İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

M
Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Bende Funda hanımla başlıcam tüp bebeğe.sizin doktorumuz kimdi? Ve toplam ilaçlarla ne kadara mal oldu? Bilgi verebilir misin ?
Hayirlisi olur insallah... Tesekkurler canim darisi basina ve tum isteyenlere.....

Ilaclari ben disaridan aldim eczaneden,,,, fatura da istedim 15.000 i buldu

Hayirlisi olur insallah... Tesekkurler canim darisi basina ve tum isteyenlere.....

Ilaclari ben disaridan aldim eczaneden,,,, fatura da istedim 15.000 i buldu
Hadi ya. Çok mu yüksek doz kullanildi.maksimum 8000 duymuştum daha once.ya da yumurta toplayıp havuz islemi.mi yapildi

Ben fatura aldigim icin 8100 verdim. 1500 hysteroskopi yapildi. Sperm donduruldu...
ilaclar 4000 i buldu.....

Saban bey
Haaa ilaç dahil 8100. ben de sadece ilaç sandim. hangi hastane bu bahsettiğiniz .tupbebek tedavi kısmi uçuzmuş .4000 bile tutmamış sanırım

Hadi ya. Çok mu yüksek doz kullanildi.maksimum 8000 duymuştum daha once.ya da yumurta toplayıp havuz islemi.mi yapildi
Ben fatura aldigim icin 8100 verdim. 1500 hysteroskopi yapildi. Sperm donduruldu...
ilaclar 4000 i buldu.....
Haaa ilaç dahil 8100. ben de sadece ilaç sandim. hangi hastane bu bahsettiğiniz .tupbebek tedavi kısmi uçuzmuş .4000 bile tutmamış sanırım
Smyrna tup merkezi sadece tup bebek islemi icin 8100..... Igneler haric.... Igneler 4000... Ayrica histeroskopi CE sperm dondurma ucreti verdik. Toplam hepsi 15 bin’i buldu

Merhaba. Öncelikle herkes icin guzel haberler diliyorum simdiden umarim her bekleyen en guzel haberleri alir sonunda. Benim 1 defa denemem oldu sonra biraktik mecburen. Elimde ilaçlarım kaldı isteyen olursa verebilirim ozelden yazarsaniz.

Merhabalar , tebrik ederim sizi allah anali babali buyuttsun . Tahir ozguder e gitmissiniz memnun kaldiniz mi ? bnde de cikolata kisti var 10 aydir gebe kalamiyorm ve kistler hizla buyuyor bugun bnden testler istedi onlaei bu hafta yaptiricam , asila ve tup bebek gozuyle bakiyor bugun anladigim kadaryla vakit kaybetmemi soyledi. Sizde tup bebek yaptirdiniz galiba ona ? bende cok bilgisizim tup bebek 1 de tutmadi bi daha para aliyorlarmi nasil oluyor bilmiyorm

Tesekkurler, Tahir bey tup bebek yapmıyor asilama yapiyor sadece. Asilamalar tutmazsa tup bebeğe yönlendiriyor. Biz tavmergende yaptırdik tüpü. İlkinde tutmazsa ve dondurulmus embriyonuz varsa fiyat yarıya düşüyor ortalama.Tup bebek tutunca tahir beye devam ettim ben cok memnunum.Insallah biran once hayirli haberleri alirsiniz sizde.

Merhaba arkadaşlar, ben de adet olunca ali öner erdoğdu ile başlıyorum. Süreci paylaşırım sizlerle

bende sonuclarimi ona da gostermeyi dusunuyorum
Öngörüşme yaptım ben. Eski sonuçlarla. Birkaç test daha istedi onlar da temiz çıktı. Adet olunca başlayalım dedik. Sonuçlarınızla giderseniz o yönlendiriyor zaten. Hangi testler var elinizde

Öngörüşme yaptım ben. Eski sonuçlarla. Birkaç test daha istedi onlar da temiz çıktı. Adet olunca başlayalım dedik. Sonuçlarınızla giderseniz o yönlendiriyor zaten. Hangi testler var elinizde
ben bu hafta hormon amh speemiogram sonuclarini alcm , rahim filmi cekilcem birde o ne zaman cikar bilmiyorum , on gorusme ucretsiz mi peki?

Merhaba canım İzmir’de İrem beyi tavsiye ediyorum .Çok ilgililer

Merhaba canım İzmir’de İrem beyi tavsiye ediyorum .Çok ilgililer
cok fazla sikayet okudum ben o merkezle ilgili ama izmirdeki diger ozel merkezlere gore kiyasladiginda mecburluktan gidilecek gibi duruyor izmire kisa zmnda gzl bir merkez gerekli bence

Reactions: ozr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…