- 1 Nisan 2019
- 1
- 0
- 33
Transferi o yapıyor diyorlar yapmıyor mubende tavmergen kendi bakio die gittim ama buyuk bi hayal kirikligina ugradm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferi o yapıyor diyorlar yapmıyor mubende tavmergen kendi bakio die gittim ama buyuk bi hayal kirikligina ugradm
ben doktoru hiç görmedim. tüp bebek yptırmadan bitti serüvenTransferi o yapıyor diyorlar yapmıyor mu
Evet cok sukur simdilik iyi gidiyor hersey... Pozitif beta hcg aldik 2 gun once de keseyi gorduk. 10 gun sonra da insallah bebegi ve kalp atisini duyariz.....
Keseyi gorduk ama kalp atisini duymadan insan kesin diyemiyor tabi....
Sizin embryolar kac aydir bekletiliyordu.. Aslinda dondurulmus embryo daha Kalite olur demislerdi.
Herseyin gonlunuzce olmasini dilerim. Daha once. Basarili tup bebek tedaviniz oldu mu sizin?
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır tüp bebek konusunda bu siteden yararlanıyorum İzmir konusunda güncel doktor ve tüp bebek merkezi olmadığı için yeni konu açmak istedim. Eminim ki binlerce kişi bu konuları internette yazıp güncel bilgilere ulaşmayı istiyordur.
Mart ayında İzmir Smyrna art'ta transferim gerçekleştirildi olumsuz sonuç aldık. Doktorumuz smyrna doktorlarından değildi özel muayenesi olan bir doktordu.
Tüp bebek yapılmadan hamile kalmaya engel olacak çok büyük bir problemimiz yoktu, yumurta toplama döllenme aşamalarında da olumsuz bir bilgi verilmedi. Negatif sonucu alınca bize sperm morfolojisi sıfırdı yumurta kaliteniz kötüydü gibi bilgiler verildi. Tabi ki, bize inandırıcı gelmedi çünkü öncesinde en az 5 defa yapılmış sperm testimiz vardı nasıl biranda sıfır morfoloji çıkabilirdi? ve şuanda bu konuları araştırmaya başladık. Sizlerden ricam başına böyle bir durum gelen var mı? İzmir'de tüp bebek doktoru ve tüp bebek merkezi önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim . İsteyenlere İzmir'de 2 senedir yaşadığım deneyimler konusunda yardımcı olmak isterim.
merhabaBen ilk iki denemem tinaztepe de yaptım. İlgi alaka sıcaklık vs harika, tüm ekip güler yüzlü, doktor çok rahat, insana tam moral motivasyon veren ortam ama iki denemem de kimyasal gebelik oldu maalesef ki orada da en düz standart tedavi uygulanıyor ekstra hiç bir şeye sıcak bakmıyor doktor ondan medicale geçtim Ahmet beye maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu. Ahmet bey çok yoğun ulaşmak görüşmek çok zor, pek çok şeyi mesajla halletmek zorunda kalıyorsunuz ki o zaman da bazı aksaklıklar çıkıyor, bana hiç iyi gelmeyen bir tedavi uyguladı ve daha komiği 4.deneme için de aynı tedaviyi sundu önüme, en son ağlayarak çıktım ordan ve gidip smyrana ve irenbe ile görüştüm. En son irenbe de ümit hanım o kadar içime sindi ki bana çok makul bir tedavi planı sundu, ücretsiz ön görüşmede belki 40 dk uzun uzun detaylı şekilde herşeyi anlattı, daha sonra kafama takılan bişey için cepten aradım hemen açtı tatlılıkla sorumu yanıtladı. Asla bana ben doktorum benden iyi mi bileceksin havası yapmadı (ki bu muameleyi medicalde gördüm) her fikrimi dikkatle özenle dinledi. Umarım ümit hanımla tedavi sürecim de böyle güzel geçer
Tedavi sürecim çok güzel geçti çok şükür. Ümit hanımla 2.denememde hamile kaldım isteyen herkese nasip olur inşallahmerhaba
son olarak durum nedir ümit hanımla tedavi süreciniz nasıldı? Umarım güzel haberleri almışsınızdır :)
hayırlısı cnm. bende tüp,bebekten döndğmEvet özellerle sırf para denemelerinde gitmek istediğim hastane ama işte karar veremiyorum.
Mart ayı içinde mi aşılama? İnşallah olur ama sen şanslısın daha aşılama aşamasındasın.. Mutlaka kavusursun yavruna.. Yeterki azcık sabır
Tedavi sürecim çok güzel geçti çok şükür. Ümit hanımla 2.denememde hamile kaldım ☺ isteyen herkese nasip olur inşallah
Hayırlı olsun şimdidenÇok sevindim sağlıkla kucağına alırsın umarım Benimde Refik Beyle yarın randevum var çokkk heyecanlıyım
peki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.ben ege ünv gidiyrm. ücretli profa. bu ay aşılama olucm.özller para tuzağı. denemiş bri olrk
1 oğlunuz olduğu için size tüp bebek raporu çıkmaz malesef bu yüzden egeye de gitseniz belirli bir miktar ödemeniz gerekir ama özellerde göre daha uygun olur tahminim.peki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.
160 tl ücret ödedim. daha tüp uygulamasına geçemediğimiz için ücret ne kdr bilemedmpeki ege üniversitesi para almıyormu bende 21 haziranda gideceğim ilk randevu ..benimde tüp bebek tedavisi sonucu 1 oğlum var 2.ci için düşünüyoruz ama ben hep özele gittim paramız kalmadı artık egede ne kadar olacak hiç bilgim yok.
Ne yaptınız, bebişine kavuştunuz inşallah..
Merhaba cnm tedavin nasıl sonuçlandıMerhaba, mesajini tesadufen gordum. 1 yil gecmis ama
Ben de Smyrna art’da tedavi goruyorum, yarin yumurta toplama var. Umarim sizin gibi husran bir sonuc olmaz...
Siz sonra devam ettiniz mi orada?
Merhaba cnm tedavin nasıl sonuçlandı
Canm hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah nerde yaptırmışsın tüp bebeği20. hafta yola devam
Smyrna’daCa
Canm hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah nerde yaptırmışsın tüp bebeği