İzmir'deki Falcılar

veeee gittim...etkileyici gerçekten. imkanı olan denemeli derim.

yaaa cnm çok özel şeylerini bile bildi mi geçmişle ilgili ve gelecekle ilgili tutcağına inandığın şeyleri söylüyor mu gerçekten.cnm bana özelden tam bir adres verebilir misin??off çok merak ettim ya 100 tl mi?birde ne kdar sürede bakıyor???evde mi kafede mi bakıyor??

Ailemdeki herkesin ismini, doğum tarihlerini, isim doğum tarihi, yaptığım iş, nerede çalıştığım, özel hayatımda neler yaşadığım ve bununla bağlantılı olarak neler yaşayacağım konusunda birşeyler söyledi. Kişisel bilgiler konusunda tereddütsüz ve istisnasız herşeyi söyledi, bununla birlikte gelecekle ilgili söyledikleri için zamana ihtiyaç var tabii. Kafede bakıyor ve 100 lira. Biraz pahalı ama benim gibi meraklıysanız deneyin derim.

hmm hadi yaaa valla izmirdeylen gidemezsem illaki istanbulda yakalarım bi ara inş..

mutlaka gidilmeli ya.ben dediklerini yaşıyorum gerçektende.bakalım sonuda dediği gibi olur inşallah...

kızlar ya birde şu yeşilyurttaki emele giden var mı?şimdi kafama o takıldı bide benim.nasıl acaba??

aynen, aslında ben kendine söz vermiştim. 100 lira verdikten sonra en azından bir kaç ay bir yere gitmeyeyim diye ama. merak ediyorum ben de...

bende biri bana bunu söyler diye düşünmüştüm.bende vermem herhalde diyordum ama bilipte gitmemek olmuyor :)

missdance özelden mesaj gönderemiyormuşum henüz
sakıncası yoksa msn adresini yaz, daha rahat konuşuruz.

vişnelim kekim :) biz iş yerinden giremiyoruz msn ye sen benim attıklarımı görüyormusun?

Ben de sizin yorumlarınızı okuyup gitmeye karar verdim arkadaşımla birlikte. Normalde yarına randevu almıştık ama arkadaşın işi çıktığından perşembe gidilecek bir aksilik olmazsa. Umarım değer. İstanbul'da Bahçeşehir'de oturuyormuş.

Zamanında ben yıllar önce ünlü olan çoğu falcı ve astroloğa baktırdım.. Ama hiçbiri birşey bilemedi. Gazetede yazan astrolog, Seda Sayan'a çıkan Ortaköy'lü Şermin v.s. O zamanın ünlüsü falcılardı işte. Şebnur Kuran mesala. Bir Nuray Sayarı'ya baktırmadım o da çok pahalıydı.Bugün de pahalı. Yıllık yorumlarına bakıyorum tutturamamış çoğu şeyi. Benim hakkımda tek bilen kişi misafirliğe gelen bir adamdı. Yıldıznameme bakan bu kişi, beni şaşırtmıştı. Keşke bir daha bakabilse. Bakmıyormuş artık ve Mersin'de oturuyormuş.

Son düzenleme:
chloes gidince yorumlarını mutlaka paylaş bizimle olurmu.başta biraz sıkılır gibi oluyor insan ama sonunda yuh diyorsun :)

kızlar biri beni durdursunnn ama yaaa.bu akşamda emele gidiyorum aldım randevu.bakalım neler neler alatacak.yarın sabah burdan canlı canlı anlatıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…