Smyrna da sperm örneği alındıktan sonra bize bi sperm test sonucu vermediler sonuç negatif olunca sıfır morfoloji dediler ve bizim morfoloji sorunumuz yoktu. Gideceğiniz yerde mutlaka sonuç olarak isteyin ki sonradan bu bahaneleri olmasın. Kağıdın üstüne elle yazılmış Notlar gösteriyorlar size inanmak zorunda kalıyorsunuz Bana da yumurta kalitem kötüymüş dediler yumurta toplandıktan sonra böyle bir bilgide vermemişlerdi tabiki inanmadım.Merhaba,
Tedavinin olumsuz sonuclanmasina uzuldum. Umarim bir sonraki denemen basarili olur. Benim de ilk denemem olumsuz oldu ne yazik ki. Izmir’liyim ama Londra’da yasiyorum, ilk tedavimiz Londra’da devlet hastanesinde olmustu. Ikinci denemeyi izmir’de yapmaya karar verdik, bu hafta sonu Izmir’e gelip kliniklerle gorusmeye baslayacagim. Bir arkadasim Irenbe’yi cok tavsiye etti, Onlarla kesinlikle gorusecegim ama baska hangi kliniklerle gorusmeliyim karar veremedim. Senin deneyimin nasildi Smyrna da?
Laboratuvarları ve embriyologlarında da memnun kaldınız mı?Bence kent hastanesi dilek aslan ile gorusebilirsiniz ekip olarakta cok iyiler ve asiri pozitifler gorusmekte fayda var diye dusunuyorum
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonucunu alırsın dualarımız seninle. Deneyimlerinden faydanmak isterim mümkünse benimde aklımda kent hastanesi var çünkü tüp bebek merkezleri sorunu tedavi etmeden hemen tüp bebek yapıyorlar Sonrada sizde sorun vardı zaten olmadı diyorlar! Daha önce başka bir merkezde tüp bebek yaptırdınız mı ve probleminiz neydi ? Kentte Embriyo oluşma aşamasında sizi bilgilendirdiler mi yardımcı olursan sevinirimİzmirde çok merkez gezdim ama Kent hastanesi Dilek Hanım da en iyi noktaya geldik tedavimizde. İlgi pozitif enerji arıyosanız tavsiye ederim. Kalabalık merkezlerin nüfussal değeri çok olduğundan başarısı yüksek görünüyor ama ilgisizlik en çok şikayet edilen nokta. Rahatlık ve güzel enerji isterseniz Kent i görüşme listenize ekleyin derim ben. Şuan tedavimin sonundayım sonuç bekliyorum.
Tup bebek ekip isi. Muayene eden doktorunuz iyi olsa da arka planda en iyi embriyologlarin da çalışması gerekiyor. Cok kaliteli pirlanta gibi iki embriyologlari var. Tunc bey ve ozge hanim. İslerini titizlikle yapiyorlar. Embriyolariniz sorunla karsilastiklari zaman da birebir yuzyuze durumu sizinle degerlendirme imkani veriyorlar. Ekibi size ayrintili anlatayim.Laboratuvarları ve embriyologlarında da memnun kaldınız mı?
