Bu arada ınternetten araştırdım yeni kuaförünü buldum isteyen olursa numarasını yazabılırım.
yok uzatmıştım tabi biraz çünkü ben kaşlarımı oymuştum yanlış almıştım o sebeple uzatıp gidersen şekil verebilirler biraz zor oluyor biliyorum ama yapcak bişey yokMerhaba kuaföre giderken kaşların bu şekildemiydi daha uzatmışmıydın acaba ?
escada bu tuğberk beni çok süründürdüo kuaför kapanmış alsancaktaki. ben de fbtan buldum ama yok adam inat. cevap bile vermiyor. senin hala bağlantın var mı?
yok uzatmıştım tabi biraz çünkü ben kaşlarımı oymuştum yanlış almıştım o sebeple uzatıp gidersen şekil verebilirler biraz zor oluyor biliyorum ama yapcak bişey yokdiğer türlü şekil verilmesi zor
canım Tuğberkin izini bulduk kendine yeni bir dükkan açmış alsancakta size yerini tam öğrenip yazıcam ben merak etmeyin
Bu arada ınternetten araştırdım yeni kuaförünü buldum isteyen olursa numarasını yazabılırım.
tuğberk'i mi buldunuz? ay harika!! bana yazabilir misiniz?
Evet Alsancakta bır kuaför ısmını bılmıyorum numaraını yazmıstım yukarıya Şimdiki numarası :464 38 37 isteyenler için. randevu aldım haftaya sonucu yazarım sıze.
Şu Refide kuaföre bende gideyim diyorum ama ben tuba büyüküstünün kaşlarından istiyorum. Yapabilirmi dersinizz?????Eki Görüntüle 247952
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?