- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.061
aynen canım ya kafayı yiyodum belirti belirti diye allah razı olsun çok çok çok tşk ederim canlarımHarikaaaa günün güzel haberi geldi sonunda. Bekliyordum tebrikler canım :) Sağlıkla kucağına al inşallah.Bak belirti ararken kendini boşuna üzmüşsün
Evet kaan bey bi ay rahim dinlensin demisti.hic ama hic belirtim yoktu.ben gittim 9.gun test yaptirdim.ic camasirimda kan gorup sok olmak istemiyorum dedim.erken yaptirdigim icin cok dusuk bi deger cikar demistim.ikiz olinca supriz geldi insallah yarin senin guzel haberini alirizCa
Canım seninde donmuş muydu ve hiç belirtin olmuş muydu yarın sonucumu öğrenicem ama sanki hiç transfer olmamışımda bekliyor gibiyim
Evet kaan bey bi ay rahim dinlensin demisti.hic ama hic belirtim yoktu.ben gittim 9.gun test yaptirdim.ic camasirimda kan gorup sok olmak istemiyorum dedim.erken yaptirdigim icin cok dusuk bi deger cikar demistim.ikiz olinca supriz geldi insallah yarin senin guzel haberini aliriz
1719. gün değerin kaçtı canım :)
Canım darısı başımıza inş cevap için çok teşekkür ediyorum :)Evet kaan bey bi ay rahim dinlensin demisti.hic ama hic belirtim yoktu.ben gittim 9.gun test yaptirdim.ic camasirimda kan gorup sok olmak istemiyorum dedim.erken yaptirdigim icin cok dusuk bi deger cikar demistim.ikiz olinca supriz geldi insallah yarin senin guzel haberini aliriz
canım tebrik ederimestağfirullah olur mu öyle şey ben 36 yaşındayım 4 yıllık evliyiz bizim ilk denememiz biz yaştan dolayı aşılama falan beklemek istemedik direk tüp bebek dedik eşim de de ,ben de de sorun yok dedi kaan bey ama olmuyordu sebepsizdi anlayacağınız ben de birçok şeyi burdan öğrendim tüp bebek denemeye karar verinceye kadar sadece benim başımdaymış gibi düşünüyordum ama bu sabır işi ben agustostan beri gelip gidiyorum bugün çok şükür önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde mutlu haberi aldım kızlar şunu söyleyeyim kaan beye güvenin ve dua edin
Esmacım tebrikler. ÇOK SEvindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin înşallah. Darısı bizlerin başına inşallah.ben deli gibi internette araştırma yapıyordum yok kanama yok leke kendimden umudumu kesmiştim bazen durduk yere ağlıyordum bi de kolonya kokusu acayip beni etkiliyordu daha düne kadar. onun dışında çok şükür olmadı
Ne bilimm canim yaaa arada banada oluo ole hic bise yok gibii hele ilk bi kac gun hic transfer bile olmamis gibiyim..bazen de tam tersii olabilio:))delilik ince bi cizge biliosunn:))senin kacinci deneme bide sorun neydi??evet canım ama dediğim gibi sanki transfer olmamışım gibi sen nasılsın
Ayy tebrik ederim yaaa bende senden haber bekliodumm cok sevindimmmmmm degerinde cok guzel..ikiz olmasin:)))inş canım senin de güzel sonuçlarını burdan alırız değerlerin kat be kat artmış görürüz
canım tebrik ederim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..moral oldun banada inşallah bizlerde böyle güzel haberler verebilirizkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrranladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
Histodan sonra adet bekliosun canim adetin ucuncu gunu gidiosunn transfer hazirligi baslio..yaklasik yirmi gun kadar sonrada transfer..transferde narkoz yok normal muayene gibi zaten canini acitacak bisi diil..benim rahim agzinda sorun var o yuzden biraz zor oluo ona ragmen dayanilamayacak kadar diil yani..yolun acik sansin bol olsunnnkızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
Histodan sonra adet bekliosun canim adetin ucuncu gunu gidiosunn transfer hazirligi baslio..yaklasik yirmi gun kadar sonrada transfer..transferde narkoz yok normal muayene gibi zaten canini acitacak bisi diil..benim rahim agzinda sorun var o yuzden biraz zor oluo ona ragmen dayanilamayacak kadar diil yani..yolun acik sansin bol olsunnn
canım benim 2. Denemem bizde ikimizde de benim amh ım 1.4 yaşıma göre düşük 30 yaşındayım eşimde morfoloji 0 sayı fena değil öyle dediğin gibi o çizgide dolanıyoruz bakalımNe bilimm canim yaaa arada banada oluo ole hic bise yok gibii hele ilk bi kac gun hic transfer bile olmamis gibiyim..bazen de tam tersii olabilio:))delilik ince bi cizge biliosunn:))senin kacinci deneme bide sorun neydi??
canlar çok soru sordum bugün affedin ama bir sorum daha olacak.histoya da opudaki gibi parfüm,takı,makyaj olmadan mı gidiliyor?yoksa normal gidebilir miyiz???
sanırım oda aynı opuya gider gibi canım.. senin ne zaman histon
perşembe günü canım.
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrranladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
Çok TSK ederim canım benim inanıyorum ki bizden önceki arkadaşlar pes peşe güzel haberlerle başladı bundan sonrada hep boyle devam eder inşcanım tebrik ederimböyle mutlu haberler almak bizler için o kadar güzel motive oluyor ki sizler kadar cok seviniyoruz