- 8 Eylül 2015
- 13
- 0
- 1
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Daha önce de sormuştum ama Destina hangi cafede bilgi verebilir misiniz?Ya çok korverebilir misinizm ben öyle şeylerdenBildiğin direndim ben de, öyle ne yatıcakmışım sağa sola diye. Kazık gibi durdum ama fayda etmedi
Kendimi yana yatmış şekilde buldum. Zaten habire sorduğum sorulara bak koluma işaret geldi deyip, tüylerini gösteriyordu. Bu arada dediği bir şey çıktı cinli adamın
Aynı şeyi Selena ve tellwe den nazaan diye biri bildi. Çok önceleri öylesine baktırmıştım bu bayana. fallarımı kontrol ederken farkettim
![]()
Merhaba. Daha önce de sormuştum ama Destina hangi cafede bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler...Kızlarağasında kendi kafesi var. Kafenin ismi de Destina canım.
canım ben ıkı ay önce gittim pasaklı teyzeme dört saat bekledim.Cok kabalıktı gerçekten ve gidenler bir kac kere daha gidiyormuş.Sormak ıstedıgın varsa yardımcı olabılırım.Yalnız gecmısı evet harıka söyledi ama gelecekle alakalı söylediği şeyler cok kısıtlı ve olan henüz yok.Olursa muhakkak yazarım.Hah İzmirde Gitmediğim falcı olmadığı için hadi gidiyim bir eğlence olsun diyorsan falcı heryerde.Ama gerçekten medyum arıyorsan onlar paraya bağlamış uçuk rakamlar.Ikı Ayda bir kendimi pışpışlatmak için falcıya giderim.Son zamanlarda pasaklı birsene gidenler var mı aceba![]()
canım ben ıkı ay önce gittim pasaklı teyzeme dört saat bekledim.Cok kabalıktı gerçekten ve gidenler bir kac kere daha gidiyormuş.Sormak ıstedıgın varsa yardımcı olabılırım.Yalnız gecmısı evet harıka söyledi ama gelecekle alakalı söylediği şeyler cok kısıtlı ve olan henüz yok.Olursa muhakkak yazarım.Hah İzmirde Gitmediğim falcı olmadığı için hadi gidiyim bir eğlence olsun diyorsan falcı heryerde.Ama gerçekten medyum arıyorsan onlar paraya bağlamış uçuk rakamlar.Ikı Ayda bir kendimi pışpışlatmak için falcıya giderim.
ben izmirde (haziran ortasi)
1-) ecem diye bir bayana
2-) cenk (fiesta cafe)
3-) emre(daisy cafe) baktirdim.
4-) Bodrum cafede bi kadina baktirdim adini unuttum (kizlar haninda)
dördüde aynisini söyledi bakalim ne cikacak . gecmis konusunu bildiler.simdi ki ruh hali ve olaylarda tuttu .geriye kaldi gelecek
önere bileceginiz baska biri var mi yani memun kaldiginiz?????
İlknura kahve falı baktırdım cnm 20 ye baktı ama tarot kartlarıyla baktı uzun bi faldıİlknur ne kadara bakıyor? Bir daha gittiğimde ona baktırayımDestina ilk falı açır açmaz bana yanlış bir şey söyledi. Hatta içimden eyvah param boşa gitti diye düşünüp, direk suratına yanlış bildiniz dedim
Sonradan dur bakalım sakin ol hemen öyle söyleme dedi, sonra döktürdü de döktürdü. Yani aslında bir konuda şuan patladı gibi ama yine de belli olmaz. O yüzden tam patladı diyemiyorum. Yakın tarihliyi bekliyorum, inşallah olur ya.
fiyatı da iyiymiş canım bir dahakine ona gideyim ben. çok sağolİlknura kahve falı baktırdım cnm 20 ye baktı ama tarot kartlarıyla baktı uzun bi faldı
rica ederim canım git en azından onuda denemiş olursun yani beni bildi ama sonlanmadı bildiği şey yarıda kaldıfiyatı da iyiymiş canım bir dahakine ona gideyim ben. çok sağol![]()
rica ederim canım git en azından onuda denemiş olursun yani beni bildi ama sonlanmadı bildiği şey yarıda kaldı![]()
Hayırlısı olsun cnm destinanın dediği bişey bizede çıkmıştı ama ilknur gibi oldu oda sonu gelmedi.İnşallah sana çıkarbelki daha vakti gelmemiştirinşallah olur istediğin bişeyse. destinanın dediği bir şey cıktı bu arada. bir de çınar'ın. işle ilgili beklediğim bi şey var. o da çıkarsa yazarım. evraklarımı falan verdim bakalım ne olacak.
Kızlar merhaba
Birine baktırmıştım ama ne cafe ne de isim aklımda. Erkek bir falcı vardı kızlar ağasında kilolu feminen bir ses tonu vardı. Kimdi bu YARDIM
Angel?
Evet çok sağol ^_^
Rica ederim de falı filan mı çıktı noldu?![]()