İzmir'deki Falcılar

izmir alsancak telve cafe kıbrıs sehıtlerı halkbankası yan sokagı yunan ali isimli bir bey var gıdın gorun arkadası sonra yorumlarınızı yazın unutmayın yeniolan hersey denenmeli cunku eskileri artık plak gibi sarmaya basladı

Evet haklısın, eskiler hep ayni seyleri soyluyor, mesela sevdam cafe kafin herkese ikiz olacak bebegin diyor ve kist var diyor ve senelerdir heryere atandim ama bi turlu tutmuyor dedikleri.
Kaca bakiyor yunan ali?

Gülsüme başka fal baktıran yok mu . Yine sevdaya gitmek istemiyorum ama fal baktirmam gerek . Birde polattan ayrılan fatoşun nerde olduğunu bilen varmı
Gülsüm'ün bana baktığı şeyler şu ana kadar çıktı. Vadesi olanları da heyecanla bekliyorum. Elektrik meselesi yine de. Ben beğendim.

Gülsüm e sonunda gittim baktırdım. Kahvemi Tarot mu diye sordu . Sonuçta maddi sıkıntılar yüzünden gittiğim için tabiki kahve Tarot karışımı olan yirmi liralık fal baktırdım . Bilen her şekilde bilir . Yorumuma gelecek olursak .
Geçmişle ilgili genel yuvarlak sözler ssöyledi . Benim için geçmiş önemli değil zaten .
Kesinlikle isim , harf vermedi tarif etti insanları .
Vade pek vermedi sadece bir konuda vade verdi bakalım ne olacak ocağın ortaları en geç .
Pek rahat değildi sanki fal bakarken . Ondaki o rahatsızlık banada geçti ve rahat soru soramadım.
Sevda gibi isim söyleyip , tak tak sizi şoka sokmuyor . Hoş sevda isim veriyor ama gerisi boş laf salatası hiç bir şey çıkmıyor .
Geçmişle ilgili iki tane falan nokta atışı oldu , gerisi yuvarlak kelimelerdi.
Geleceğe dair güzel şeyler söyledi inşallah olur.
Yani kısa öz bakıyor , öyle laf kalabalığı yapmıyor , eğer söyledikleri çıkarsa benim için çok ama çok iyi olacak .
Diğer falcılar gibi uyuşturmuyor , çok yüksek beklentilerle gitmeyin derim ama deneyebilirsiniz.
Geleceği bilip bilmediğini buradan yaşadıkça sizlere bildirecegim.
Şu enerji olayınıda çözemedim , bir falcı biliyorsa biliyordur , seninkini bildi benimkini bilmedi bir anlam veremiyorum . Bence falcıyla alakalı bir şey o an bakmak istiyor veya başından savuyor. Çünkü ben bunu sevda da çok yaşadım . Eğer sabah gidersen detaylı bakıyor ve mutlaka bir şeyi geleceğe dair tutturuyor , eğer akşam gidersen on dakika bakıyor ve baştan savma bakıyor .
Allah hepimize dert keder yüzünden değil , illaki baktıracaksak sadece eğlence olsun diye baktıracağımız güzel , huzurlu günler yaşamayı nasip etsin .
Ama reklam için buraya bir şeyler yazanları allaha havale ediyorum . Kimsenin kul hakkına girmenin anlamı yok üç günlük dünya sonuçta
Çok ilginç arkadaşlar bunları yazarken aklıma geldi . Şu anda bir çok sıkıntı yaşadığım için düzgün bir falcı arıyorum ama şu ana kadar bulamadım Gülsümü dışında tutuyorum çünkü daha söyledikleri çıkar çıkmaz bilmiyorum . Ama bunda yirmiüç sene önce Kemeraltı sokağının konak çıkışında bir teyze bakla falı bakıyordu , öyle geçerken baktırmıştık , şimdi aklıma geliyorda evlenecegim adamı tutturmuş, beyaz arabanız olacak demişti oldu , birde iki çocuğun olacak demişti şu anda bir tane . Uzun vade de her şeyi bilmiş . Ama teyze hala hayattamıdır bilmiyorum o zamanlar bile çok yaşlıydı

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için, bornovada balan abla diye bi falcı var, ben daha gitmedim cünkü telefon numarasını arıyorum, bornova hükümet konagin oralarda,

Canım Nalanı hiç duymadım , ama senelerdir bu siteyi takip ederim abartılıp , göklere çıkarılan bütün falcılar fos çıktı . Paran varsa eyvallah git moral olur , dopingk etkisi yaratır seni dört beş ay götürür .
Ama parası olmayan insan dişinden tırnagından artırdığı parayla gidiyor o yüzden de en iyisine gitmek istiyor .
Gülsüm polat cafede bakıyor canım hatta kartını verdi gelmeden arasanız iyi olur dedi . Nalanın numarası sanki önceki sayfada yazıyordu ama bulursun olmadı çıkıp gidersin evine zor değil o pideciyi buldun mu kolay biz nereleri bulduk

