- 28 Aralık 2014
- 41
- 9
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fala inanmam falsızda kalmam günlerimden biriydi. Kemeraltı kahveciler sokağında Polat Cafede okkalı karar kahve keyfimi, cafenin fal yorumcusu Özlem hanım tam anlamıyla taçlandırdı. Inanılmaz bir yorumcu Özlem hanım. Yorumları çok netti. Beni hiç tanımıyan birisinin benimle ilgili tam onikiden diyebileceğim yorumları benim falla ilgili düşüncelerimin değişmesine sebep oldu. Birdahaki ziyaretimde tarotta baktırıcam. Hanımlar tavsiye ederim.[/QUO
yazınız reklamım diye bağırıyooooooo.....yapmayaın böyle şeyleri yeter artık ya
Masallah hepinizin evinde buyu cikiyor. Bizde yedik. Reklam kokan hareketler bunlar.Kızlar Bornova hükümet konağının yakınında Sarıyer pidecisi var, onun üst kadında Nalan isimli medyum var, bi arkadaşım her ay baktıyor bana da tavsiye etti 2. kez gittim, tarot bakıyor 30 tl ye yaklaşık 1 saat ve gerçekten her şeyi söylüyor. Baktırmaya giderken otobüste kuzenimin eşiyle karşılaştım ona demiştim tarot baktırmaya gidiyorum diye, ertesi gün kuzenim aradı numarayı istedi (eşi tarot baktırmak için tutturmuş), teli kapatmadan dedi işiniz gücünüz mü yok saçma işlerle uğraşıyonuz diye dalga geçti, 1 hafta sonra ben konustum kuzenimle facede, noldu baktırdınız mı dedim, bana yazdığı şey "manyak mı o kadın ya, yemin dederim korktum her şeyi bildi ve evde büyü oldu (yerini söylemiş ve eve gidince cidden büyü buldular). Ayy reklam yapıyomuş gibi hissettim ama yemin ederim değil, numarası vardi isterseniz bulurum, kadın çok sıcak kanlı zaten eminim memnun kalcaksınız. Bizde de büyü buldu, yapan kişileri bile söyledi (tam da annemin tahmin ettiği gibi) şimdi de İzmir'de bunu bozucak bi hoca arıyoruz kızlar eğer bildiğiniz iyi bi hoca varsa önerilerinizi bekliyorum
Gülsüm kaç paraya bakıyor . Geleceğe dair dedikleri çıktımıPolat cafe Gülsüm e bende baktirdim tavsiye ederim Pasakli birsene baktirdim beğenmedim Gülsüm çoğu şeyi bildi çok güzel baktı hala saskinim
Kızlar Bornova hükümet konağının yakınında Sarıyer pidecisi var, onun üst kadında Nalan isimli medyum var, bi arkadaşım her ay baktıyor bana da tavsiye etti 2. kez gittim, tarot bakıyor 30 tl ye yaklaşık 1 saat ve gerçekten her şeyi söylüyor. Baktırmaya giderken otobüste kuzenimin eşiyle karşılaştım ona demiştim tarot baktırmaya gidiyorum diye, ertesi gün kuzenim aradı numarayı istedi (eşi tarot baktırmak için tutturmuş), teli kapatmadan dedi işiniz gücünüz mü yok saçma işlerle uğraşıyonuz diye dalga geçti, 1 hafta sonra ben konustum kuzenimle facede, noldu baktırdınız mı dedim, bana yazdığı şey "manyak mı o kadın ya, yemin dederim korktum her şeyi bildi ve evde büyü oldu (yerini söylemiş ve eve gidince cidden büyü buldular). Ayy reklam yapıyomuş gibi hissettim ama yemin ederim değil, numarası vardi isterseniz bulurum, kadın çok sıcak kanlı zaten eminim memnun kalcaksınız. Bizde de büyü buldu, yapan kişileri bile söyledi (tam da annemin tahmin ettiği gibi) şimdi de İzmir'de bunu bozucak bi hoca arıyoruz kızlar eğer bildiğiniz iyi bi hoca varsa önerilerinizi bekliyorum
Nalan ablaya ben de gidiyorum, müdavimi olan bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Ben 4 kez gittim, 2 kez de annemi götürdüm, olmuş olan şeyleri 100% bildiğini söyleyebilirim ama gelecek hakkında 75%. Dediğinin tersi çıkmıyor ama olcak dediği şey olmaya da biliyor :) Olmuş olan şeyleri ben ne yapayım derseniz, arkanızdan çevrilen işleri öğrenmekte işe yarıyorMasallah hepinizin evinde buyu cikiyor. Bizde yedik. Reklam kokan hareketler bunlar.