• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı İzmir'de güzel kaş alan yer

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Bencede çok güzel olmuş canım:)) Ama önceki kaşalrın nasıldı çok merakettim çünkü genelde çoğu kuaför der yaa senin kaşını şekli bu başka olmaz diye. Gerçekmi mrk ediorum:44:

peki kaşların kalın mıydııı???çok güzel olmuşşşş:) tam olarak yeri nerede alsancakta???biraz detay verebilir misin????
valla kızlar benim kaşım kalındı yine ama şekilsizdi, istediğim gibi değildi.Eski kaşımıda ekliyeyim madem daha iyi anlarsınız zaten son zamanlar kahküllerden kaşlarım görünmüyodu zaten görünsünde istemıyodum kaşlarımı begenmedıgım ıcın ama kaşlarımı aldırdıktan sonra yüzümü gözümü açtım yani :)
Tuğberk Aytekin kuaförde çalışıyor Alsancak Hakkı Tosyalı magazasının karşı sokağında kantin cafenin yanı ya çaprazıydı ben açık adresı vereyım arayıp telefon edersınız gerekırse yanlız mutlaka randevu alın ve randevuya gec kalmayın almaz yoksa.
1386 sok no:3 d.1 tel 4216621

Eklentiler

• $kaş.JPG
    $kaş.JPG
    2,8 KB · Görüntüleme: 246
ben de 2 aydır kestirmiorum sdc uzayanları kestirdim hoş çok çıkmadı zaten de. 10 gün sonra kuzenimin nişanı var ondan önce gideyim diorum aytekin kuaföre....

karşıyak civarı, şöyle kavis verebilecek amma çok inceltmeyecek... çok şey mi istedim:14:

Kızlar dün ben neşe estetiğe aldırdım kaşlarımı, ama hiç beğenmedim ark.lar da beğenmedi, yüzüme hiç gitmedi. Ne yapsam bilemedim?

Karşıyaka da UFUK Kuaför'ü tavsiye ediyorum...Pınar çok güzel kaş alıyor, kavis de bırakır ne istersen onu yapar...manikür pedikürde de çook iyidir...çok uygun fiyatlı olan bu kuaförün yaptıgı her işlemi tavsiye ediyorum...kaş 3 mankür 4 fön 3 kesim 5 boya 13 tl...Pınar'ın eşi de kuaför yani fazla personel yok toplamda 3 kişi var ve gerçektem gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum....
Karşıyaka Çarşı Metrodan Girneye doğru yürürken 1671 sokak.ta UFUK kuaför...BİM var onu biraz geçince..h.sonları çok kalabalık oluyor...tvlf:368 53 86 1671 sokak no:143/B

Buca tarafında iyi kaş alan yerin adresini verirsen çok sevinirim.(Tabii hala memnunsan)

merhaba bucada cok iyi kas alan bir yer onerebilirim. Epikür Güzellik Merkezi, ufak bi dukkan, Aynur (sahibi) tek kelimeyle mukemmel...(Evka-1 girisinden, BPnin ordan girince soldan 3.sokakta)
bence mutlaka deneyin, cok musterisi var, kas konusunda cok basarili...

kızlar ewet kaş çok önemli yeşilyurtta yeşilyurt hastanesinin acil tarafında yani basın sitesi tarafında köşede bir abla var ağğda sir ölçülü kaş alıyor sadece tavsiye ederim istediğinizi yapıyor diğerleri gibi kendi başına bişiy yapmıyor kızlar bu tarafa yakın oturanlar gidebilir

canım ben yakın oturuyorum oraya acaba kuaforun adını söler misin

kesinlikle bornova özkanlarda sena güzellik salonunu tek geçerim bu konuda.basınsitesinden kaş aldırmaya oraya giderim hiç üşenmem.değil izmirde türkiyede benzeri yok bence(çok şehir değiştirmiş biri olarak söylüyorum):nazar:

kızlar gecen cumartesı alsancakta Tuğberke kaşımı aldırdım 20 tl verdım ama bence değdi sonunda istedıgım şekle kavuşturdu sizce nasıl olmus?kalın başlayıp küt bitiyo ayrıca Tugber şarkıcı Sılanın ve Ebru akel gibi bi çok ünlünün kaşını alan biri kendısı zaten profesyonel makyöz

Çok güzel olmuş kaşların canım.Bu kaşı yaptırabileceğimiz daha uygun bi kuaför yok mu ya? düğün öncesi filan tamamda her zaman 20 tl vermek zor yani

Çok güzel olmuş kaşların canım.Bu kaşı yaptırabileceğimiz daha uygun bi kuaför yok mu ya? düğün öncesi filan tamamda her zaman 20 tl vermek zor yani
arkadaşım valla daha uygun yerler var tabi ama inan uğraşmıyolar standart şekılde alıp bırakıyorlar.Tuğberke gidecektim pazartesı aradım perşembeye randevy yazabılırız dedıler istemedım bekleyemedımde Balçova Egepark karşısında nutra system diye bi lazer epilasyon yapan güzellik merkezi orada elif hanım var oda istediğim tarzda aldı 15tl ye ama yaklaşık yarım saat uğraşmıştır, yattaıgım yerde uyuya kalcaktım nerdeyse ve hiç ip kullanmıyo bu çok önemli cımbızla aldı hep güzelde oldu tabı randevusuz gidilmıyor orayada.:21:

ya işte benim dertli olduğum konu :( ona deniyim buna deniyim derken kaç bırakmadılar ki şekil verdireyim :( kaliteli kaş insanın simasını değiştiriyor resmen... ama şekil verecek kaşım yokk... bi çıksa neşeyi ve nesrini denemek istiyorum ama tuğberkte aklıma yattı bakalım

Kizlar,

Karsiyaka sahil tarafindan carsi girisinde eshot sokagi var. Sokak boyunca yuruyun. Sokagin sonundan saga donun . Az ilerde solda kuafor Refide var. Ben Ingiltereden yaziyorum. Kaslarimi ona aldirdiktan sonra kimseye aldiramadim. Turkiye ye geldigimde ilk isim ona gitmek. Yaklasik 1 yildir kendi kendime idare ediyorum, kimseye dokundurtmadim kasimi. Tek hayalim piyangodan coook para kazanip, ayda bir refide ablaya kas aldirmaya gelmek :))))))))))))))))))) Gidenler selamimi soylesin. Ingiltereden gelen musterin derseniz bilir o :))))))

Refide benimde kaşçım:)Üstüne tanımam...Herkesede tavsiye ederim.İp değdirmez kaşa ve büyüteçle alır...

Şu Refide kuaföre bende gideyim diyorum ama ben tuba büyüküstünün kaşlarından istiyorum. Yapabilirmi dersinizz?????Eki Görüntüle 247952

kızlar benim kaşlarım da küstü sanırım bazı yerleri çıktı bazı yerleri çıkmadı ;:(( artık kalın ve düz kaş istiyorum :((( herkes inceltio yuvarlak alıyo yaa sonra da meyili öyle diyolar :(((
bana karşıyakada gözüm kapalı güvenebileceğim süper bi yer önerin lütfen :((((

Bulabildin mi istediğin gibi bir yer ? bulduysan banada söylermisin lütfen ??

Kızlar , Buca Şirinyer tarafında iyi kaş alan bir yer önerebilir misiniz ? Daha önce cezaevinin ordaki Papatya'ya gittim beğenmedim cok kalabalıktı o yüzden fazla ilgilenmedi sanırım, baska önerisi olan İzmirli arkadaşlar yardım edin lütfen!..

Back