İzmir'deki Falcılar

kismetse bende arife gunu acik olursa kizlar agasinin orda alico cafe esen e baktirmak istiyorum. Is yerindeki arkadaslar gitti begendiler baya yazarim fikrimi..

Bodrum cafede sema hanima baktirdim geçmiş ve anı bildi gelecek için kısa vadeleri biliyo uzun vadelerdede süre veremem dedi baktirdiklarimin arasinda en iyisiydi galiba

sema ya bende baktirdim ama sanki bende pek bilmedi .galiba benimle yildizi uyusmadi:KK70:fakat arkdasima bakti sanki bildi gibi ; yani en azindan gecmis,simdiki durum ve gelecek icin ufakta olsa tuttu birsey :)

sema ya bende baktirdim ama sanki bende pek bilmedi .galiba benimle yildizi uyusmadi:KK70:fakat arkdasima bakti sanki bildi gibi ; yani en azindan gecmis,simdiki durum ve gelecek icin ufakta olsa tuttu birsey :)
Üzüldum bak simdi bende geçmişi ve anı çok iyi bildi gelecek içinde inanmıştım artık

huu huu merak ettim .gittin mi falci ya ?? bende arayis icindeyim :KK43:
slm arkadaşım evet biraz geç oldu ama ancak gittim. iş yerindeki bi çok arkadaş gitmişti çoğu memnun ayrıldı bakalım zaman ne gösterecek. Aliço cafe Esen hanım baktı. İlyas gönen kahvecisinin çankayaya bakan caddeye yakın kısmında yeri. Fala gelince öncelikle kuzenıme baktı kaç kardeş olduklarını vs sorunları bildi. isim verdi bu bayan kişiyle aranız açılmış mesafe koymuşsun dedi iyi bir karar olmuş onun zararı dokunmuş sana dedi. diğer 2 kişi daha var onlarıda biliyosun sen zaten dedi onlardanda uzak dur dedi. yani genel anlamda herşeyi bildi diyebilirim. Ama ben kadından fazla elektrık almadım sanki neyse benım kaç kardes oldugumu bilemedi ve söylediği erkek isimide tanımıyorum öyle biriyle bi bağlantımda olmadı.
Erkek arkadaşımla kısa süre önce ayrıldık döneceğini söyledi ailesi kaynaklı sorunları oldugunu söyledi.Ama çözülecekmiş benim gönlümü almak için biraz mucadele edecekmiş. Açıkçası çokta inanmıyorum bu fal mevzularına ama bayadır baktırmamıştım baktırmak istedım o yuzden:/ eve gelip giden kardeşin gibi gördüğün birinden kötü haber alacaksın dedi bi yıkıma uğrayacak ve sen manevı olarak ona destek olacaksın bu süre dedi. akşamına çocukluk arkadasımdan haber aldım ki 1 senelık evli boşanmaya karar vermişler. O kısmı biraz hızlı cıktı kahve 20 tarot açılımlı gelecek üzerine detaylı gösün yorumlasın dersenız 30 tl biz tarot baktırdık. Durumlar böyle anlıyacağınız ;)

bornova samyeli cafe deneneblir bir de bucada çadır cafe var eğitim fakültesinin karsında tülay hanım bakıyor değişik bir stili var ben etkilendim sahsen deneyen olduysa yorumlarınızı merak ediyorum acıkcası

Tülay ne kadara bakıyordu

uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar... çok uzun zamandır fal baktırmıyodum ancak siteyi eskiden beri takip ediyorum... hemen konuya gireyim ben fal baktırma işini bıraktığımdan beri yeni falcılar işe başlamış sanırım... neyse uzatmayım geçenlerde müjgan cafe karşıyakada seldaya gittim.Ben böyle olumsuz bir kadın görmedim ya...evet bazı şeyleri bildi attığı şeyler oldu ama lütfen para veriyoruz sonuçta az da olsa yüzünüz gülsün diye geliyoruz sizlere bütün o kötü enerjinizi bize aktarmanıza gerek yok dimi.... benden demesi... daha önceki fallarım çıktı mı derseniz... iş konusunda medyum serkan vardı bi onun dedikleri oldu...özel hayat konusunda dedikleri ise olmadı... bir de yine müjgan cafe tülin hanımı beğenirim... kısa vade olacakları bilir onun dışındakiler hepinize güle güle... bu sayfayı takip edenler bilir benim izmirde gitmediğim falcı kalmamıştır. okuyorsanız az güleryüzlü olun ey falcılar...bi de kızlar çok sık baktıtmayın olacak işleriniz olmuyor tecrübeyle sabit!!!!

