Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canim.insallah.kisalma ikizle alakali bende.malum canlarim biraz agir olunca bende biraz hareketli olunca yercekimine yenik dustuk.evet evet bir kiz bir oglan nasil hosuma gidiyor.rabbim sabrin sonunda odulunu veriyor.insallah kuzularimi vaktinde dogurup saglikla sihhatle evimize getirebiliriz

Kızlar merhaba,
Ben şu zamana kadar 4 tane dr gittim, Bir yıldır bebek istiyoruz. Ancak en son gittiğim dr a sanırım devam etmeyeceğim. ocak ayında rahim filmi çektirdim, tüpler açık rahimde sorun yok çıktı. Diğer tüm hormon testlerim ve yumurta takiplerim yapıldı problem yok. Şimdi bu rahim filminden sonra bir kaç ay bir şey yapmadan beklemeyi düşünüyorum. Dr a kalsa hemen aşılama yapacak ama aşılama çok mantıklı gelmiyor doğal yoldan çok bir farkı yok gibi. Yani özetlemek gerekirse bir sre sonra ben de Dr Kaan Bozkurt'a gitmeyi planlıyorum. Ancak sormak istediğim bir şey var Dr Kaan bey de diğer dr gibi 3 ay klomen olmazsa rahim filmi o da olmazsa 3 ay aşılama o da olmazsa tüp bebek şeklinde mi tedavi uyguluyor?

Ben denedim canım bir kaç ay önce ama eşim hep o dönemlerde hasta olacağı tuttuğu için bir işe yaramadı:)) İnşallah sana şans getirir. Ama şu açıdan tavisye etmem yumurtlama gününü tespit ettiğin için bazen stres yapabiliyosun olacağı varsa da belki bu yüzden olmuyor en güzeli doğala bırakmak 10., 12., 14., 16., 18. günler denemek bence ama sen bilirsin canım

Ca
Amin canim buradan takipteyim insallah sizlerinde pozitif sonuclarina seviniriz.ben sehirdisinda oldugum icin kaan beyle devam edemiyorum.ama buradaki dr.larim arkadasi.sagolsun bi sorun oldugunda onunla irtibata geciyoruz hemen
Canım seninde donmuş muydu ve hiç belirtin olmuş muydu yarın sonucumu öğrenicem ama sanki hiç transfer olmamışımda bekliyor gibiyim

canım aşılama için literatürde %15-20 yazdığı için çok hafife alıyoruz.Oysa ki benim bir çok tanıdığım aşılama ile hamile kaldı.Hatta bir arkadaşım 2. aşılama ile şu an üçüzlere hamile.Görümcemin kızı 2. aşılama ile oldu.Ben geçen yaz ilk aşılama ile hamile kaldım dış gebelik oldu ama sonuçta tuttu yani.Tüplerimde sorun olduğu için dış gebelik oldu.Netice itibariyle birden fazla yumurta geliştiriliyor aşılamada ve konsantre şeyler rahim içine bırakılıyor.O yüzden bir çok doktor sana ilk olarak aşılamayı önerecektir.Kaan Bey bana bile neden aşılamadan hemen vazgeçtin dedi.Ben de tekrar dış gebelik riskim olduğu için dedim.İstersen sen de 1-2 kez aşılamayı deneyebilirsin.Doğala göre elbette şansın artıyor.Ha bu arada bir başka arkadaşım ilk aşılamada olmadı hemen sonraki ay kendiliğinden gebe kaldı mesela.Çünkü kullanılan ilaçlar da bir kaç ay etki ediyor.Tabii karar senin canım ama ben çevremden ve kendimden yola çıkarak aşılamanın faydasız bir işlem olmadığını biliyorum.

Aslında bunu biraz da eşimin sperm tahlil sonucu belirleyecek eğer bir sorun varsa belki hiç önermeyecekler aslında aşılama için sperm yıkama yapıldığını sağlıklı olduğunu duydum ama benim genel olarak direncim kırıldı sanırım. haklısın. Çok teşekkür ederim

Vallahi öyle güzel anlatmışsın ki aşılamayı belki ben de önce onu denerim. Haklısın aslında bakınca normal yolla denemekten çok çok farklı. Şansın artmış oluyor.

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm

canım uzun zamandır girememiştim kulübe.şimdi açar açmaz okudum.çokk sevindimm.hayırlı olsunnn:)) allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinn:)

inş canım senin de güzel sonuçlarını burdan alırız değerlerin kat be kat artmış görürüz

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
Esma cım doğru anladım İnşallah Hamilesin yani di mi?Ayy alışmışım artık rakamlarla konuşmaya da jetonum geç düştü.Canım çok çook sevindim.İnşallah sonuna kadar yolunda gider herşey

Esma cım doğru anladım İnşallah Hamilesin yani di mi?Ayy alışmışım artık rakamlarla konuşmaya da jetonum geç düştü.Canım çok çook sevindim.İnşallah sonuna kadar yolunda gider herşey
12. günde test yaptırdım kaan beyle konuştuk cuma tekrar test yaptır sonucu bana bildir dedi inş değerlerimiz katlanarak artar

Hakkında hayırlısı olsun kaan bey tedavide
ayyy canım gözünaydın çoooook sevindim banada umut oldunuz rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

canım ya hepimize moral oldu bu inş yarın bende böyle güzel haberler veririm inş değerin kaç çıktı bu arada
inş canım 10 gündür ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de eşim biliyor inanıyorum sen de güzel haberlerle burayı şenlendireceksin 12. gün değerim 230 canımmm inş katlanarak ilerler cumaya tekrar test yaptırcam ayrıca cumaya eşimin de atanıp atanamayacağı belli olacak dua edin kızlarrrrrr bizeeee

süper canım inş katlanarak artar minik kalp atışlarını duyursun allahım aaaa eşin öğretmen mi inş çifte kutlama yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…