Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar asmaalti cafede destinaya tarot baktiran var mi? Oneriyo musunuzz
[Müjgan un fali tam olmasada cikiyor"kaderim35, post: 39356027, member: 639065"]kızlar millet buluyor her istediğini de yaptırıp elde ediyor acaba biz de bir problem var? ben de bir türlü denk gelemedim.en son müjgana gittim. çocuğunu aldırmak zorunda kalmazsın umarım dedi..kaç oldu bebeklerimi kaybediyorum subyan filan yok dedi sende..eşiminde beni aldatcağını söyledi 2016 da bu arada..çocuğum la dımdızlak kalcakmışım..annemin çektiklerini çekçekmişim..evlenirsem de şu anda tanıdığım bir kişi olmuyacakmış..eşimin işleri açılcak dendi ama tık yok şu anda..tek tutan şey bebeğim gelişmediği için aldırdım..ama belkide 3 harfliler yüzünden gene kaybettim..off yaaa..pasaklı birsen için çok bunadı diyorlar bu arada..son zamanlar da niko ya giden varmı?eşimin söylediğine göre o tutturmuş çookk sene önce baktırmış niko ya..bende baktırmıştım ama hatırlamıyorum??biri de deseki senin bu adamdan çocuğun olmayacak:) ..yıkıkkemerde bir teyze var oda neye bakıyor hatırlamıyorum..ama bayaaa yaşlı en az 70 vardır..pis bir evde oturuyor..çok fazla parada almıyor..oda çok olumsuz konuşuyor..sonra büyü ayağına filan giriyor..o demişti galiba bana bu adamdan çocuğun olmayacak diyee:) acaip fal baktırmak istiyorum yaaa..
Ne yazdın canım anlayamadım.senin ciktimi fal[/QUOTE]Mujgam
[ladyindark, post: 40717609, member: 454645"]Ne yazdın canım anlayamadım.senin ciktimi fal
bana çıkmadı müjgan maalesef ki![]()
Selim.kemeraltinda bir kafede simdi.o benim favorim.daha once de yazmistim zaten burayacokk okuyamadımm kızlarr izmirdee yüzyüzee şöylee dobra bir falcıı arıyorumm fiyattla beraberrr önerisii olann varmıı yaa![]()
tamm yeri mesajlarmısınn kuzummSelim.kemeraltinda bir kafede simdi.o benim favorim.daha once de yazmistim zaten buraya
Ben defalarca baktırdımtamm yeri mesajlarmısınn kuzumm
tamm yeri mesajlarmısınn kuzumm