay önce aramızda bi olay geçti birisiyle alakalıydı. 2 ay geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyo bi türlü. sadece onun geldiği izmirde bulunduğu 2 hafta boyunca düşünmedim bu olayı ama o gidince depresyona da girdim sanırım ve sürekli geçmişi düşünüp durur oldum.gerçekten çıldırcam kalkıyorum 2012 kışında olanları düşünüyorum 2 ay önce olanları düşünüyorum falan.düşünmekten beynim aktı yani neyse. bunu niye bu kadar uzattım çünkü ciddi anlamda fala ihtiyacım var ama bi çok insandan farklı olarak geleceği öyle iyi bilmesine gerek yok.bana geçmiş lazım.özellikle 2 ay önce yaşadığım olayla ilgili şeyler lazım. az önceye kadar aklımda pasaklı birsen vardı ama şimdi gitceğim insanın en iyisi olmasını istiyorum ve pasaklı birsen, polat cafedeki gülsüm ve burada okuduğum bi kaç isim daha aklımda yer edindi. lütfen yardımcı olur musunuz yarın gitmeyi düşünüyorum
Geleceği bilmem ama seni ve karşındaki kişiyi düşüncesini pasaklı Birsen iyi tarif ediyor ayrıca bazı dualarda veriyor derdinizle ilgili .
Bana gelecekle ilgili hiç bir şey soylememişti ama bana en samimi falci olarak geliyor çünkü benden para almamıştı her halde bu parasız zamanlarımı gördü :)
Örnekköy dolmuşuna bin şoforun arkasina otur pasakli birsene gideceğim de o seni indiriyor birde tarif ediyor şuradan cikacaksin diye . Hafta içi gidersen daha sakin olur bence ama pahalı bakıyor sanıyorum[/QUOTE]peki pasaklıya nasıl gidicem karşıyaka izbanda indikten sonra neye binicem nerde inicem bilgin varsa paylaşır mısın rica etsem :/