- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
.Ne kadardır deniyorsunuz
5 ay olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Ne kadardır deniyorsunuz
1 yıllık deneme sonunda çekildi sonuç temiz çıktı herhangi bir yapışıklık tıkanıklık görmedilerSonuç neydi peki ne kadardır deniyordunuz
Tıkanıklık yoksa sorun neydi peki? Benim bir kurtajim var ilk bebeğine 2.ayda kalmıştım şimdi 14 aydır olmuyor. Bazı yerlerde hsg sonrası hamile kalanları okudum1 yıllık deneme sonunda çekildi sonuç temiz çıktı herhangi bir yapışıklık tıkanıklık görmediler
Sorun yok sebepsiz infertilite, malesef binlerce örneği vardır eminim.Tıkanıklık yoksa sorun neydi peki? Benim bir kurtajim var ilk bebeğine 2.ayda kalmıştım şimdi 14 aydır olmuyor. Bazı yerlerde hsg sonrası hamile kalanları okudum
Kurtajdan sonra bebeğe karar verince bende tüm testlerimi yaptırdım ve muayene oldum görünür de hiçbir sıkıntı yok. Hsg cektirecegim şimdi de siz tedaviye başladınız mıSorun yok sebepsiz infertilite, malesef binlerce örneği vardır eminim.
Hayırlısı olsun umarım hsg de temiz çıkar. Ben 1 deneme yaptım ama negatif oldu, doktorumdan hiç memnun kalmadım. Şimdi ikinci deneme için doktor arayışındayımKurtajdan sonra bebeğe karar verince bende tüm testlerimi yaptırdım ve muayene oldum görünür de hiçbir sıkıntı yok. Hsg cektirecegim şimdi de siz tedaviye başladınız mı
Nerede yaptirmistiniz 1. DenemeyiHayırlısı olsun umarım hsg de temiz çıkar. Ben 1 deneme yaptım ama negatif oldu, doktorumdan hiç memnun kalmadım. Şimdi ikinci deneme için doktor arayışındayım
Kaan Bozkurt ta yaptık ama hiç memnun kalmadım bir sürü aksaklık oldu tedavi sürecinde. Transfere girerken bile ağlıyordum ondan şimdi biraz korku var doğru doktoru bulmaya çalışıyorumNerede yaptirmistiniz 1. Denemeyi
Kotu bi tecrübe olmuşKaan Bozkurt ta yaptık ama hiç memnun kalmadım bir sürü aksaklık oldu tedavi sürecinde. Transfere girerken bile ağlıyordum ondan şimdi biraz korku var doğru doktoru bulmaya çalışıyorum
Amin hepimizin olumlu olur inş Bu kadar çabadan sonra hakediyoruz benceKotu bi tecrübe olmuş
Inşallah 2.si guzel geçer doktor onemli
Siz memnun musunuz doktorunuzdan süreçlerden ? Hakkınızda hayırlısı inş allah hepimizin yüzünü güldürsün hep dua ediyorumKotu bi tecrübe olmuş
Inşallah 2.si guzel geçer doktor onemli
Evet memnunum ama keşke bastan pıhtılaşma genetik vs test isteseydi benden. Bunları yaptrmamistik. Kürtaj oldum ama sebebi ne bilemiyorum düşüğün. Smdi o istemeden ben bütün testlerimi yaptrdim sonuç bekliuorumSiz memnun musunuz doktorunuzdan süreçlerden ? Hakkınızda hayırlısı inş allah hepimizin yüzünü güldürsün hep dua ediyorum
Sanırım doktorlar ilk iki denemede birşey istemiyor halbuki ne kadar saçma. Bunlar zaten ücretsiz yapılabiliyor bu kadar emek veriyoruz 1 tüp kan mı veremicez. En baştan isteseler herkes eminim yaptırırEvet memnunum ama keşke bastan pıhtılaşma genetik vs test isteseydi benden. Bunları yaptrmamistik. Kürtaj oldum ama sebebi ne bilemiyorum düşüğün. Smdi o istemeden ben bütün testlerimi yaptrdim sonuç bekliuorum
Tabiki bende böyle düşünüyorum o yüzden yaptrdim inşallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırızSanırım doktorlar ilk iki denemede birşey istemiyor halbuki ne kadar saçma. Bunlar zaten ücretsiz yapılabiliyor bu kadar emek veriyoruz 1 tüp kan mı veremicez. En baştan isteseler herkes eminim yaptırır
O doktoru da çok övüyorlardı. Şaşırdım olumsuz bir tecrübe yaşamanıza. Bende ali öner bey ve umur yensel arasında kaldımKaan Bozkurt ta yaptık ama hiç memnun kalmadım bir sürü aksaklık oldu tedavi sürecinde. Transfere girerken bile ağlıyordum ondan şimdi biraz korku var doğru doktoru bulmaya çalışıyorum
Bende O övenlerin yorumlarına bakıp gittim ama şimdi farkediyorum ki övenler bu forumda aktif olanlar değil çoğunlukla tek giriş yapıp yorum yazıp birdaha girmeyenler. Kesinlikle önermiyorum, hiç dikkate alınmadığım bir tedavi oldu madden ve manevi olarak tam bir yıkımdı. Aslında gerçekten güleryüzlü bir hekim ama beni hiç dinlemedi, eksik yapılanlar oldu vs. Umarım siz doğru doktoru bulup olumlu sonuç alırsınızO doktoru da çok övüyorlardı. Şaşırdım olumsuz bir tecrübe yaşamanıza. Bende ali öner bey ve umur yensel arasında kaldım
Donmuş embriyon varmı canım oradaBende O övenlerin yorumlarına bakıp gittim ama şimdi farkediyorum ki övenler bu forumda aktif olanlar değil çoğunlukla tek giriş yapıp yorum yazıp birdaha girmeyenler. Kesinlikle önermiyorum, hiç dikkate alınmadığım bir tedavi oldu madden ve manevi olarak tam bir yıkımdı. Aslında gerçekten güleryüzlü bir hekim ama beni hiç dinlemedi, eksik yapılanlar oldu vs. Umarım siz doğru doktoru bulup olumlu sonuç alırsınız
Evet var ama herşeye en baştan başlamayı bile göze alıyorum. O kadar tekrar gitmek istemedim aynı doktoraDonmuş embriyon varmı canım orada
Siz ali bey de mi başlamıştınızBende O övenlerin yorumlarına bakıp gittim ama şimdi farkediyorum ki övenler bu forumda aktif olanlar değil çoğunlukla tek giriş yapıp yorum yazıp birdaha girmeyenler. Kesinlikle önermiyorum, hiç dikkate alınmadığım bir tedavi oldu madden ve manevi olarak tam bir yıkımdı. Aslında gerçekten güleryüzlü bir hekim ama beni hiç dinlemedi, eksik yapılanlar oldu vs. Umarım siz doğru doktoru bulup olumlu sonuç alırsınız