İzmir'deki Falcılar

Muratin tek yaptigi sey masaya vura vura soye saya fal bakmak onada fal denirse bana hic birsey cikmadi zaten filim dinliyomus gibi oluyorun baktikca okadar imkansiz seyler anlatiyor ki ama guzel filim olur :) gereksiz bosa para

Kızlar Bornova hükümet konağının yakınında Sarıyer pidecisi var, onun üst kadında Nalan isimli medyum var, bi arkadaşım her ay baktıyor bana da tavsiye etti 2. kez gittim, tarot bakıyor 30 tl ye yaklaşık 1 saat ve gerçekten her şeyi söylüyor. Baktırmaya giderken otobüste kuzenimin eşiyle karşılaştım ona demiştim tarot baktırmaya gidiyorum diye, ertesi gün kuzenim aradı numarayı istedi (eşi tarot baktırmak için tutturmuş :D), teli kapatmadan dedi işiniz gücünüz mü yok saçma işlerle uğraşıyonuz diye dalga geçti, 1 hafta sonra ben konustum kuzenimle facede, noldu baktırdınız mı dedim, bana yazdığı şey "manyak mı o kadın ya, yemin dederim korktum her şeyi bildi ve evde büyü oldu (yerini söylemiş ve eve gidince cidden büyü buldular). Ayy reklam yapıyomuş gibi hissettim ama yemin ederim değil, numarası vardi isterseniz bulurum, kadın çok sıcak kanlı zaten eminim memnun kalcaksınız. Bizde de büyü buldu, yapan kişileri bile söyledi (tam da annemin tahmin ettiği gibi) şimdi de İzmir'de bunu bozucak bi hoca arıyoruz kızlar eğer bildiğiniz iyi bi hoca varsa önerilerinizi bekliyorum

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

jsk2zn.jpg

Fala inanmam falsızda kalmam günlerimden biriydi. Kemeraltı kahveciler sokağında Polat Cafede okkalı karar kahve keyfimi, cafenin fal yorumcusu Özlem hanım tam anlamıyla taçlandırdı. Inanılmaz bir yorumcu Özlem hanım. Yorumları çok netti. Beni hiç tanımıyan birisinin benimle ilgili tam onikiden diyebileceğim yorumları benim falla ilgili düşüncelerimin değişmesine sebep oldu. Birdahaki ziyaretimde tarotta baktırıcam. Hanımlar tavsiye ederim.

Fala inanmam falsızda kalmam günlerimden biriydi. Kemeraltı kahveciler sokağında Polat Cafede okkalı karar kahve keyfimi, cafenin fal yorumcusu Özlem hanım tam anlamıyla taçlandırdı. Inanılmaz bir yorumcu Özlem hanım. Yorumları çok netti. Beni hiç tanımıyan birisinin benimle ilgili tam onikiden diyebileceğim yorumları benim falla ilgili düşüncelerimin değişmesine sebep oldu. Birdahaki ziyaretimde tarotta baktırıcam. Hanımlar tavsiye ederim.[/QUO
yazınız reklamım diye bağırıyooooooo.....yapmayaın böyle şeyleri yeter artık ya

Kızlar Bornova hükümet konağının yakınında Sarıyer pidecisi var, onun üst kadında Nalan isimli medyum var, bi arkadaşım her ay baktıyor bana da tavsiye etti 2. kez gittim, tarot bakıyor 30 tl ye yaklaşık 1 saat ve gerçekten her şeyi söylüyor. Baktırmaya giderken otobüste kuzenimin eşiyle karşılaştım ona demiştim tarot baktırmaya gidiyorum diye, ertesi gün kuzenim aradı numarayı istedi (eşi tarot baktırmak için tutturmuş :KK70:), teli kapatmadan dedi işiniz gücünüz mü yok saçma işlerle uğraşıyonuz diye dalga geçti, 1 hafta sonra ben konustum kuzenimle facede, noldu baktırdınız mı dedim, bana yazdığı şey "manyak mı o kadın ya, yemin dederim korktum her şeyi bildi ve evde büyü oldu (yerini söylemiş ve eve gidince cidden büyü buldular). Ayy reklam yapıyomuş gibi hissettim ama yemin ederim değil, numarası vardi isterseniz bulurum, kadın çok sıcak kanlı zaten eminim memnun kalcaksınız. Bizde de büyü buldu, yapan kişileri bile söyledi (tam da annemin tahmin ettiği gibi) şimdi de İzmir'de bunu bozucak bi hoca arıyoruz kızlar eğer bildiğiniz iyi bi hoca varsa önerilerinizi bekliyorum
Masallah hepinizin evinde buyu cikiyor. Bizde yedik. Reklam kokan hareketler bunlar.

