Regl tarihim geçti ama ovulasyon testi çift çizgi bu ne demek bakabilir misiniz?

Amin çok sağolun lütfen kafaya takmayın. Eğer doktor bir sorun yok dediyse bence geriye sadece psikoloji ve yumurtlama ovulasyon döneminde ilişki kalıyor. Ben 20 gün kadar önce doktora gitmiştim ‘5buçuk yıldır evliyiz son 6 aydır deniyoruz sadece ama bir kontrol edelim bir sorun var mı’ vs diye. Meğer doktora gittiğimde hamileymişim haberim yok ve doktor vajinal ultrasonla baktı ona rağmen bir şey göremedi çok yeniydi herhalde. Diyeceğim o ki ben hiç aman olmuyor diye stress yapmadım hep akışına bıraktım , eşinize de görev gibi yaklaşmayın akışına bırakın ve süreçten zevk alın bence :) İnşallah enn kısa zamanda Allah gönlünüze göre verir ❤️❤️
Güzel düşünceleriniz için çok tesekür ederim inşallah dediğiniz gibi olur sizin adınıza mutlu oldum sağlıkla alın kucağınıza isteyen herkese nasip etsin rabbim 🤍

Kızlar selamlar , adetime 2 gün kaldı 26 mart 1. Yumurtlamam idi 28 de silindi sonra 1 nisanda tekrar yapayım dedim ama o boşlukta sanırım 2. Yumurtlama oldu o günden beri de teste devam ediyorum şimdi tekrar yaptım ovulasyonda tekrar hafif kırmızılık var ama hcg de cıkan bi sey yok bu nedendir acaba 26 marttan beri çizgiler de devam ediyor anlayamadım :(((

Eklentiler

• IMG_0294.webp
    IMG_0294.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba evet 2 gün önce kan testi yaptırdım 4029 çıktı. Dün doktora gittim, 4 ya da 5 haftalıksın dedi. Keseyi de gördük. 10 gün sonra gel kalp atışını dinleriz dedi 🥰
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Kızlar selamlar , adetime 2 gün kaldı 26 mart 1. Yumurtlamam idi 28 de silindi sonra 1 nisanda tekrar yapayım dedim ama o boşlukta sanırım 2. Yumurtlama oldu o günden beri de teste devam ediyorum şimdi tekrar yaptım ovulasyonda tekrar hafif kırmızılık var ama hcg de cıkan bi sey yok bu nedendir acaba 26 marttan beri çizgiler de devam ediyor anlayamadım :(((
Canım ne yaptın merak ettim inşallah güzel sonuç almışsınızdır ben de 26 şubatta kürtaj oldum o zaman da ovulasyon testi kullanmıştım hamile kalmıştım şimdi yine deniyorum emin olamadım bu defa 1 gün sürdü yumurtlama geçen 2 3 gün sürmüştü dün pik olmuştu bugün çatlamış

Back
X