Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ca

Canım seninde donmuş muydu ve hiç belirtin olmuş muydu yarın sonucumu öğrenicem ama sanki hiç transfer olmamışımda bekliyor gibiyim
Evet kaan bey bi ay rahim dinlensin demisti.hic ama hic belirtim yoktu.ben gittim 9.gun test yaptirdim.ic camasirimda kan gorup sok olmak istemiyorum dedim.erken yaptirdigim icin cok dusuk bi deger cikar demistim.ikiz olinca supriz geldi insallah yarin senin guzel haberini aliriz

9. gün değerin kaçtı canım :)

Canım darısı başımıza inş cevap için çok teşekkür ediyorum :)

canım tebrik ederim böyle mutlu haberler almak bizler için o kadar güzel motive oluyor ki sizler kadar cok seviniyoruz

Esmacım tebrikler. ÇOK SEvindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin înşallah. Darısı bizlerin başına inşallah.

evet canım ama dediğim gibi sanki transfer olmamışım gibi sen nasılsın
Ne bilimm canim yaaa arada banada oluo ole hic bise yok gibii hele ilk bi kac gun hic transfer bile olmamis gibiyim..bazen de tam tersii olabilio:))delilik ince bi cizge biliosunn:))senin kacinci deneme bide sorun neydi??

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
canım tebrik ederim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..moral oldun banada inşallah bizlerde böyle güzel haberler verebiliriz

kızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
Histodan sonra adet bekliosun canim adetin ucuncu gunu gidiosunn transfer hazirligi baslio..yaklasik yirmi gun kadar sonrada transfer..transferde narkoz yok normal muayene gibi zaten canini acitacak bisi diil..benim rahim agzinda sorun var o yuzden biraz zor oluo ona ragmen dayanilamayacak kadar diil yani..yolun acik sansin bol olsunnn

offff çok uzun (( kaan bey bana adet bitimine yakın histo için randevu al dedi kanallara bakılıp rahim cizilcekmiş bu arada ağrı yada acı oluyor mu ?? 15-20 gün sonrada transfer demişti

S
Ne bilimm canim yaaa arada banada oluo ole hic bise yok gibii hele ilk bi kac gun hic transfer bile olmamis gibiyim..bazen de tam tersii olabilio:))delilik ince bi cizge biliosunn:))senin kacinci deneme bide sorun neydi??
canım benim 2. Denemem bizde ikimizde de benim amh ım 1.4 yaşıma göre düşük 30 yaşındayım eşimde morfoloji 0 sayı fena değil öyle dediğin gibi o çizgide dolanıyoruz bakalım

canlar çok soru sordum bugün affedin ama bir sorum daha olacak.histoya da opudaki gibi parfüm,takı,makyaj olmadan mı gidiliyor?yoksa normal gidebilir miyiz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…