Merhaba arkadaşlar senelerdir bu formu takip ederim . Söylenenlere inanıp gittiğim pek çok falcı da oldu . Hepsi değil ama reklam amaçlı yazı yazanlara ayıp diyorum , buraya da sahtekarlığı katmayın. Öncelikle sayfalarca bahsedilen göklere çıkartılan Murat , Sibel hiç bir şey bilemediler . En iyisi maddeler halinde yazayım .
1- Sibel . Hiçbir dediği çıkmadı . Bir Kızım olduğunu bile bilemedi ben söyleyince ,kızın mı var senin dedi ben şok tabi birde taaa birbuçuk sene önce kırk lira aldı . Tek acıdığım fal parası ona verdiğim para oldu.
2-Murat . Kendinden çok emin saydırdı da saydırdı. Barışacaksın dedi evet barışık ama bunu herkes söylüyordu . İşimde yükseleceğimi emekli olana kadar orada çalışacağımı söyledibir ay sonra ççıkarıldım
3-Canan. Şaka gibi ilk gittiğimde harika şeyler söyledi onbeş gün sonra tam zıtdını tabiki şoka girdim . Dediği hiçbir şeyi yaşamadım .
4-Ecem.Ecemi bana gelinimizin yeğeni anlattı abla seni söyledi ocakta işe girecekmişsin birde ismimi söylemiş ki benim ismim çok zor ender bir isim şaşırdım kalktım gittim . Bir de baktım yegenimin okul arkadaşı sahtekarlığa bakın bizim gelinin yeğeni tanımıyor kızı o gördü demekki ablamlara geldiğinde kızın resmini falan komik yani . Ama gitmişken baktirdim bir şey bilmedi , yaşadıklarımı bile bilemedi
5-Kemal. Çok sertti soru falan sordurmadı . Barışmayacaksınız dedi barıştık diğer dedikleri de çıkmadı .
6-Ayten. O an fal bakarken sizi alıp götürüyor , anlık analizleri güzel ama geleceğe dair hiç bir şey çıkmadı .
7-Fatoş. Şu anda Nerede çalışıyor bilmiyorum ben polattayken baktırdım söylediği bir iki şey vadesiyle tutmuştu.
8-Gül Hanım. Evde birbirinize daha iyi fal bakarsınız.
9-Sevda. Hiçbir verdiği vade tutmadı . Ama en çok ona gittim özelliklede ne zaman işsiz kalsam beni kimin işe sokacagını hep bildi isim verdi . Ama son gittiğimde ne iş nede başka birkkonu hiçbiri tutmadı .
10.Pasaklı Birsen. Değişikti benim için bir kaç uygulama dua verdi . Geleceğe dair hiç bir şey söylemedi . Zaten parada almadığı için çokta üzülmedim bu konuda.
11-Yine Kemeraltında Sevdam cafenin sokağında aradığım falcı olmayınca bir bayana baktırdım ne cafenin adı nede falcının adı aklımda değil onbeş liraya bakıyordu ucuzdu yani diğerlerine göre o kadın hastanede işe başlayacağımı bilmişti.
Yani az ama öz bakıpta tutturan yok benim anladığım kadarıyla .
Yine işsizim fal baktırasım var ama sanırım piyasadaki adı duyulan her kese baktırdım.

Polat cafe Gülsüm e bende baktirdim tavsiye ederim Pasakli birsene baktirdim beğenmedim Gülsüm çoğu şeyi bildi çok güzel baktı hala saskinim
Gülsüm kaç paraya bakıyor . Geleceğe dair dedikleri çıktımı

Gülsüme başka fal baktıran yok mu . Yine sevdaya gitmek istemiyorum ama fal baktirmam gerek . Birde polattan ayrılan fatoşun nerde olduğunu bilen varmı

20 ye bakıyor ben beğendim gulsumu birde kyaka çarşısında var memnun kaldigim ama bence Gülsüm harika kadının dedikleri çıktı arkadaslariminkilerde öyle ben eşimden ayriliyorum ama Gülsüm e evliyim dedim ne dicek diye kadın açtı hemen söyledi çok şaşırdım ve dahası geleceklede ilgili çıktı bazıları digerleride zamanı var bakalim

