İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

cok fazla sikayet okudum ben o merkezle ilgili ama izmirdeki diger ozel merkezlere gore kiyasladiginda mecburluktan gidilecek gibi duruyor izmire kisa zmnda gzl bir merkez gerekli bence
Ben orada yaptırdım işlemimi çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi

nette cikiyor hepsi.gitmeden bilemeyiz benim bir cok arkdsimda gitti cok memnun dgller ama deidigm gibi baska gidecek yerde yok malesef
birde klasik bana iyi gelen baskasina gelmez o da var herkes insllah guzel hbaerler alir ama izmire gzl bir yer gerekli bence

U Uhy Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun rabbim hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Biz İrenbe İsmail bey ile görüşmeye gidecektik. Bir tanıdığımız 9 Eylül tüp bebek merkezinde Profösör Ömer Erbil Doğandan bahsetti şansımızı denemek için önce randevu alıp görüşmeye gittik. Hem çok ilgili hemde başarılı olduğunu duyduk. Raporumuz çıktı ve şuan orada tedavi görüyorum transferim olmadı henüz tedavi aşamasındayım sonuc ne olur bilemem ama gerek doktor gerek hemşireler olsun çok iyiler ilgililer. Hatta bir bayanla tanıştım Özel bir merkezde 2 olumsuz deneme geçirmiş buraya gelmiş buradan daha memnun olduğunu paralar döküp burada aynı tedavi aynı ilaç kullandığını söyledi. İstersen bi randevu alıp görüş

erbil beyi bende cok duydum fakat randevu bulmak biraz zor dediler varmi oyle bir durum,yogunmus sanirim bayagi

Yoğun canım ben 1 ay kadar beklemiştim istersen bayağı yoğun sabahları tüp bebek merkezinde oluyor öğlen poliklinik kısmına geçiyor. pinarcuk

Yoğun canım ben 1 ay kadar beklemiştim istersen bayağı yoğun sabahları tüp bebek merkezinde oluyor öğlen poliklinik kısmına geçiyor. pinarcuk
ilk muayene icin polikliginemi tup bebek merkezinemi randevu aldiniz bizde allalim bari simdiden ongorusme icin gidebilirim bende ,aralik ayinda bir arkadas trasfer yapti iki kese gorduler masallah

Canım önce poliklinik kısmından randevu aldım ben anlattım herşeyi muayane etti. Daha sonra eşimden test istedi. Tüp bebek merkezine gidip dosya açın sabahları orada oluyorum dedi teste göre tüp bebek mi aşılamamı karar veririz dedi sonra hep tüp bebek merkezine gittik. pinarcuk

Ben irenbe ümit hanımdan memnunum

Hgs için bana önerebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar fiyat da belirtirseniz

Merhaba bende İzmir'de doktor arayisi içindeyim . Tüp bebek öncesi tedavi için onerebilceginiz bir doktor var mı henüz tüp bebek düşünmüyorum

Merhaba bende İzmir'de doktor arayisi içindeyim . Tüp bebek öncesi tedavi için onerebilceginiz bir doktor var mı henüz tüp bebek düşünmüyorum
Merhaba çankaya tıp 'ta alev hanım var ona muayene olabilirsiniz ama infertilite ali öner bey ve umur yenseli duydum bende aynı arayış içindeyim

Transferiniz gerçekleşti mi
benm transferime çok var malesef , ben henüz takviye aşamasındayım mart sonunda yumurta toplamam olcak. temmuz/ağustos gibi de tranfer gerçekleşir. Çikolata kistim olduğu için geçici menepoza gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…