Arkadaşlar iyi akşamlar. benim sevdiğim bey işi dolayısıyla maalesef çook uzaklarda şuan. bundan 2 ay önce aramızda bi olay geçti birisiyle alakalıydı. 2 ay geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyo bi türlü. sadece onun geldiği izmirde bulunduğu 2 hafta boyunca düşünmedim bu olayı ama o gidince depresyona da girdim sanırım ve sürekli geçmişi düşünüp durur oldum.gerçekten çıldırcam kalkıyorum 2012 kışında olanları düşünüyorum 2 ay önce olanları düşünüyorum falan.düşünmekten beynim aktı yani neyse. bunu niye bu kadar uzattım çünkü ciddi anlamda fala ihtiyacım var ama bi çok insandan farklı olarak geleceği öyle iyi bilmesine gerek yok.bana geçmiş lazım.özellikle 2 ay önce yaşadığım olayla ilgili şeyler lazım. az önceye kadar aklımda pasaklı birsen vardı ama şimdi gitceğim insanın en iyisi olmasını istiyorum ve pasaklı birsen, polat cafedeki gülsüm ve burada okuduğum bi kaç isim daha aklımda yer edindi. lütfen yardımcı olur musunuz yarın gitmeyi düşünüyorum

DDG, post: 43971254, member: 488081"]Arkadaşlar iyi akşamlar. benim sevdiğim bey işi dolayısıyla maalesef çook uzaklarda şuan. bundan 2 ay önce aramızda bi olay geçti birisiyle alakalıydı. 2 ay geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyo bi türlü. sadece onun geldiği izmirde bulunduğu 2 hafta boyunca düşünmedim bu olayı ama o gidince depresyona da girdim sanırım ve sürekli geçmişi düşünüp durur oldum.gerçekten çıldırcam kalkıyorum 2012 kışında olanları düşünüyorum 2 ay önce olanları düşünüyorum falan.düşünmekten beynim aktı yani neyse. bunu niye bu kadar uzattım çünkü ciddi anlamda fala ihtiyacım var ama bi çok insandan farklı olarak geleceği öyle iyi bilmesine gerek yok.bana geçmiş lazım.özellikle 2 ay önce yaşadığım olayla ilgili şeyler lazım. az önceye kadar aklımda pasaklı birsen vardı ama şimdi gitceğim insanın en iyisi olmasını istiyorum ve pasaklı birsen, polat cafedeki gülsüm ve burada okuduğum bi kaç isim daha aklımda yer edindi. lütfen yardımcı olur musunuz yarın gitmeyi düşünüyorum[/QUOTE]
Geleceği bilmem ama seni ve karşındaki kişiyi düşüncesini pasaklı Birsen iyi tarif ediyor ayrıca bazı dualarda veriyor derdinizle ilgili .
Bana gelecekle ilgili hiç bir şey soylememişti ama bana en samimi falci olarak geliyor çünkü benden para almamıştı her halde bu parasız zamanlarımı gördü :)

Polat Cafe- Özlem nasıl arkadaşlar bu hafta içi ona gitmekte karar kıldım.bi arkadaşım emin ol çok iyi falan dedi ama pek elektrik alamadım sanki. onu bilen var mı

DDG, post: 43971254, member: 488081"]Arkadaşlar iyi akşamlar. benim sevdiğim bey işi dolayısıyla maalesef çook uzaklarda şuan. bundan 2 ay önce aramızda bi olay geçti birisiyle alakalıydı. 2 ay geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyo bi türlü. sadece onun geldiği izmirde bulunduğu 2 hafta boyunca düşünmedim bu olayı ama o gidince depresyona da girdim sanırım ve sürekli geçmişi düşünüp durur oldum.gerçekten çıldırcam kalkıyorum 2012 kışında olanları düşünüyorum 2 ay önce olanları düşünüyorum falan.düşünmekten beynim aktı yani neyse. bunu niye bu kadar uzattım çünkü ciddi anlamda fala ihtiyacım var ama bi çok insandan farklı olarak geleceği öyle iyi bilmesine gerek yok.bana geçmiş lazım.özellikle 2 ay önce yaşadığım olayla ilgili şeyler lazım. az önceye kadar aklımda pasaklı birsen vardı ama şimdi gitceğim insanın en iyisi olmasını istiyorum ve pasaklı birsen, polat cafedeki gülsüm ve burada okuduğum bi kaç isim daha aklımda yer edindi. lütfen yardımcı olur musunuz yarın gitmeyi düşünüyorum
Geleceği bilmem ama seni ve karşındaki kişiyi düşüncesini pasaklı Birsen iyi tarif ediyor ayrıca bazı dualarda veriyor derdinizle ilgili .
Bana gelecekle ilgili hiç bir şey soylememişti ama bana en samimi falci olarak geliyor çünkü benden para almamıştı her halde bu parasız zamanlarımı gördü :)[/QUOTE]

peki pasaklıya nasıl gidicem karşıyaka izbanda indikten sonra neye binicem nerde inicem bilgin varsa paylaşır mısın rica etsem :/

Bana gelecekle ilgili hiç bir şey soylememişti ama bana en samimi falci olarak geliyor çünkü benden para almamıştı her halde bu parasız zamanlarımı gördü :)

peki pasaklıya nasıl gidicem karşıyaka izbanda indikten sonra neye binicem nerde inicem bilgin varsa paylaşır mısın rica etsem :/[/QUOTE]
Örnekköy dolmuşuna bin şoforun arkasina otur pasakli birsene gideceğim de o seni indiriyor birde tarif ediyor şuradan cikacaksin diye . Hafta içi gidersen daha sakin olur bence ama pahalı bakıyor sanıyorum

peki pasaklıya nasıl gidicem karşıyaka izbanda indikten sonra neye binicem nerde inicem bilgin varsa paylaşır mısın rica etsem :/
Örnekköy dolmuşuna bin şoforun arkasina otur pasakli birsene gideceğim de o seni indiriyor birde tarif ediyor şuradan cikacaksin diye . Hafta içi gidersen daha sakin olur bence ama pahalı bakıyor sanıyorum[/QUOTE]

Teşekkür ederimm. bildiğim kadarıyla 20tl

Back
X