• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı İzmir'de güzel kaş alan yer

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
$Kopyası DSC00908.jpg
Herkez düz kaş sevmez ama ben bu tarz sevıyorum sizce nasıl?

kesinlikle bornova özkanlarda sena güzellik salonunu tek geçerim bu konuda.basınsitesinden kaş aldırmaya oraya giderim hiç üşenmem.değil izmirde türkiyede benzeri yok bence(çok şehir değiştirmiş biri olarak söylüyorum):nazar:

azecim tam adresı tarıf edebılır mısın yenıyımde bornovada kaç aydır aldırmıyorum güzel birsey olsun ıstıyorum ya :)))) bıde ucretını yazarsan cok sevınırım :21:

refide 5 e alıyor kaşı ama kalınlaştırmak isteyene önermem çünkü şekil verir ama kalınlaştırmaz arkadaşlar...

peki ben kalın bırakıp da gitsem.. ona şekil verse. normalde de iyi aslında. beğeniyorlar çok ama. yandan bakınca alt kısımlar çok boş duruyor. o boşluklar dolsun diye beklicem ben. bir de o yeri biraz daha tarif eder misiniz, yakınlarında neler var mesela ?

nergiste oturuyorum ben. ama heryere giderim güzel kaş içinnnopuyorumnanaktan

lütfen iyi bi kaşçı bulduysan banada yardımcı olur musun 1 senedir gitmediğim yer kalmadı daha önce çok güzeldi kaşlarım burda verilen 3,4 adrese gittim saolsun arkadaşlar paylaşmış ama benim istediğim gibbi olmadı bu konnuda çok dertliyim kaş çok önemli benim için karşıyaka yada başka bi semt hiç farketmez memnun kaldığın biyeer varsa önerirsen çok sevinirim

semikler pazar yerini gecince ara sokakta özge kuaför var bayanlar fiyatlarıda uygun güzel kas alıyorlar ama gidersenz muhakkak özgeye aldırın

izmir güzelyalıda menekşe güzellik salonu gerçekten çok iyidir. çatık kavisli kaşlarımı düz hatlı yaptılar isteğim üzerine. ben bile inanamadım. istenince yapılabiliyormuş. diğer salonlarda sana asla olmaz denmişti.

çok Teşekkür ederim beğendiğine sevindim ama bu bozulmuş hali senin dediğin yeri de denemek isterim alan kişinin ismi nedir ve ne kadar a alıyor cnm?

kaşlarını görünce bir heves ben de gittim menekşeye. ve sürpriiizzz kaş 10 tl'den 5 tl'ye. manikür + pedikür 35ten 25e inmiş şubata kadar kampanya varmış. sayende bak ben de bundan faydalanabildim :D burada iki bayan çalışıyor. menekşe hanım sahibi ama diğer bayan kaş alan. inan ismini çıkaramıyorum bana çok kızar duyarsa :D facebookta menekşe güzellik salonu diye var.

çok Teşekkür ederim beğendiğine sevindim ama bu bozulmuş hali senin dediğin yeri de denemek isterim alan kişinin ismi nedir ve ne kadar a alıyor cnm?

escada bu tuğberk beni çok süründürdü :( o kuaför kapanmış alsancaktaki. ben de fbtan buldum ama yok adam inat. cevap bile vermiyor. senin hala bağlantın var mı?

escada bu tuğberk beni çok süründürdü :( o kuaför kapanmış alsancaktaki. ben de fbtan buldum ama yok adam inat. cevap bile vermiyor. senin hala bağlantın var mı?

cnm ya bende arkadaşın verdiği numarayı aradım tugberk işten çıktı demişlerdi gitmeye karar vermiştim ama yok işte :50:

peki ben kalın bırakıp da gitsem.. ona şekil verse. normalde de iyi aslında. beğeniyorlar çok ama. yandan bakınca alt kısımlar çok boş duruyor. o boşluklar dolsun diye beklicem ben. bir de o yeri biraz daha tarif eder misiniz, yakınlarında neler var mesela ?

refide ablayı kaş konusunda ve saç kesiminde de tavsiye ediyorum, hatta boyada da. ksk iskelede postane sokağından sonraki sokak taksi durağı vr hatta başında içeriye doğru yürüyünce sağda hatta yanında özgür kuaför vardı sanırım. ama mutlaka bi kere gidin kesinlikle ipe alrjisi lanlara özellikle tavsiye ediyorm ip kullanmıyor. ben demirköprüden gidiyorum.

kızlar gecen cumartesı alsancakta Tuğberke kaşımı aldırdım 20 tl verdım ama bence değdi sonunda istedıgım şekle kavuşturdu sizce nasıl olmus?kalın başlayıp küt bitiyo ayrıca Tugber şarkıcı Sılanın ve Ebru akel gibi bi çok ünlünün kaşını alan biri kendısı zaten profesyonel makyöz

ay çok güzel olmuş kaşların cnm :52: benimkiler hem az hem de yuvarlaaak şekli! istanbul'dayken çok güzel alan bi kuaförüm vardı. ama izmire döndüm kimse yok resmen.sinir oluyorum kaç kuaför değiştirdim hiçbiri güzel yapamadı tuğberk orda mıdır acaba hala yaaa:2:

izmirde yaşarken neşe estetiğe giderdim. şimdi istanbulda da kaş uzmanına gidiyorum. pahalı ama değiyo en azından

ben karşıyada oturuyorum.refide kuaföre gitcem.numarasını aldım.randevumu alıp bi kaşlarımı aldırtıcam bakalım.yazarım buraya güzel olursa..

valla kızlar benim kaşım kalındı yine ama şekilsizdi, istediğim gibi değildi.Eski kaşımıda ekliyeyim madem daha iyi anlarsınız zaten son zamanlar kahküllerden kaşlarım görünmüyodu zaten görünsünde istemıyodum kaşlarımı begenmedıgım ıcın ama kaşlarımı aldırdıktan sonra yüzümü gözümü açtım yani :)
Tuğberk Aytekin kuaförde çalışıyor Alsancak Hakkı Tosyalı magazasının karşı sokağında kantin cafenin yanı ya çaprazıydı ben açık adresı vereyım arayıp telefon edersınız gerekırse yanlız mutlaka randevu alın ve randevuya gec kalmayın almaz yoksa.
1386 sok no:3 d.1 tel 4216621

Merhaba kuaföre giderken kaşların bu şekildemiydi daha uzatmışmıydın acaba ?

Back