- 19 Ocak 2020
- 58
- 20
- 30
Ben orada yaptırdım işlemimi çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydicok fazla sikayet okudum ben o merkezle ilgili ama izmirdeki diger ozel merkezlere gore kiyasladiginda mecburluktan gidilecek gibi duruyor izmire kisa zmnda gzl bir merkez gerekli bence
nette cikiyor hepsi.gitmeden bilemeyiz benim bir cok arkdsimda gitti cok memnun dgller ama deidigm gibi baska gidecek yerde yok malesefNe gibi şikayet mesela canım aciklar misin
birde klasik bana iyi gelen baskasina gelmez o da var herkes insllah guzel hbaerler alir ama izmire gzl bir yer gerekli bencenette cikiyor hepsi.gitmeden bilemeyiz benim bir cok arkdsimda gitti cok memnun dgller ama deidigm gibi baska gidecek yerde yok malesef
erbil beyi bende cok duydum fakat randevu bulmak biraz zor dediler varmi oyle bir durum,yogunmus sanirim bayagiU Uhy Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun rabbim hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Biz İrenbe İsmail bey ile görüşmeye gidecektik. Bir tanıdığımız 9 Eylül tüp bebek merkezinde Profösör Ömer Erbil Doğandan bahsetti şansımızı denemek için önce randevu alıp görüşmeye gittik. Hem çok ilgili hemde başarılı olduğunu duyduk. Raporumuz çıktı ve şuan orada tedavi görüyorum transferim olmadı henüz tedavi aşamasındayım sonuc ne olur bilemem ama gerek doktor gerek hemşireler olsun çok iyiler ilgililer. Hatta bir bayanla tanıştım Özel bir merkezde 2 olumsuz deneme geçirmiş buraya gelmiş buradan daha memnun olduğunu paralar döküp burada aynı tedavi aynı ilaç kullandığını söyledi. İstersen bi randevu alıp görüş
ilk muayene icin polikliginemi tup bebek merkezinemi randevu aldiniz bizde allalim bari simdiden ongorusme icin gidebilirim bende ,aralik ayinda bir arkadas trasfer yapti iki kese gorduler masallahYoğun canım ben 1 ay kadar beklemiştim istersen bayağı yoğun sabahları tüp bebek merkezinde oluyor öğlen poliklinik kısmına geçiyor.pinarcuk
Transferiniz gerçekleşti miBen irenbe ümit hanımdan memnunum
Ben medikal parkta çektirmiştim, oldukça rahat oldu tavsiye ederim. 2 sene önce 750 TL idiHgs için bana önerebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar fiyat da belirtirseniz
Merhaba çankaya tıp 'ta alev hanım var ona muayene olabilirsiniz ama infertilite ali öner bey ve umur yenseli duydum bende aynı arayış içindeyimMerhaba bende İzmir'de doktor arayisi içindeyim . Tüp bebek öncesi tedavi için onerebilceginiz bir doktor var mı henüz tüp bebek düşünmüyorum
Anestezili miydiBen medikal parkta çektirmiştim, oldukça rahat oldu tavsiye ederim. 2 sene önce 750 TL idi
Evet anestezili idi. Çıkınca müşade odasında 2 saat dinlendim, doktorum odama gelip hsg sonucunu söyledikten sonrada çıkış yaptımAnestezili miydi
Tamam canım arastiricam teşekkür ederimMerhaba çankaya tıp 'ta alev hanım var ona muayene olabilirsiniz ama infertilite ali öner bey ve umur yenseli duydum bende aynı arayış içindeyim
benm transferime çok var malesef , ben henüz takviye aşamasındayım mart sonunda yumurta toplamam olcak. temmuz/ağustos gibi de tranfer gerçekleşir. Çikolata kistim olduğu için geçici menepoza gireceğimTransferiniz gerçekleşti mi
Sonuç neydi peki ne kadardır deniyordunuzEvet anestezili idi. Çıkınca müşade odasında 2 saat dinlendim, doktorum odama gelip hsg sonucunu söyledikten sonrada çıkış yaptım