İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Oldukça zaman geçmiş ama araştıranlar ne yaptı acaba? Sonuçlar ve tavsiyeler nasıl?

ben ege ünv gidiyrm. ücretli profa. bu ay aşılama olucm.özller para tuzağı. denemiş bri olrk

Evet özellerle sırf para denemelerinde gitmek istediğim hastane ama işte karar veremiyorum.
Mart ayı içinde mi aşılama? İnşallah olur ama sen şanslısın daha aşılama aşamasındasın.. Mutlaka kavusursun yavruna.. Yeterki azcık sabır :anneadayı:

Evet cok sukur simdilik iyi gidiyor hersey... Pozitif beta hcg aldik 2 gun once de keseyi gorduk. 10 gun sonra da insallah bebegi ve kalp atisini duyariz.....
Keseyi gorduk ama kalp atisini duymadan insan kesin diyemiyor tabi....

Sizin embryolar kac aydir bekletiliyordu.. Aslinda dondurulmus embryo daha Kalite olur demislerdi.

Herseyin gonlunuzce olmasini dilerim. Daha once. Basarili tup bebek tedaviniz oldu mu sizin?

Ne yaptınız, bebişine kavuştunuz inşallah..

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır tüp bebek konusunda bu siteden yararlanıyorum İzmir konusunda güncel doktor ve tüp bebek merkezi olmadığı için yeni konu açmak istedim. Eminim ki binlerce kişi bu konuları internette yazıp güncel bilgilere ulaşmayı istiyordur.
Mart ayında İzmir Smyrna art'ta transferim gerçekleştirildi olumsuz sonuç aldık. Doktorumuz smyrna doktorlarından değildi özel muayenesi olan bir doktordu.
Tüp bebek yapılmadan hamile kalmaya engel olacak çok büyük bir problemimiz yoktu, yumurta toplama döllenme aşamalarında da olumsuz bir bilgi verilmedi. Negatif sonucu alınca bize sperm morfolojisi sıfırdı yumurta kaliteniz kötüydü gibi bilgiler verildi. Tabi ki, bize inandırıcı gelmedi çünkü öncesinde en az 5 defa yapılmış sperm testimiz vardı nasıl biranda sıfır morfoloji çıkabilirdi? ve şuanda bu konuları araştırmaya başladık. Sizlerden ricam başına böyle bir durum gelen var mı? İzmir'de tüp bebek doktoru ve tüp bebek merkezi önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim . İsteyenlere İzmir'de 2 senedir yaşadığım deneyimler konusunda yardımcı olmak isterim.

Merhaba,

Öncelikle hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını dilerim.
Daha önce herhangi bir tedavi deneyimim olmadı. Kısmet olursa bu ay İrenbe Tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlayacağım. Etrafımdan en çok fazla İrenbe tüp bebek merkezi için olumlu dönüşler aldım. Doktor Refik Bey den sonunda karar vererek randevu aldım. Cuma günü görüşmem var heyecanla bekliyorum.
Sen Hangi merkezlere gittin peki yaklaşımlar sonuçların nasıl? Şimdiden teşekkür ederim

Ben ilk iki denemem tinaztepe de yaptım. İlgi alaka sıcaklık vs harika, tüm ekip güler yüzlü, doktor çok rahat, insana tam moral motivasyon veren ortam ama iki denemem de kimyasal gebelik oldu maalesef ki orada da en düz standart tedavi uygulanıyor ekstra hiç bir şeye sıcak bakmıyor doktor ondan medicale geçtim Ahmet beye maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu. Ahmet bey çok yoğun ulaşmak görüşmek çok zor, pek çok şeyi mesajla halletmek zorunda kalıyorsunuz ki o zaman da bazı aksaklıklar çıkıyor, bana hiç iyi gelmeyen bir tedavi uyguladı ve daha komiği 4.deneme için de aynı tedaviyi sundu önüme, en son ağlayarak çıktım ordan ve gidip smyrana ve irenbe ile görüştüm. En son irenbe de ümit hanım o kadar içime sindi ki bana çok makul bir tedavi planı sundu, ücretsiz ön görüşmede belki 40 dk uzun uzun detaylı şekilde herşeyi anlattı, daha sonra kafama takılan bişey için cepten aradım hemen açtı tatlılıkla sorumu yanıtladı. Asla bana ben doktorum benden iyi mi bileceksin havası yapmadı (ki bu muameleyi medicalde gördüm) her fikrimi dikkatle özenle dinledi. Umarım ümit hanımla tedavi sürecim de böyle güzel geçer
merhaba

son olarak durum nedir ümit hanımla tedavi süreciniz nasıldı? Umarım güzel haberleri almışsınızdır :)

merhaba

son olarak durum nedir ümit hanımla tedavi süreciniz nasıldı? Umarım güzel haberleri almışsınızdır :)
Tedavi sürecim çok güzel geçti çok şükür. Ümit hanımla 2.denememde hamile kaldım ☺️ isteyen herkese nasip olur inşallah

Evet özellerle sırf para denemelerinde gitmek istediğim hastane ama işte karar veremiyorum.
Mart ayı içinde mi aşılama? İnşallah olur ama sen şanslısın daha aşılama aşamasındasın.. Mutlaka kavusursun yavruna.. Yeterki azcık sabır :anneadayı:
hayırlısı cnm. bende tüp,bebekten döndğm

ben ege ünv gidiyrm. ücretli profa. bu ay aşılama olucm.özller para tuzağı. denemiş bri olrk
peki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.

peki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.
1 oğlunuz olduğu için size tüp bebek raporu çıkmaz malesef bu yüzden egeye de gitseniz belirli bir miktar ödemeniz gerekir ama özellerde göre daha uygun olur tahminim.

160 tl ücret ödedim. daha tüp uygulamasına geçemediğimiz için ücret ne kdr bilemedm

X