İzmir'deki Falcılar

Ya çok oldu ocaktı sanırım şubatta renki gözlü kumral biriyle tanışacaksın dedi. Burasını bildi bende hadi ordam bir de renkli gozlusu bulacak beni demiştim :KK70: bu çıktı. Ama eskisi geri isteyecek seni falan demişti orası çıkmadı. Yüzde elli çıktı diyelim. Ama öyle mükemmel fal baktı falan diyemem tutturdu bir şeyler

Bende geçen sene baktırmıştım. O zamanlar benim eskisiyle flört aşamasındaydık. Ben daha sormadan şu an konuştuğun çocukla sevgili olcaksın demişti. Bende pek ihtimal vermiyodum. Nasıl biri filan demiştim benimkinin ismindeki harfleri, tipini, mesleğini bilmişti. Nitekim dediği gibi oldu ama falın kalanı çıkmadı.

hayırlı geceler arkadaşlar dün alsancakda 4 kız gezmeye cıkdık her zamanki gibi bize yine fal cafelerden bır kac brosur uzatan oldu tabıkı ama ılgımızı cekmedı cunku hepsını bılıyorduk kı telve kafenın brosurcusu arkadaslar yenı falcımızı denemek ıstermısınız dıyene kadar o an hemen ılgımızı cekdı cunku yenı bır yorumcudan bahsedıyordu tabıkı bızde sorduk kımdır nedır dıye hıc gecıkmeden cocuk bıze dedıkı rum asıllı yunan bır falcı getırdık bız hadı ordan falan dedık ama ısmı ali yunan ali evet bu falcı degıl farklı bır cocuk arkadaslar evet ıyı bılen bu ısı ıyı yapan cok kısı gordum ama bu en farklısıydı en azından bızımkıler gıbı agzına dolamıs ezber bozan laflar soylemedı ve sok ustune sok etdı benı denemenızı ısterım benden tavsıye

kıbrıs şehitleri caddesinde şık kafe de fatma hanım çok iyi gerçekten değer... ben nadir falcıya gidip sonrada pişman olanlardanım ama fatma hanıma helal olsun değer..mutlaka gidin

kıbrıs şehitleri caddesinde şık kafe de fatma hanım çok iyi gerçekten değer... ben nadir falcıya gidip sonrada pişman olanlardanım ama fatma hanıma helal olsun değer..mutlaka gidin
Arkadaşlar izmirde Tarık Tarman diye bir bey var emin olun sanki sizinle yaşamış gibi herşeyi biliyor ve söylediği herşeyde çıkıyor çok fazla da ün yapmış vaziyette paranız boşa gitmez ayrıca ben istanbulda yaşıyorum fakat izmirde yaşayan bir arkadaşım aracılığıyla ziyaret ettim gerçekten de konusunda çok uzman telefon veriyorum Tarık Tarman'a ait Tel:0542 331 27 77

Arkadaşlar merhaba
izmir de falcı önerisi olabilecek biri var mı? Daha önce baktırmış olan ve de falı çıkmış olanlardan yardım istiyorum :KK52:

geleceği tutturan oldu mu? özellikle Cenk'i merak ettim, kağıda yazıp veriyor ya bir de o.
gec cvp verebildim kusura bakma canim..Cenk konusuna gelince evet gecmisi güzel bildi tüm falcilar gibi gelecekle alakali coooook ufak birsey bildi digerleri henüz olmadi :/ beklemedeyim .aslinda olacak gibide durmuyor ya neyse ;)

Kızlar merhaba. Rica etsem bana Karşıyaka'da veya Alsancak'ta olan geleceği bilen üç harflilerle de bakabilir bir falcı söyleyebilir misiniz? Fiyat olarak çok fazla olmasın ama öğrenciyim :( Bu ara bütün sıkıntılar beni buluyor acil gitmem lazım..

