İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

merhaba kızlar bende Ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum deneyimi olan var mı? iki negatifim var şimdi arayış içindeyim rapor hakkım var devlette onları kullanmak istiyorum

1 yıllık deneme sonunda çekildi sonuç temiz çıktı herhangi bir yapışıklık tıkanıklık görmediler
Tıkanıklık yoksa sorun neydi peki? Benim bir kurtajim var ilk bebeğine 2.ayda kalmıştım şimdi 14 aydır olmuyor. Bazı yerlerde hsg sonrası hamile kalanları okudum

Tıkanıklık yoksa sorun neydi peki? Benim bir kurtajim var ilk bebeğine 2.ayda kalmıştım şimdi 14 aydır olmuyor. Bazı yerlerde hsg sonrası hamile kalanları okudum
Sorun yok sebepsiz infertilite, malesef binlerce örneği vardır eminim.

Kurtajdan sonra bebeğe karar verince bende tüm testlerimi yaptırdım ve muayene oldum görünür de hiçbir sıkıntı yok. Hsg cektirecegim şimdi de siz tedaviye başladınız mı
Hayırlısı olsun umarım hsg de temiz çıkar. Ben 1 deneme yaptım ama negatif oldu, doktorumdan hiç memnun kalmadım. Şimdi ikinci deneme için doktor arayışındayım

Siz memnun musunuz doktorunuzdan süreçlerden ? Hakkınızda hayırlısı inş allah hepimizin yüzünü güldürsün hep dua ediyorum
Evet memnunum ama keşke bastan pıhtılaşma genetik vs test isteseydi benden. Bunları yaptrmamistik. Kürtaj oldum ama sebebi ne bilemiyorum düşüğün. Smdi o istemeden ben bütün testlerimi yaptrdim sonuç bekliuorum

Sanırım doktorlar ilk iki denemede birşey istemiyor halbuki ne kadar saçma. Bunlar zaten ücretsiz yapılabiliyor bu kadar emek veriyoruz 1 tüp kan mı veremicez. En baştan isteseler herkes eminim yaptırır

Sanırım doktorlar ilk iki denemede birşey istemiyor halbuki ne kadar saçma. Bunlar zaten ücretsiz yapılabiliyor bu kadar emek veriyoruz 1 tüp kan mı veremicez. En baştan isteseler herkes eminim yaptırır
Tabiki bende böyle düşünüyorum o yüzden yaptrdim inşallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırız

Kaan Bozkurt ta yaptık ama hiç memnun kalmadım bir sürü aksaklık oldu tedavi sürecinde. Transfere girerken bile ağlıyordum ondan şimdi biraz korku var doğru doktoru bulmaya çalışıyorum
O doktoru da çok övüyorlardı. Şaşırdım olumsuz bir tecrübe yaşamanıza. Bende ali öner bey ve umur yensel arasında kaldım

O doktoru da çok övüyorlardı. Şaşırdım olumsuz bir tecrübe yaşamanıza. Bende ali öner bey ve umur yensel arasında kaldım
Bende O övenlerin yorumlarına bakıp gittim ama şimdi farkediyorum ki övenler bu forumda aktif olanlar değil çoğunlukla tek giriş yapıp yorum yazıp birdaha girmeyenler. Kesinlikle önermiyorum, hiç dikkate alınmadığım bir tedavi oldu madden ve manevi olarak tam bir yıkımdı. Aslında gerçekten güleryüzlü bir hekim ama beni hiç dinlemedi, eksik yapılanlar oldu vs. Umarım siz doğru doktoru bulup olumlu sonuç alırsınız

Donmuş embriyon varmı canım orada

Siz ali bey de mi başlamıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…