İnsallah canim gayret ediyoruz bekliyoruz sabirla. Ben ilk iki acemi denememi medikalde yaptim. Ahmet hoca ya cok guvendim. Ama cok ilgisiz kaldi. Cok kalabalikti. İyice arastirilmadan hemen tedavi yapildi. Sonuclar negatifti. Bizde olan aslında tedavimizde onemli rol oynayan birçok tahlilin yapilmadan sorunumuza cozumnolacak ilac tedavisi denenmeden iki denemeyi heba ettik. Kentte 3 denemem oldu. 3 denemede farkli tedavi yollari denendi. Koordinatorune her zaman ulasabiliyosunuz her sıkıntınizda size yardimci olmaya çalışıyor. Dilek hanim ne yaptığını cok iyi bilen bir doktor. İsini sansa birakmamaya gayret gosteriyor. Embriyologlarla gorusme imkânınız her zaman var. Koridorda gorsem beni cok iyi motive ederek transfere hazirladilar. Hemsireler güler yüzlü her zaman. Birde kalabalık değil o yuzden rahat ediyosun. Ogleye kadar hizmet veriyo doktor. Ama.korkmayin rahatlıkla tum islemlerini yetistiriyor.İnşallah hayırlısıyla olumlu sonucunu alırsın dualarımız seninle. Deneyimlerinden faydanmak isterim mümkünse benimde aklımda kent hastanesi var çünkü tüp bebek merkezleri sorunu tedavi etmeden hemen tüp bebek yapıyorlar Sonrada sizde sorun vardı zaten olmadı diyorlar! Daha önce başka bir merkezde tüp bebek yaptırdınız mı ve probleminiz neydi ? Kentte Embriyo oluşma aşamasında sizi bilgilendirdiler mi yardımcı olursan sevinirim
Aynen oyle canim diger merkezlerden cok farkı yok. Umarım aradığını bulursun. Herkes güzel sonuçlar alsın inşallah.Eminim ki buraya yazdığımız şeyleri yüzlerce kişi okuyacak bu yüzden tüp bebek yaptıracaklara faydamız dokunsun istiyorum. Malesef ki sende aynı şeyi yaşamışsın İzmir de tüp bebeği deneme yanılma yöntemi olarak görüyor bazı doktorlar. Olmadıysa bu sefer böyle şöyle yaparız diye en başta yapılması gerekenleri olumsuz sonuç aldıkça söylüyorlar. Ne mutlu ki sen güvendiğin bir doktor ve hastane bulmuşsun yazdıkların bana da yardımcı oldu mutlaka görüşmeye gideceğim teşekkür ederim. Fiyat olarak çok pahalı bilinir kent ama diğer merkezlerden de çok bi farkı yok galiba? Biz smyrna ya ilaçlar hariç 6.500 tl verdik. İzmir de güncel deneyimi olan arkadaşlar siz de deneyimlerinizi bizle paylaşın lütfen
Doktorunuz kimdi acaba? Biz de izmirde özel muayenesi olan bir doktora gitmeyi düşünüyoruz o yüzden merak ettim.Herkese Merhaba,
Uzun zamandır tüp bebek konusunda bu siteden yararlanıyorum İzmir konusunda güncel doktor ve tüp bebek merkezi olmadığı için yeni konu açmak istedim. Eminim ki binlerce kişi bu konuları internette yazıp güncel bilgilere ulaşmayı istiyordur.
Mart ayında İzmir Smyrna art'ta transferim gerçekleştirildi olumsuz sonuç aldık. Doktorumuz smyrna doktorlarından değildi özel muayenesi olan bir doktordu.
Tüp bebek yapılmadan hamile kalmaya engel olacak çok büyük bir problemimiz yoktu, yumurta toplama döllenme aşamalarında da olumsuz bir bilgi verilmedi. Negatif sonucu alınca bize sperm morfolojisi sıfırdı yumurta kaliteniz kötüydü gibi bilgiler verildi. Tabi ki, bize inandırıcı gelmedi çünkü öncesinde en az 5 defa yapılmış sperm testimiz vardı nasıl biranda sıfır morfoloji çıkabilirdi? ve şuanda bu konuları araştırmaya başladık. Sizlerden ricam başına böyle bir durum gelen var mı? İzmir'de tüp bebek doktoru ve tüp bebek merkezi önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim . İsteyenlere İzmir'de 2 senedir yaşadığım deneyimler konusunda yardımcı olmak isterim.
Canım sonuç ne oldu şimdi ne aşamadasımİzmirde çok merkez gezdim ama Kent hastanesi Dilek Hanım da en iyi noktaya geldik tedavimizde. İlgi pozitif enerji arıyosanız tavsiye ederim. Kalabalık merkezlerin nüfussal değeri çok olduğundan başarısı yüksek görünüyor ama ilgisizlik en çok şikayet edilen nokta. Rahatlık ve güzel enerji isterseniz Kent i görüşme listenize ekleyin derim ben. Şuan tedavimin sonundayım sonuç bekliyorum.
