arkadaşlar meraba
yıllar önce açmışım bu topiği dönüp dolaşıp buraya geldiğime göre hala iyi biyer bulamadığımı anlamışsınızdır:)
aradan geçen zamandaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.
burda yazılanlardan refide yi denedim önce . karşıyakada küçük bi salon . bence güzel alıyor. ama nasıl desem modası geçmiş duruyor aldığı kaş. klasik hafif kavisli kaş seviyorsanız önerebilirim. benim istediğim şekli veremedi ama en azından şeklini bozmadan toparladı kaşımı.
neşe estetiğin tarzını sevmedim. bana hitap etmiyor şekilsiz aldı kaşımı.beğenmedim.
tuğberk hakkaten iyi. istediğim şekli tam olarak veremedi ama bu benim kaş yapımdan kaynaklanıyor. eğer kaşlarınız kalınsa kesinlikle tuğberki öneririm. istediğin neyse onu veriyor kavisli al dedim kavisli aldı düz yap dedim düz yaptı. denediklerimin içinde en iyisiydi.
bunun dışında burda yazmayan bikaç yer denedim ama istediğim kaşa ulaşamıyorum çünkü kaşlarım gür değil çok ince de değil ama gür değil. dahası onları bi şekilde gürleştirdim diyelim gür kaş bana yakışmıyor yüzüme gitmiyor defalarca denedim çünkü çizerek olsun başka şekilde olsun olmadı benim istediğim kaş şekli bana gitmiyor
bu yüzden şöyle bir şey denemek istiyorum benim kaşlarım normal kalınlıkta ne ince ne kalın aslında şekilli ama kavisi nasıl desem düzgün değil ve simetrik değil. uc kısmı aşağı düşen kaş sevmiyorum benimkiler aşağıda uç kısımlarını alıncada kısalıyor.
benim gibi kaşı olanlar varsa ve bu konuya benim kadar takık olanlar varsa:) yazışalım burdan arkadaşlar.şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz