Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani hezü dedikleri çıkmadı.ama geçmişe dair bildikleri azımsanamayacak kadar çok.resme bana 5 yıllık ilişki bitirmişsin dedi öyle baktım kadına saf saf :)
ben kızlarağasının arkasında ilknur diye bir falcıya gittim oda böyle iskambil kağıtlarıyla bakıyor soru sorarak kağıt açıyorsun falan biraz geyik aslında orda pek meşur bu fal türü yeni yeni icatlar çıkıyor işte.
bende falcı falcı gezdim izmirde gitmediğim yer kalmayacak yakında :) bu arada ben bir tek pasaklı birsene gitmedim onu da çok merak ediyorum en kısa zamanda onuda ziyaret etmeyi düşünüyorum :) ama yerini bilmiyorum örnekköyde kime sorsan gösterirler diyen var,yok o aslında öldü kızı onu devam ettiriyor diyen var denemek lazım :) izmirde olup bana falcı arkadaşı olamk isteyen varsa benimle iletişime geçsin
size son bombayı anlatayım ben.bu belgin kostak var hiç duydunuz mu bilmiyorum 8-9 şubatta izmire gelecekmiş bende randevu aldım ama çok pahalı 100 lira dediler o zaman ki maddi durumum ne olur bilmiyorum ama büyük ihtimalle gidemem çok para yahu.ama çokta merak ediyorum aslında nasıl olacak bilmiyorum.neyse çok yazdım.
aslında bir falcı daha biliyorum o da karşıyakada yeni girnede kahve falı bakıyor evinde bakıyor 20 tlye bakıyor.güzel bakıyor :)
bir tane daha var o da Alsancakta kilise varya han, köşede onun orda o da evinde bakıyor.benim arkadaşımın annesi o da.25 liraya bakıyor ama gerçekten dedikleri çıkıyor.ben iş arkadaşımı götürdüm dediklerini not almıştı arada soruyorum noldu çıktı mı diye,söylediklerini bir bir yaşıyorum diyor.o da kağıtlarla bakıyor ama bunu daha önce hiç görmediğinize eminim falin adı vatikan falın bunu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
şimdilik bu kadar ayrıntılı bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum.sevgiler...
not:ben meraktan gidiyorum hoşuma gidiyor yanlış anlaşılmasın :)
lise sondaydım gittiğimde oraya hala duruyormu bilmiyorum,küçükparkta şu karşılıklı kafeler olur taksi durağının yan tarafına denk geliyor,o sokağa girmeden ya bir ön ya da 2 ön sokağında bir yerdi.valla böyle ilk girişte ön ve arka diye 2ye ayrılmış gibi bir yerdi,arka tarafta masaya oturup kahvemizi içmiştik,ön tarafada tek tek geçip baktı kadın,orada yanlış hatırlamıyorsam bülent diye bir adam bakıyordu,benim baktırdığım kadın boşnakmıydı,çerkezmiydi ismi pek türk ismi değildi aradan 5 yıl geçti ve üstüne gitmedim bir daha bir araştırın bakalım duruyor mu,o zaman 5 lira vermiştim 5 yıl önce işte
bu tamamıyle terapi gibi bişey evet...ama insan merak ediyor nolucak diye su sıralar bende acayip sarmış durumdasyım bu fal olayına...missdance arkadaşımla telefonlaşıcaz ve en kısa sürede gidicez bi falcıya :)))))))
inşallah canım :) her zaman hazırım ben falcıya :) akşam 5ten sonra müsaitim :) memur hayatı işte :)
kızlar yaaa benide alınn bende geliyimm .ben birsenede gittim belevindeki kadınada.birsenin dedikleri hiç çıkmadı zaten çok kalabalıktı kısacık baktı.belevindeki kadınada bi arkadaşımla gittik bana dedikleri 2 hafta içinde oldu ama arkadaşımın hiçbişeyini bilemedi.belgin kostaktan randevu aldım ama karar veremedim gitsemmi gitmesemmi.bide alsancakta kaffa diye biyer var gittinizmi buranında falcıları iyi.
kızlar yaaa benide alınn bende geliyimm .ben birsenede gittim belevindeki kadınada.birsenin dedikleri hiç çıkmadı zaten çok kalabalıktı kısacık baktı.belevindeki kadınada bi arkadaşımla gittik bana dedikleri 2 hafta içinde oldu ama arkadaşımın hiçbişeyini bilemedi.belgin kostaktan randevu aldım ama karar veremedim gitsemmi gitmesemmi.bide alsancakta kaffa diye biyer var gittinizmi buranında falcıları iyi.
ben sizi en iyisi şu vatikan falı bakan kişiye göndereyim :) 25 tl ye bakıyor ama 1 saat falan suruyor bakması geçmişinizden bir başlıyor geleceğine kadar gidiyor. yani gelmişinizi geçmişinizi :) eğer gitmek isteyen olursa ben gelirim sizinle randevuda alırım gideriz canımlarım :)