Merhaba, fısıltı cafedeki canana yada fiesta cafedeki kemale giden varmi? Gelecegi tutturabilen varmi? Cevaplarinizi bekliyorum lütfen

selam, bu hafta izmirdeydim,bazi falcilari denedim, fısıltı cafede mustafa ve selime baktırdım,birde polat cafede gulsume..once selime baktirdim,hic begenmedim..ne gecmis nede gelecekle ilgili tek nokta atisi yoktu,harfleri tutturamadi,ozellikleri tutturamaadi,bastan sona sallamaydi..sonra mustafaya girdim,hemen arka maasada bakiyor o da,son gunumde ve ikisinide denemek istedim..biz selimle konusurken dinlemis olamaz cunku arkada baska bir kiza baakiyordu ve cok hizli surekli anlatiyordu..bana sok edici sekilde bildi,yani cevremdekilerin isimlerinden harfler,durumlar,yasadiklarim,fazlasiyla bildi.bende suphelendim,benle ilgili bilgileri selim ona anlatmis olmasin diye..gerci mantiken, selim ona yardim etmez bence,kendisi en iyi bakan kisi olmak ister..niye mustafayi super falci yapsin bilgi verip de ama o kadar bilmesine imkan varmi ya?? mustafaya baktirip bu kadar basarili bulan oldumu hic?

birde polatta gulsumu denedimi kimse,bana tarot bakti,begendim am gelecegi henuz bilmiyorum

Sevgili dert; adamin kendine hayri yok diyorsun ama bu kadar cok fal baktirmakla o zaman bizim de kendimize cok hayrimiz olmadiginin kanaatine vardim.Selimi begenirim.tabiki bu kisiye gore degisir.kemeraltindayken de alsancaktayken de fal baktirdim ona.benim duydugum da alsancaktan daha cok talep oldugu icin orayi tercih etmesiydi.zira iki semt icin de farketmez cunku yorumu oldukca saglamdir.sevgiler
merhaba yeni baktirdim selime,igrenc otesiydi..tek bildigi sey olmadigi gibi bos bos konusup durdu..

selam, bu hafta izmirdeydim,bazi falcilari denedim, fısıltı cafede mustafa ve selime baktırdım,birde polat cafede gulsume..once selime baktirdim,hic begenmedim..ne gecmis nede gelecekle ilgili tek nokta atisi yoktu,harfleri tutturamadi,ozellikleri tutturamaadi,bastan sona sallamaydi..sonra mustafaya girdim,hemen arka maasada bakiyor o da,son gunumde ve ikisinide denemek istedim..biz selimle konusurken dinlemis olamaz cunku arkada baska bir kiza baakiyordu ve cok hizli surekli anlatiyordu..bana sok edici sekilde bildi,yani cevremdekilerin isimlerinden harfler,durumlar,yasadiklarim,fazlasiyla bildi.bende suphelendim,benle ilgili bilgileri selim ona anlatmis olmasin diye..gerci mantiken, selim ona yardim etmez bence,kendisi en iyi bakan kisi olmak ister..niye mustafayi super falci yapsin bilgi verip de ama o kadar bilmesine imkan varmi ya?? mustafaya baktirip bu kadar basarili bulan oldumu hic?
Ben mustafaya 2 ayda bir hep giderim gerçekten benim hayatımda olan çoğu şeyi bildi arkadaşım benden daha az gitti ve 1.5 sene önce dediği şey çıktı ben mustafadan gayet memnunum

Kizlaragasi haninda burcu vardi omer ustada bakiyordu nereye gitti bilen var mi o cok iyiydi ya gelecegi tutturuyordu. Bileniniz varmi?

Kizlar ben uzun zmandir yazmiyorum ama artik duramadim suan tek favorim polat kafe gulsum haaa gayi ALLAH tan baska kimse bilemez ama gercekten yasadigim seyler oldu burda anlatamayacagim ozelden yazarsanir bilgi veririm. Gecen gunde angel bana kursun doktu gunlerdir uyku nedir unutmus gibiydi ama cok sukur 3 gundur artik uyuyorum zaten kursun uzerimizdeki negatif elektrigi kirabilen tek maddedi sunu soyleye bilirimki siddetle oneriyorum :) isteyen varsa ozelden yazsin birliktede gideriz

kızlar ben fiesta cafedeki metin beyi(kendisi biraz naif biri:KK48:) öneriyorum. geçmiş, şu anki durumunuz ve gelecekten doğru bilgiler veriyor....

Polat cafe Gülsüm e bende baktirdim tavsiye ederim Pasakli birsene baktirdim beğenmedim Gülsüm çoğu şeyi bildi çok güzel baktı hala saskinim

Merhaba ozelden bir cok insan saolsun bana yaziyor gulsummu begenmem sasirtti galiba malum cok kolay kolay begenmedigim icin arkadaslar evet gercekten cok begendim suanki tek favorim diye bilirim

Back
X