- 15 Ocak 2010
- 1.176
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sizi en iyisi şu vatikan falı bakan kişiye göndereyim :) 25 tl ye bakıyor ama 1 saat falan suruyor bakması geçmişinizden bir başlıyor geleceğine kadar gidiyor. yani gelmişinizi geçmişinizi :) eğer gitmek isteyen olursa ben gelirim sizinle randevuda alırım gideriz canımlarım :)
evet canım ben kesin gitmek istiyorum...senide henüz arayamadım ama gidelim mutlaka bi gün...
gel kuzum sende gel eğleniriz hem :) bu arada birseni bende merak artık gitmem.zaten şöye diyorlar onun için birsen aslında ölmüş kızı onun namını yürütüyormuş sanırım.ne kadar doğru bilmiyorum tabi bende...:dance:
kızlar unuttum söylemeyi bide yeşilyurtta emel diye bi kadın var evinde bakıyo onuda tavsiye ederim.aynaya bakıyo. ben nişanlıma baktırmıştım gelecekle ilgili bazı şeyler söylemişti ve dedikleri oldu hatta uyardı beni bikaç yerde dediklerini yapmadım ve sonucu kötü oldu.eğer gitmek isterseniz adresini veririm.
ne kdara bakıyor cnm kadının adı ne adresi verirsen ii olur ben gidicemde bi ara izmiree:):)
25 e bakıyo cnm ordu caddesinde eğer düşünürseniz telefonunu veriyim daha iyi olur ben adresi tam tarif edemem belki.
aybarrr canım hatırlamıyorumki adını bilmiyorumkismile
ama orta boy, kısa saçlı çatlak bir tipti sempatiksalakcinni
gerçi bütün falcılar bir garip olur genelde
hııı bide bu çok sigara içiyorduu