İzmir'deki Falcılar

Aranıza yeni katıldım ama bu fal konularında çok eskiyim. Umarım birbirimize yardimci oluruz.

Kızlar muhakkak taniyanlariniz vardır aranızda Teresa yi kadın süper öyle harf falan değil direk isim veriyor, geçmişle ilgili başarılı tahminlerinden ötürü , gelecek için umutluyum.

Daisy deydim cok sıra vardı aslında muratı düşünüyordum ama zamanım kısa olduğu için kaana baktırdım orta şekerli diyebilirim ama tam anlamıyla içime sinmedi :-( önerisi olan var mı?

Arkadaslar yok mu fikri olan iyi bi falci yarin arkadasimla gitmeyi dusunuyoruZ da.

Karşıyaka dan Fatoş evvelden kemeraltı ndaydı kızlar ben ulaştım kendisi ne :KK22:
Elenktiği süpper yaa :KK51:

merhaba arkadaşlar bornovada iranlı engin e hiç fal baktıran oldu mu acaba nasıl??

kizlar bugun sevdam cafede ilgime gttik daha oncede yzmistim kadın muhtsm ksnlike gtmlisnz kahve arti tarot cok uygun fiyta baktı ve herseyi bildi sze o kdrni solym gtmlsnZ

Kemalpaşa sütçülerde bir falcıdan bahsetti arkadaşım o çok memnun kalmış aranızda hiç giden varmı .Yıldıznameye bakıyormuş.

Merhaba arkadaşlar. .... da kahve falı bakıyorum, uygun ücretli . . Falda gayet iyiyim. Yüzyüze de bakabilirim, arzu eden iletişime geçebilir . . İyi günler dilerim . .

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bizim gittiğimiz son falcının son dediklerinin hepsi çıktı çıkarsa yazarım demiştim isteyen olursa numara yazarım :)

Yiğit Özgür'ün Huniler' i çok komik . Bunu yeni gördüm , paylaşmak istedim. Arada bir hepimiz huniyiz bence !
640x480_5317yigit-ozgur-huni-karikaturleri33.jpg

Back
X