İzmir'deki Falcılar

Var hala ısrarla anlatıyorsun sen yorum yapsan başımızın üstünde yeri var ama sen reklam yapıyorsun ne yaparsan yap bu bariz
Neyse konuşuruz bacım anlat heyecanlı oluyor

Ve reklam koktuğu o kadar belli ki çünkü negatif yorumdan sonra bir anda iki kişinin taparcasına yorumları. Biz yıllardır bu forumda yazıyoruz takip ediyoruz o kadar falcı vardır herkes herşey der kimse sizin gibi hareket etmez ortadasınız bellisiniz ve artık muhatabım değilsiniz reklamcı arkadaş

Slm arkadaşlar burda okuduğum yorumlara güvenerek (reklam olduğunu sonradan anladım) çınar a fal baktırmaya gittik iki gün önce. Ancak içerdeki kişi Çınarın işi olduğunu ve akşama kadar gelemeyeceğini söyledi. Bize Roberto isimli bir falcının olduğunu ve hatta bu kişinin çınarın hocası oldupunu söyledi. Bizde tamam diyerek kahve falı fiyatını sorduk yirmi lira dediler. Kahvemizi içtik kapattık. Roberto ya aldılar. Bize su falında uzman olduğunu söyledi kendisi. Bizde olur dedik. Fiyatı 70 tl imiş. İki arkadaş gitmiştik toplam dört dakika baktı. Ne harf verdi ne tarih verdi. Sadece gelecek olacak gibi kelimelerle ikişer dakika fal baktı. Toplamda 140 lira ödedik . Ve bi hiç uğruna bu parayı verdik. 20 lira kahve diye girdik 140 lira ödedik. Özetle kimseye tavsiye etmem. Para ve ticari amaçlı yapılan reklamlar. Bilginiz olsun

Evet gecenin bu saatinde benden başka uyanık yorumcu ve be kadar ilginç yeni üye olmuş acaba gecenin bu saatinde kim falcı yorumu arayıp tutamaz kendini ve birden tartışılan insan hakkında kötü yorumlara dahil olur. Ve ne kadar ilginçtir reklamdan sonra engellenen kişilerden sonra hemen üye olup yorum yapmıştır İlginç sanırım bu reklamın iyisi kötüsü olmaz modu. Size kolay gelsin.

Walla kızlar yazık bize forumda yorumculardan çok reklamlar var

Ya bırak allah aşkına
Ben senin içini biliyorum şimdide Roberto nun reklamı su falı bakıyor 70 tl bilmiyor falan burdan okuyup biri deneme amaçlı gelmiş gibi bu yoruma cevap yazacaksın sonra aynen diyeceksin ki ben gittim Roberto ya su falı baktırdım nerde 70 tl daha ucuz ve bildi. Oraya gelenlere de diyeceksin ki bizi karalama amaçlı yapıyorlar
Ölsen mezarın yok senin.

Seni yorumundan sonra bende gittim valla mekan mistik biryer leş falan değil falda güzeldi sohbette güzeldi. Sevdim bem

Yalniz bi huyunu sevmedim bazen soru cvp yapti. Soru sorma faslini hic sevmem ben. Her seyi kendi demeliydi

Yalniz bi huyunu sevmedim bazen soru cvp yapti. Soru sorma faslini hic sevmem ben. Her seyi kendi demeliydi
Arkadaşım baktırdı Toprak a,ben baktırmadım,onun tarzı o şekilde ,farklı..değişik biri,bence kızlarağasındaki çoğu falcıdan başarılı..fal bitince sohbet ettik biraz ,çok dolu biri..illa fal için değil sohbete de gelin dedi ayrılırken,hoşuma gitti...ticari bir amaç yok ve bu çok önemli bence..

Yok bu İzmir'den NAZ akıllanmayacak ...

Tam bir fiyasko, kapıdan atıyoruz bacadan giriyor, bacayı tıkadık şimdi sağa sola sarmaya başladı...

Ben reklam yapanın çınar olduğunu düşündüğümden dolayı kendisinden özür dilerim lakin fal bakımı konusunda düşüncelerim gene aynı

Merhaba kızlar , kemeraltı necco cafe de arda diye biri varmış , duyan eden giden var mı iyi referans aldım ama gitmedim henüz , düşünüyorum :)

merhaba izmir güzelyalıdakı ece adındakı falcnın telefon numarasını özelden atar mısınız

Bu hafta fısıltı cafede canan hanıma kahve, enginar cafede derya hanıma tarot baktırdım. Aynı konu hakkında tamamen farklı şeyler söylediler. Ancak Derya hanımla enerjimiz acayip tuttu çok doğal ve içten buldum kendisini. Söyledikleri çıkarmı ne olur bilinmez ama pozitif elektrik aldığım nadir falcılardandı. İnşallah çıkar dedikleri:)) derya hanıma baktıran varmı, nasıl güvenebilirmiyim falına???

Son fal deneyimlerim
Necco İlknur : eğlenceliydi. Bazı tarihler verdi ona da dedim çıkmasa da olur pozitif enerjisi ve güler yüzü yeter
His Cafe batu: falı da yorumu da çok eğlenceli. Bir çok şeyi bildi. Nokta atışları başarılı. Dumura uğrayabilirsiniz.
Berna Cafe batu: psikoanaliz hızlı konuştuğu için birşey anlamadım.
His Cafe toprak : bir ara uğrayın.
Ve jübile bahane Cafe yeşim abla: güzel ve eğlenceliydi. Birçok şeyi bildi. Yorumlaması iyi. Tarot baktırın derim

Hayatta herşey gönlünüzce olsun
Işık ve sevgiyle kalın

Necco cafe arda ya gittim. Ben genel olarak enerjisini de falını da sevdim. Çıkar çıkmaz bilmiyorum ama mevcut durumlarla ilgili tespitleri iyiydi , yok o öyle değil dediğim bir şey olmadı. Kahve ve tarot bakıyormuş ben kahve içtim ama kahve fincanını eline almadı bile yüzüme baka baka baktı fala. Başka giden varsa yeşillendirebilir mi :) önceden bornovadaymış.

Uzun mu bakıyor peki..ben erkek falcılarla anlaşamıyorum ya..tarzı sert değilse düşünürüm gitmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…