Göz Makyajı İzmir'de güzel kaş alan yer

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Bu arada ınternetten araştırdım yeni kuaförünü buldum isteyen olursa numarasını yazabılırım.

Merhaba kuaföre giderken kaşların bu şekildemiydi daha uzatmışmıydın acaba ?
yok uzatmıştım tabi biraz çünkü ben kaşlarımı oymuştum yanlış almıştım o sebeple uzatıp gidersen şekil verebilirler biraz zor oluyor biliyorum ama yapcak bişey yok diğer türlü şekil verilmesi zor

escada bu tuğberk beni çok süründürdü o kuaför kapanmış alsancaktaki. ben de fbtan buldum ama yok adam inat. cevap bile vermiyor. senin hala bağlantın var mı?

canım Tuğberkin izini bulduk kendine yeni bir dükkan açmış alsancakta size yerini tam öğrenip yazıcam ben merak etmeyin

Teşekkür ederim. Şimdiki numarası :464 38 37 isteyenler için.

tuğberk'i mi buldunuz? ay harika!! bana yazabilir misiniz?

Evet Alsancakta bır kuaför ısmını bılmıyorum numaraını yazmıstım yukarıya Şimdiki numarası :464 38 37 isteyenler için. randevu aldım haftaya sonucu yazarım sıze.

kaşlarımı epeydir uzatıyorum.kuaför refide ve bahriye üçoktaki key arasında kaldım.gitmiş olanlar öneride bulunurlarsa iyi olacak. kaşlarım kalın sayılır. çok ince olmayan ama mutlaka kavisli kaş istiyorum.çünkü gaza gelip kaşlarımı düz kullanayım dedim. sonuç şaşkın şaşkın bakan bir çift göz( bakışlarım değişti. ben eski kavisli kaşlarımı istiyorum...lütfen refide mi key mi?

Evet Alsancakta bır kuaför ısmını bılmıyorum numaraını yazmıstım yukarıya Şimdiki numarası :464 38 37 isteyenler için. randevu aldım haftaya sonucu yazarım sıze.

ben de sonucu merakla bekliyorum. yeni aldırdım kaşlarımı. biraz uzatıp ben de gideceğim hemen.

yok gitmedim çok merak ediyorum, kaşlarımı yine başka bir yere aldırdım ve sonuç hüsran... ama yeni yerine bir arkadaş gidip yazacaktı ayrıntılı adresi bulursak süper olur gitmek istiyorum bu kez

tuğberkin yeni yerine giden yorumunu paylaşabilir mi :44:

arkadaşlar yarın gidiyorum tuğberke. kaş alım ücreti 25 tl. adresi öğrendim. sonucu size yazarım hemen.

bugün tuğberk ile sonunda tanışabildim. gerçekten işinin hakkını veriyor. koltuğa otururken mucize bekleme dedi ama sonuç gerçekten mucize gibiydi. ip kullanmıyor, tek tek, sıra sıra alıyor. öyle de tatlı birisi ki. ne istediğinizi soruyor ve iyi anlıyor. benim kaşlarım daha önce gittiğim bir yer yüzünden simetrik değildi, birisi inceydi. o yüzden biraz kaş pudrası ile boşlukları da doldurdu. kısacası 25 lira verdim ama değdi. şekli iyice oturana kadar giderim kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…