Merhaba sonucum kimyasal gebelik oldu maalesef. Dinlenmeye ayrıldım. Pgt yapalım dediler ama ben cok yoruldum. Dikkatimi ceken bir durum var. İlaclardan mi bilmiyorum ama farkli merkezlerde farkli doktorlara tedavi olanlari takip ediyorum son zamanlarda kimyasal gebelik orani artti mi bana mi öyle geliyor anlamadim. Birseyler ters gidiyor sanki. Kentten cok memnundum ama bir dahaki deneme icin merkezimi degistirmeyi düşünüyorum. Cok saygideger doktorum bilgen gediz erol tavmergen ile çalışıyor. En basta kendisiyle neden baslamadin diye soracak olursaniz kendisi normal devlet Hastanesi'nde kadin dogumdaydi. Yeni gecti bu kliniğe. Bende kentteki surecimi tamamladigim icin yeni surece orada baslamak istiyorum.tavmergen tup bebek merkezinde.Canım sonuç ne oldu şimdi ne aşamadasım
Ahmet beyin bir magduru da benim maalesf. Umit hanim icin bende cok oneri almistim. Umarim guzel gecmistir tedavin.Ben ilk iki denemem tinaztepe de yaptım. İlgi alaka sıcaklık vs harika, tüm ekip güler yüzlü, doktor çok rahat, insana tam moral motivasyon veren ortam ama iki denemem de kimyasal gebelik oldu maalesef ki orada da en düz standart tedavi uygulanıyor ekstra hiç bir şeye sıcak bakmıyor doktor ondan medicale geçtim Ahmet beye maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu. Ahmet bey çok yoğun ulaşmak görüşmek çok zor, pek çok şeyi mesajla halletmek zorunda kalıyorsunuz ki o zaman da bazı aksaklıklar çıkıyor, bana hiç iyi gelmeyen bir tedavi uyguladı ve daha komiği 4.deneme için de aynı tedaviyi sundu önüme, en son ağlayarak çıktım ordan ve gidip smyrana ve irenbe ile görüştüm. En son irenbe de ümit hanım o kadar içime sindi ki bana çok makul bir tedavi planı sundu, ücretsiz ön görüşmede belki 40 dk uzun uzun detaylı şekilde herşeyi anlattı, daha sonra kafama takılan bişey için cepten aradım hemen açtı tatlılıkla sorumu yanıtladı. Asla bana ben doktorum benden iyi mi bileceksin havası yapmadı (ki bu muameleyi medicalde gördüm) her fikrimi dikkatle özenle dinledi. Umarım ümit hanımla tedavi sürecim de böyle güzel geçer
Benim de iki kimyasal oldu canımMerhaba sonucum kimyasal gebelik oldu maalesef. Dinlenmeye ayrıldım. Pgt yapalım dediler ama ben cok yoruldum. Dikkatimi ceken bir durum var. İlaclardan mi bilmiyorum ama farkli merkezlerde farkli doktorlara tedavi olanlari takip ediyorum son zamanlarda kimyasal gebelik orani artti mi bana mi öyle geliyor anlamadim. Birseyler ters gidiyor sanki. Kentten cok memnundum ama bir dahaki deneme icin merkezimi degistirmeyi düşünüyorum. Cok saygideger doktorum bilgen gediz erol tavmergen ile çalışıyor. En basta kendisiyle neden baslamadin diye soracak olursaniz kendisi normal devlet Hastanesi'nde kadin dogumdaydi. Yeni gecti bu kliniğe. Bende kentteki surecimi tamamladigim icin yeni surece orada baslamak istiyorum.tavmergen tup bebek merkezinde.
Üzüldüm canim ne kadar zor bir durum. Peki suan yeni bir tedaviye mi basliyosjn. Nasıl bir yol izleyeceksiniz.Benim de iki kimyasal oldu canım
Ya embriyo sağlıksız oluyor ya da vücudumuz kabul etmiyor demekki.. Zaten tüp bebekte asıl başarı faktörü eve canlı bebek götürebilmek diyorlar... Malesef tüp bebekte düşük riski daha yüksek yani pozitif sonuç almakla da bitmiyor işMerhaba sonucum kimyasal gebelik oldu maalesef. Dinlenmeye ayrıldım. Pgt yapalım dediler ama ben cok yoruldum. Dikkatimi ceken bir durum var. İlaclardan mi bilmiyorum ama farkli merkezlerde farkli doktorlara tedavi olanlari takip ediyorum son zamanlarda kimyasal gebelik orani artti mi bana mi öyle geliyor anlamadim. Birseyler ters gidiyor sanki. Kentten cok memnundum ama bir dahaki deneme icin merkezimi degistirmeyi düşünüyorum. Cok saygideger doktorum bilgen gediz erol tavmergen ile çalışıyor. En basta kendisiyle neden baslamadin diye soracak olursaniz kendisi normal devlet Hastanesi'nde kadin dogumdaydi. Yeni gecti bu kliniğe. Bende kentteki surecimi tamamladigim icin yeni surece orada baslamak istiyorum.tavmergen tup bebek merkezinde.