- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fal bakanlar çok akıllı vesselam ne güzel paranın yolunu bulmuşlar ve buna inanıp onlara para verenler var mış :)))
madamçiçek o dediğinn yerii arkadaşım blmiookonak tarafında bi yerde oturuolarr
İzmirde su falı bkan birini biliyorum karşıyakada oturuyor pasaklı birsendi sanırım adı:) ben baktırmıştım bayaa birşey biliyordu..Ama adresi tam hatırlayamıyorum
birsenden daha önceki sayfalarda bahsetmiştik.ama kimi memnun kalmış kimi kalmamış.gerçi ben nasıl anladı sorunumu şaşmıştım.hatta sonuçta çözümde bulmuştu.şutarafagitti
tatlım valla bu birsene biz cuma gnü gittik bakmıyorum cuma günü dedi bizde ısrar ettik baktı valla benmde sorunumu şıp diye bildi çözümünü buldu..Bana o kadar güzel baktı ki yalnız annem de baktırdı o gün anneme güzel bakmadı hiç sadece geçmişini söyledi ve anneme yapılan büyüleri biiir biiir söyledi nerede oldukları da dahil..Fakat geleceği için hiçbişey söylemedi..
Ama benim için geleceğimi bayaa söyledi.Kişiye göre değişiyor bakması ben bana iyi baktığı için memnun kaldım açıkçası kaydirigubbakcemile3 ..Üzerinizde büyü var olduğundan şüpheleniyorsanız bu kadına gidin derim nasıl nerede kimin yaptığını söylüyor