Kızlarrr bende cok uzun zamandır alsancaktaki cafe deisy'de muratın methini duyuyorum. Giden arkadaslarım cok. Hepsine söyledikleri cıkmıs hatta bi arkadasım 2yıl önce gitmis nasıl biriyle evlencegini o kisinin meslegini adını herseyi söylemis arkadasımın hayatında ozamanlar öyle biri yoktu ama 2yıl sonra tıpkı falcının tarif ettiği kisi hatta mesleği ve söylediği ismi bile aynı olan kisiyle evlendi. Böyle seyleri baska arkadaslarımda söylemisti baya isim falan veriyomus bende cok etkilendim bu hafta sonu gidicem insallah

Kızlarrr bende cok uzun zamandır alsancaktaki cafe deisy'de muratın methini duyuyorum. Giden arkadaslarım cok. Hepsine söyledikleri cıkmıs hatta bi arkadasım 2yıl önce gitmis nasıl biriyle evlencegini o kisinin meslegini adını herseyi söylemis arkadasımın hayatında ozamanlar öyle biri yoktu ama 2yıl sonra tıpkı falcının tarif ettiği kisi hatta mesleği ve söylediği ismi bile aynı olan kisiyle evlendi. Böyle seyleri baska arkadaslarımda söylemisti baya isim falan veriyomus bende cok etkilendim bu hafta sonu gidicem insallah
Dur dur hemen 20 arkadaşımı da alıp geleyim.

kızlar şaka maka 1 gün kalıcam izmirde nolursunuz biriniz bi yer önerin.

Destina'nın dediklerini yaşayan var mı? Bugün fal baktırdım ağzımı açık bıraktı. Tabi gelecek çıkar mı bilemiyorum. En yakın tarih eylül-ekim, olursa yazarım. Diğerleri uzak tarih.

ben murata bayagı uzun bir süre fal baktırdım ama anı tamam olsa da gelecek tırt çıkmıyor yada ben hiçbir falcı ile uyuşamıyorum :((

Sesimi duyan var mı :) Destina'ya fal baktırıp dediklerini yaşayan varsa mesaj yazarsa çok sevinirimmm :)

ben murata bayagı uzun bir süre fal baktırdım ama anı tamam olsa da gelecek tırt çıkmıyor yada ben hiçbir falcı ile uyuşamıyorum :KK43:(
katiliyorum sana daisy nurat bitti artik ya onun furyasi geldi gectiiii. salliyoda ciddi abartarak salliyo hayal gucu bukadar kuvvetli biri daha yok hani. bana 3 sene once demisti ki istanbul baglantili biriyle tanisican adi erdem olcak annesini trafik kazasnda kaybetmis ablasiyla yasayan bi cocuk seni gorunce yuzunu gozunu rahmetli annesine benzetecek ve kaderin onla olacak dedi snrasinda hayatina da ciddi kimseyi alamamis almamis daha dogrusu o insanla evlencektim ben ahahah kendiside öldü sanirim. Ya diyecegim o ki!!
ayseye fatmaya gidin ona gitmeyin falci baciya yollayin o daha istikrarli sallar en azindan :KK70:

Dur dur hemen 20 arkadaşımı da alıp geleyim.

kızlar şaka maka 1 gün kalıcam izmirde nolursunuz biriniz bi yer önerin.
Valla İzmir'deki cafelerin hepsini geçin 20 tl verin binnaz abla sitesinde Emre dinç le tanışın ve şimdiye kadar döktüğünüz paralara oturup yanın hiç bşr şey yapmayın Emre beye yapılan yorumlara bşr bakın yeter

Arkadaşlar falcı değil hoca değil ama piskolog reiki eğitimi. Almış pozitif enerjisi ile size yaşam koçluğu yapan mükemmel bşr Kişilik bşr kahve için Kapatın ve binnaz abla da Emre dinç in online Olmasını bekleyin 20 tl karşılığı aldığınız yoruma bir bakın hiç pişman olamayacaksınız ..... ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Ya murat anda döktürür cidden geleceği de öyle inandırıcı anlatır ama 2 kez fal baktırdım ikisinde de dedikleri çıkmadı. Sevgilimle evlenme tarihimizi sölylemişti şu şu tarihte evlenceksiniz diye, sonuç olarak benimkiyle geri dönüşümsz bi şekilde ayrıldık :D patladı gitti yani fal.

@FrapanKoala destina, kızlarağasındaki destina mı?

Back
X