İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Oldukça zaman geçmiş ama araştıranlar ne yaptı acaba? Sonuçlar ve tavsiyeler nasıl?

ben ege ünv gidiyrm. ücretli profa. bu ay aşılama olucm.özller para tuzağı. denemiş bri olrk

Evet özellerle sırf para denemelerinde gitmek istediğim hastane ama işte karar veremiyorum.
Mart ayı içinde mi aşılama? İnşallah olur ama sen şanslısın daha aşılama aşamasındasın.. Mutlaka kavusursun yavruna.. Yeterki azcık sabır

Ne yaptınız, bebişine kavuştunuz inşallah..

Merhaba,

Öncelikle hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını dilerim.
Daha önce herhangi bir tedavi deneyimim olmadı. Kısmet olursa bu ay İrenbe Tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlayacağım. Etrafımdan en çok fazla İrenbe tüp bebek merkezi için olumlu dönüşler aldım. Doktor Refik Bey den sonunda karar vererek randevu aldım. Cuma günü görüşmem var heyecanla bekliyorum.
Sen Hangi merkezlere gittin peki yaklaşımlar sonuçların nasıl? Şimdiden teşekkür ederim

merhaba

son olarak durum nedir ümit hanımla tedavi süreciniz nasıldı? Umarım güzel haberleri almışsınızdır :)

merhaba

son olarak durum nedir ümit hanımla tedavi süreciniz nasıldı? Umarım güzel haberleri almışsınızdır :)
Tedavi sürecim çok güzel geçti çok şükür. Ümit hanımla 2.denememde hamile kaldım isteyen herkese nasip olur inşallah

hayırlısı cnm. bende tüp,bebekten döndğm

ben ege ünv gidiyrm. ücretli profa. bu ay aşılama olucm.özller para tuzağı. denemiş bri olrk
peki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.

1 oğlunuz olduğu için size tüp bebek raporu çıkmaz malesef bu yüzden egeye de gitseniz belirli bir miktar ödemeniz gerekir ama özellerde göre daha uygun olur tahminim.

160 tl ücret ödedim. daha tüp uygulamasına geçemediğimiz için ücret ne kdr bilemedm

Ne yaptınız, bebişine kavuştunuz inşallah..

12. haftayim...fakat biraz lekelenmeler var...Us’da bebek cok sukur iyi.... Tabi arada acik parlak kirmizi arada pembe gorunce endiselenmemek Elde degil... Istirahst verdi doktor, mumkun mertebe yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…