Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kismetse bende arife gunu acik olursa kizlar agasinin orda alico cafe esen e baktirmak istiyorum. Is yerindeki arkadaslar gitti begendiler baya yazarim fikrimi..
Üzüldum bak simdi bende geçmişi ve anı çok iyi bildi gelecek içinde inanmıştım artıksema ya bende baktirdim ama sanki bende pek bilmedi .galiba benimle yildizi uyusmadifakat arkdasima bakti sanki bildi gibi ; yani en azindan gecmis,simdiki durum ve gelecek icin ufakta olsa tuttu birsey :)
slm arkadaşım evet biraz geç oldu ama ancak gittim. iş yerindeki bi çok arkadaş gitmişti çoğu memnun ayrıldı bakalım zaman ne gösterecek. Aliço cafe Esen hanım baktı. İlyas gönen kahvecisinin çankayaya bakan caddeye yakın kısmında yeri. Fala gelince öncelikle kuzenıme baktı kaç kardeş olduklarını vs sorunları bildi. isim verdi bu bayan kişiyle aranız açılmış mesafe koymuşsun dedi iyi bir karar olmuş onun zararı dokunmuş sana dedi. diğer 2 kişi daha var onlarıda biliyosun sen zaten dedi onlardanda uzak dur dedi. yani genel anlamda herşeyi bildi diyebilirim. Ama ben kadından fazla elektrık almadım sanki neyse benım kaç kardes oldugumu bilemedi ve söylediği erkek isimide tanımıyorum öyle biriyle bi bağlantımda olmadı.huu huu merak ettim .gittin mi falci ya ?? bende arayis icindeyim![]()
bornova samyeli cafe deneneblir bir de bucada çadır cafe var eğitim fakültesinin karsında tülay hanım bakıyor değişik bir stili var ben etkilendim sahsen deneyen olduysa yorumlarınızı merak ediyorum acıkcası
kahve +tarot 30 liraydı ama bakım tarzı değişik herkes beğenmeyebilirTülay ne kadara bakıyordu
degisik derken?? nasil bakio kiikahve +tarot 30 liraydı ama bakım tarzı değişik herkes beğenmeyebilir
Dur dur hemen 20 arkadaşımı da alıp geleyim.Kızlarrr bende cok uzun zamandır alsancaktaki cafe deisy'de muratın methini duyuyorum. Giden arkadaslarım cok. Hepsine söyledikleri cıkmıs hatta bi arkadasım 2yıl önce gitmis nasıl biriyle evlencegini o kisinin meslegini adını herseyi söylemis arkadasımın hayatında ozamanlar öyle biri yoktu ama 2yıl sonra tıpkı falcının tarif ettiği kisi hatta mesleği ve söylediği ismi bile aynı olan kisiyle evlendi. Böyle seyleri baska arkadaslarımda söylemisti baya isim falan veriyomus bende cok etkilendim bu hafta sonu gidicem insallah
Kızlarrr bende cok uzun zamandır alsancaktaki cafe deisy'de muratın methini duyuyorum. Giden arkadaslarım cok. Hepsine söyledikleri cıkmıs hatta bi arkadasım 2yıl önce gitmis nasıl biriyle evlencegini o kisinin meslegini adını herseyi söylemis arkadasımın hayatında ozamanlar öyle biri yoktu ama 2yıl sonra tıpkı falcının tarif ettiği kisi hatta mesleği ve söylediği ismi bile aynı olan kisiyle evlendi. Böyle seyleri baska arkadaslarımda söylemisti baya isim falan veriyomus bende cok etkilendim bu hafta sonu gidicem insallah
katiliyorum sana daisy nurat bitti artik ya onun furyasi geldi gectiiii. salliyoda ciddi abartarak salliyo hayal gucu bukadar kuvvetli biri daha yok hani. bana 3 sene once demisti ki istanbul baglantili biriyle tanisican adi erdem olcak annesini trafik kazasnda kaybetmis ablasiyla yasayan bi cocuk seni gorunce yuzunu gozunu rahmetli annesine benzetecek ve kaderin onla olacak dedi snrasinda hayatina da ciddi kimseyi alamamis almamis daha dogrusu o insanla evlencektim ben ahahah kendiside öldü sanirim. Ya diyecegim o ki!!ben murata bayagı uzun bir süre fal baktırdım ama anı tamam olsa da gelecek tırt çıkmıyor yada ben hiçbir falcı ile uyuşamıyorum(
Valla İzmir'deki cafelerin hepsini geçin 20 tl verin binnaz abla sitesinde Emre dinç le tanışın ve şimdiye kadar döktüğünüz paralara oturup yanın hiç bşr şey yapmayın Emre beye yapılan yorumlara bşr bakın yeterDur dur hemen 20 arkadaşımı da alıp geleyim.
kızlar şaka maka 1 gün kalıcam izmirde nolursunuz biriniz bi yer önerin.