Ister inanın ister inanmayın, foruma tek msj ile buraya yazmadım, hoca bulabilir miyim düşüncesiyle bu başlığı görünce yazmak istedim çünkü gerçekten memnun kaldığım birisi ve etrafımızda normal insan gibi görünüp büyülerle uğraşan o kadar çok insan var ki artık bu sıradan bir şy değil

Kızlar Bornova hükümet konağının yakınında Sarıyer pidecisi var, onun üst kadında Nalan isimli medyum var, bi arkadaşım her ay baktıyor bana da tavsiye etti 2. kez gittim, tarot bakıyor 30 tl ye yaklaşık 1 saat ve gerçekten her şeyi söylüyor. Baktırmaya giderken otobüste kuzenimin eşiyle karşılaştım ona demiştim tarot baktırmaya gidiyorum diye, ertesi gün kuzenim aradı numarayı istedi (eşi tarot baktırmak için tutturmuş :KK70:), teli kapatmadan dedi işiniz gücünüz mü yok saçma işlerle uğraşıyonuz diye dalga geçti, 1 hafta sonra ben konustum kuzenimle facede, noldu baktırdınız mı dedim, bana yazdığı şey "manyak mı o kadın ya, yemin dederim korktum her şeyi bildi ve evde büyü oldu (yerini söylemiş ve eve gidince cidden büyü buldular). Ayy reklam yapıyomuş gibi hissettim ama yemin ederim değil, numarası vardi isterseniz bulurum, kadın çok sıcak kanlı zaten eminim memnun kalcaksınız. Bizde de büyü buldu, yapan kişileri bile söyledi (tam da annemin tahmin ettiği gibi) şimdi de İzmir'de bunu bozucak bi hoca arıyoruz kızlar eğer bildiğiniz iyi bi hoca varsa önerilerinizi bekliyorum

Masallah hepinizin evinde buyu cikiyor. Bizde yedik. Reklam kokan hareketler bunlar.
Nalan ablaya ben de gidiyorum, müdavimi olan bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Ben 4 kez gittim, 2 kez de annemi götürdüm, olmuş olan şeyleri 100% bildiğini söyleyebilirim ama gelecek hakkında 75%. Dediğinin tersi çıkmıyor ama olcak dediği şey olmaya da biliyor :) Olmuş olan şeyleri ben ne yapayım derseniz, arkanızdan çevrilen işleri öğrenmekte işe yarıyor :-)
COLIN COLIN Nalan ablanın reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, randevusuz fal bakmıyor ki ne zaman gitsem birilerine tarot bakarken buluyorum ve ben baktırırken bekleyenler oluyor, ayrıca kadın reklamını yapmak için ne facebook gibi sosyal medya, ne blog tarzında tanıtım ve tavsiye bazında ne de kendi websitesi var, hatta fal baktığı yerde bile reklamı yok "Fal bakılır" tarzında, ki cafe de değil, pidecinin üst katı, kimin aklına gelir ki :KK49:
Her neyse... ben birçok yerde fal baktırdım (çoğunluğu kahve falıydı), cafe fiesta vb yerlerde, Alsancak'ta, hepsi fos :/ ama Kıbrıs Şehitleri'nde ara sokakta Otantik Cafe var, orda uzun saçlı bi çocuk fal bakıyordu (4 yıl kadar önceydi) hala orda mı bilmiyorum ama ben ve arkadaşım baktırmıştık. Bana dediği çoğu şey çıkmadı ama arkadaşıma dediği her şey çıkmıştı

Nalan ablayı bende merak ettim!! Tarık Tarmana giden var mı? tavsiye ediyormusunuz? Ben sevdam cafeye bi ara çok gidiyordum fakat en son gittiğimde taş aldırmaya çalıştı her cıkan taş alıyordu:) acil iyi bi falcı lazım,

izmir alsancak telve cafe muhakkakki denenmesi gereken bir yer yunan ali diye bir genc gelmiş akıllara zarar diyorum size manyak bir sey harika boyle falcı olamaz falcı demek bile hakaret bence deneyin yeni birini kesfetdıgımde paylasıcam

izmir alsancakda kıbrıs sehıtlerı mcdonaldsın oralarda bir kafe var ısmı telve cafe arkadaslarla yolda gıderken brosur dagıtan cocuklar cevırdı gıtdık felan ama mukemmeldi bende buraya onerımı yazdım cunku gercekden etkılendım

Back
X