Arkadaşla beraber alt kata indik. Birbirimizin falını yazdık. Ayrıca ben telefonuma kaydettim. Önce ben baktırdım. Kollarımı açtırdı. Sürekli ellerini kollarımda gezdirdi. Negatif enerjimi almak içinmiş. 2. söylediği cümle sende büyü var hem de iki farklı kişiden. Yukarıda ben beklerken, benim falımın karışık olduğunu, uzun süreceğeni sezinlediğini belirtti. İlk önce isimleri annemin babamın tek tek harflerle uğraşarak isimlerini söyledi. Öyle bir anda Ahmet, Ayşe demiyor. Misal Ayşe ise ilk harfi b mi desem değil, t hiç değil, o harf a diyor. Diğer harfleri de bu şekilde buluyor. Bana büyü yapanların adlarını söyledi. Bazı şeyleri bildi ama sanka gözünün içine bakarak onun söyleyeceği şeylere nasıl tepki verdiğimizi sezinleyerek yardım aldığını düşünüyorum. Gelecekte annemin ameliyat söyledi. Doğum tarihimi falan söyledi. ama benim memleketimi bilemedi. Hayatımdaki bazı çok büyük olayları bilemedi. Bu olayları bilecek mi diye üzeriene giderek ipucu vermeye çalıştım ama bilemedi. Büyülerden nasıl kurtulacağımı anlattı. 1,5 saat bana baktı ama falım yarım kaldı. Çünkü arkadaş eve geç kalıyor diye benim falımı yarıda kesti ve kendi oturdu. O da ''benim falımda önemli şeyleri anlatın ben geç kaldım'' dedi. 45 dakika onunki sürdü. Beni msn adresinize ekleyin dedi.