Evet Alsancakta bır kuaför ısmını bılmıyorum numaraını yazmıstım yukarıya Şimdiki numarası :464 38 37 isteyenler için. randevu aldım haftaya sonucu yazarım sıze.
şu tuğberkin çalıştığı yere gidenler olmuş ama kimse yerin ismini yazmamış biri hayrına yazsa??
Kizlar,
Karsiyaka sahil tarafindan carsi girisinde eshot sokagi var. Sokak boyunca yuruyun. Sokagin sonundan saga donun . Az ilerde solda kuafor Refide var. Ben Ingiltereden yaziyorum. Kaslarimi ona aldirdiktan sonra kimseye aldiramadim. Turkiye ye geldigimde ilk isim ona gitmek. Yaklasik 1 yildir kendi kendime idare ediyorum, kimseye dokundurtmadim kasimi. Tek hayalim piyangodan coook para kazanip, ayda bir refide ablaya kas aldirmaya gelmek :))))))))))))))))))) Gidenler selamimi soylesin. Ingiltereden gelen musterin derseniz bilir o :))))))
Bornova'da güzel kaş alan bi yer var mı(( 1 sene öncesine kadar kaşlarımı çok beğeniyodum ama maalesef kuaförüm gitti İzmir'den ve şuana kadar bi umut belki güzel alır diye denediğim 3 kuaförün 3ü de mahfetti kaşlarımı (((
kızlar ben 2 sene önce gittim Tuğberke zaten profesyonel makyöz kendisi.Slm kızlar az once tugberkin çalıştıgı yeri aradım sadece salı gunleri çalışıyormuş tugberk. acaba 2 yerde mi çalışıyorki;
Bu arada kaş için fiyat da sordum25 tl
valla benım gttıgım yer cok güzel ama balçovada kalınken şekil verıyor ve çok ciddiye alıyor kadın diğerlerı gibi hadi yolayımda gıtsın demıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?