kesinlikle bornova özkanlarda sena güzellik salonunu tek geçerim bu konuda.basınsitesinden kaş aldırmaya oraya giderim hiç üşenmem.değil izmirde türkiyede benzeri yok bence(çok şehir değiştirmiş biri olarak söylüyorum)
refide 5 e alıyor kaşı ama kalınlaştırmak isteyene önermem çünkü şekil verir ama kalınlaştırmaz arkadaşlar...
nergiste oturuyorum ben. ama heryere giderim güzel kaş içinnnopuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 294812
Herkez düz kaş sevmez ama ben bu tarz sevıyorum sizce nasıl?
çok Teşekkür ederim beğendiğine sevindim ama bu bozulmuş hali senin dediğin yeri de denemek isterim alan kişinin ismi nedir ve ne kadar a alıyor cnm?çok güzel ve moda. ayrıca size çok yakışmış.
çok Teşekkür ederim beğendiğine sevindim ama bu bozulmuş hali senin dediğin yeri de denemek isterim alan kişinin ismi nedir ve ne kadar a alıyor cnm?
çok Teşekkür ederim beğendiğine sevindim ama bu bozulmuş hali senin dediğin yeri de denemek isterim alan kişinin ismi nedir ve ne kadar a alıyor cnm?
escada bu tuğberk beni çok süründürdüo kuaför kapanmış alsancaktaki. ben de fbtan buldum ama yok adam inat. cevap bile vermiyor. senin hala bağlantın var mı?
peki ben kalın bırakıp da gitsem.. ona şekil verse. normalde de iyi aslında. beğeniyorlar çok ama. yandan bakınca alt kısımlar çok boş duruyor. o boşluklar dolsun diye beklicem ben. bir de o yeri biraz daha tarif eder misiniz, yakınlarında neler var mesela ?
kızlar gecen cumartesı alsancakta Tuğberke kaşımı aldırdım 20 tl verdım ama bence değdi sonunda istedıgım şekle kavuşturdu sizce nasıl olmus?kalın başlayıp küt bitiyo ayrıca Tugber şarkıcı Sılanın ve Ebru akel gibi bi çok ünlünün kaşını alan biri kendısı zaten profesyonel makyöz
Evet malesef Tuğberk ayrılmış bende duydum
Evet malesef Tuğberk ayrılmış bende duydum
valla kızlar benim kaşım kalındı yine ama şekilsizdi, istediğim gibi değildi.Eski kaşımıda ekliyeyim madem daha iyi anlarsınız zaten son zamanlar kahküllerden kaşlarım görünmüyodu zaten görünsünde istemıyodum kaşlarımı begenmedıgım ıcın ama kaşlarımı aldırdıktan sonra yüzümü gözümü açtım yani :)
Tuğberk Aytekin kuaförde çalışıyor Alsancak Hakkı Tosyalı magazasının karşı sokağında kantin cafenin yanı ya çaprazıydı ben açık adresı vereyım arayıp telefon edersınız gerekırse yanlız mutlaka randevu alın ve randevuya gec kalmayın almaz yoksa.
1386 sok no:3 d.1 tel 4216621
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?